Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Chatonel-Bine ati revenit acasa, la pisicile aristocrate si reacomodare placuta...spor la recuperat capitole...

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

multumim pentru intimpinare, nicky!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

Provista eu stiam ca iauturile preferate de mamici pt bebei sunt tnuva si campina eu inca nu i dau bb ului iaurt dar pe astea doua sa ma axez
mami de robert

merci, merci, o sa incerc pe astea sa vad cum reactioneaza, stiam ca danone nu e tocmai bun

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Weeeee Chatonel !

Nu stiu cit dureaza readaptarea ca noi n-am avut parte de asa ceva. Dar cu mincatul asa e si la noi, din biberon nu vrea nimic decit daca e rupta de sete (dar nu mai este, ca nu mai sint 35 de grade). Da, ne mozolim pina in virful capului, ba daca ii da maica-mea, o lasa sa isi bage miinile in mincare, ii da si ei o lingurita, de mor cind vad in ce hal mi-o lasa. Dar... eu am ales 3 rinduri de body-uri care nu prea imi placeau si aia e tinuta de masa. Le pun eu in Vanish si in alte minuni, nu ies toate petele, dar macar nu-mi pasa si nu ma oftic ca strica hainute bune. Mincatul dezbracat la noi nu merge ca s-a facut mai racorica in casa...asa ca nu pot sa aplic metoda lui Aris, in fundul gol si in cadita.
A, si inca ceva, ea sta in fundulet (isi mai pierde echilibrul si se rastoarna intr-o parte sau in alta) dar inca oboseste repede, si nu ne impacam deloc cu scaunul de masa, deci are spatar reglabil. Asa ca ii dau sa manince in scoica.

Nicky, am citit ce ai zis tu de peritonita, aseara m-am cam speriat dar acum sint ceva mai optimista pt ca nu ma mai doare deloc. Sper sa scap cel putin deocamdata... ca mi-ar fi tare tare greu si cu sinii plini si fara Pisilinca.

Razatoarea de sticla si eu am luat-o de la un magazin de cartier cu de toate. Cosmonaut inca refuz sa caut, daca o fi nevoie la iarna sint sigura ca gasesc, in plin sezon. Dar eu sper sa nu, ca v-am zis, nu-mi place sa imbrac copilul in fisul ala... dar om vedea.

Noi plecam indata la Motorfest, sa vad daca si fii-mii ii plac motociclistii, cum ii plac lu ma-sa...miammm....! Pacat ca anul asta nu putem merge cu cortul, ca in anii trecuti, nu de alta dar e o harmalaie noaptea...si nu indraznesc sa car copila, sa se apuce aia de "rateuri" taman linga cort. Dar recuperam la anul.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

Si ai vostri bebe manaca toate cearsafurile, paturelele, babetelele in general materiale? Ca al meu...e jale,cand le prinde se invarte se infasoara si nu mai reuseste sa se descotoroseasca de el, dar ii place asa de mult sa le molfaie, toate colturile le am ude, pe urma vreo eticheta daca o prinde...mama mama ce ii face!

mananca, mananca tot ce e in preajma lui, azi l-am lasat numai in pampers si ce crede-ti l-a desfacut si incepuse sa il bage in gura, il molfaia, dupa care alta boacana a facut un kk mare si incepuse sa il mozoleasca si statea cu burta pe el si ii putzea la nas asa... daca auziti ca s-a castigat la loto in gl... noi suntem

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Razatoarea de sticla si eu am luat-o de la un magazin de cartier cu de toate. Cosmonaut inca refuz sa caut, daca o fi nevoie la iarna sint sigura ca gasesc, in plin sezon. Dar eu sper sa nu, ca v-am zis, nu-mi place sa imbrac copilul in fisul ala... dar om vedea.

Noi plecam indata la Motorfest, sa vad daca si fii-mii ii plac motociclistii, cum ii plac lu ma-sa...miammm....! Pacat ca anul asta nu putem merge cu cortul, ca in anii trecuti, nu de alta dar e o harmalaie noaptea...si nu indraznesc sa car copila, sa se apuce aia de "rateuri" taman linga cort. Dar recuperam la anul.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

razatoarea de sticla eu o am de la mama de cand ma diversifica .. pe mine
cosmonautul poate fi si din material cocolino

nu e periculos la motorfest ala?

