Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*
Raspunsuri - Pagina 18
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Bine v-ati intors ,mi-ati lipsit,astept pozicileIeri a inceput marea intalnire ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Bazar pentru:Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;Ema![]() |
multumim, dodo

Ahhh, cred ca e teribil ce e acolo, la munte!!! Nu avem inca nici un mesaj?
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean sigur..sfidez.cand mi-a dat Monica mesajul..mi-a trecut si oboseala...si raceala..tot si..cu mai stie ea cine...ca m-a abandonat si s-a dus la somn Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
vazui ca sinteti raciti, sanatate si sa scapati de muci!

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Doamne ajuta si lumineaza!![]() Bogdana multumim ca ne tii la curent cu vestile... Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Bazar pentru:Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;Ema![]() |
bogdana, multumesc pentru vesti! e teribil de greu prin ce trece monica

putere multa ii doresc, si o imbratisez cu mult drag!
Se poate sa imi pui pe PM numarul ei de mobil?As vrea sa ii trimit un SMS de incurajare!
Famille Dragoon cu
Nicky09 spune:
Chatonel-Bine ati revenit acasa,
la pisicile aristocrate si reacomodare placuta...spor la recuperat capitole...

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui gabi86 niky atunci sunt nasica voastra cu multa placere mami de robert |

Ma duc sa imi intind rufele...am 2 masini e diminata neintinse, se usuca in lighean rufele mele.Va pup!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
simina_kin spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui petrean
la noi se gasesc in magazinele pt copii. Dc nu gasesti..iti trimit si tie ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |

30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Nicky09 spune:
Si ai vostri bebe manaca toate cearsafurile, paturelele, babetelele in general materiale? Ca al meu...e jale,cand le prinde se invarte se infasoara si nu mai reuseste sa se descotoroseasca de el, dar ii place asa de mult sa le molfaie, toate colturile le am ude, pe urma vreo eticheta daca o prinde...mama mama ce ii face!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
simina_kin spune:
aris la dragonul rosu ma duc eu
30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
provista spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza..eu sunt mai bine..dpdv medical..insa fizic..sunt..prastie..gemenii mei sunt atata de infundati..de abia au inchis ochii cate 4 ore fiecar azi noapte ![]() am scos la muci cu batista bebelusului..de m-am socat..si as putea tot scoate..ca tot mucosi sunt![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
sanatate si de la noi, sa va faceti bine sa puteti iesi la plimbare pe vremea asta asa de frumoasa
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
gabi86 spune:
Rober suge scutecu care il pun in cadita la baie daca il scot din gurita face ca trenu
Provista eu stiam ca iauturile preferate de mamici pt bebei sunt tnuva si campina eu inca nu i dau bb ului iaurt dar pe astea doua sa ma axez
aris simina si pe mine ma intereseaza costumasul ala eu ii spun urson adaugati detalii va rog.
niki cum ramane cu nasica virtuala ?te bagi?![]()
![]()

;
Andrei Luca -15.12.2006
Doamne ajuta si lumineaza!