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ma laudasem ca e vremea frumoas si la noi, da de unde...e innorat acum...si eu am facut astea doua masini de spalat, sper sa nu ploua ca sa mi se usuce...mai am una in functiune....

GABInasica mea virtuala....mmmmm...nu e rau...ok, nasa, cati ani ai?

Fetele, vroiam sa va intreb , ca tot se discuta de hainute iar, exista body de la PETIT BATEAU in Romania? Daca da, luati-va de aia ca tare sunt buni, facuti exact pe marimea respectiva si stau fixi pe corp nu sunt largi si sunt numai buni pe vremea asta ca stau lipiti de corp.Eu numai de astia am si scurti si lungi si cu pantalonasi scurti gen NICHO-5LUNI....

Mergi la inceput

Citat:

Ma laudasem ca e vremea frumoas si la noi, da de unde...e innorat acum...si eu am facut astea doua masini de spalat, sper sa nu ploua ca sa mi se usuce...mai am una in functiune....

[b]

Fetele, vroiam sa va intreb , ca tot se discuta de hainute iar, exista body de la PETIT BATEAU in Romania? Daca da, luati-va de aia ca tare sunt buni, facuti exact pe marimea respectiva si stau fixi pe corp nu sunt largi si sunt numai buni pe vremea asta ca stau lipiti de corp.Eu numai de astia am si scurti si lungi si cu pantalonasi scurti gen NICHO-5LUNI....

in romania nu.. in franta da

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asaaaa..hai ca l-am adormit. mai am un pic de timp.

chatonel - bine ai venitasa cu italieni, ha? pai astia semana teribil cu greci parol. readaptare...nu stiu ce sa zic pt ca al meu nu a stat niciodata singur, el e centrul casei si atentiei mereu. singur sta doar in premergator si atunci pt ca face boacane. eu nu ii dau nimic la biberon decat laptele de seara cu putine cereale. si da! toti se fac ca nishte porci cand mananca cu lingurita. mai ales daca sunt ambitiosi si mandri ca al meu si vor sa manance ei singuri. eu nu vad nici o metoda de diversificare curata. daca vrei poti sa-i dai masa de pranz in caditza la pielea goala, termini pui dushu pe ea si gata

niky - un vis sau invidie...nu conteaza. eu iti dorecsc sa se implineasca cat mai curandcat despre morfolit...hahhaha..al meu nu scapa nimic, hainele dupa el,babetele, pampershii, scutecul dupa masa de infashat, paturica, cearceaful,jucarii, hainele mele, parul meu, carpe pe care le prinde din zbor la bucatarie, plantele,port bebe-ul tttoooot. absolut tot trece prin gura si pana nu il face fleasca nu se lasa

simina - oho...departe rau pt mine cu piticul de gat ma mai gandesc daca ma incumet sau nu inca.

pisigri - nici mie nu mi se par ultimile creatii in materie de moda la copii dar eu iubesc lucrurile simple si practice cu care nu chinui copilul la imbracat/dezbracat. asta al meu urashte hainele din principiu. si un maieu il pun cu scandal. daca ar fi dupa el ar sta numai in vama veche......bine, si eu

dodo - acum am vorbit cu ea si cica nu prea e de plaja. of, si-au cam ratat concediul anul asta

petrean -si eu m-am shocat la ultima raceala cat pot sa scot din nasul lui si in 5 min e la loc. de unde atatia muci intr-un nas atat de mic eu nu stiu

25 martie 2009

Mergi la inceput

niky - stii cat caut eu genul asta mulat pe corp?la noi nu sunt. mai ales ca pitul meu e mai mult lung decat lat si trebuie sa le cumpar mai mari si majoritatea stau p el ca pe gard

25 martie 2009

Mergi la inceput

pisigri - nu sunt eu aia cu mancatul in caditzaal meu nu sta la orizontala decat cand doarme asa ca eu perseverez in scaunul de masa unde se cam plictiseste, asa ca daca nu apuc sa-i dau tot in 5-10min gata cu diversificarea noastra

25 martie 2009

Mergi la inceput