Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dodo - cum e vremea pe litoral ca sora-mea saraca e la mare

Dimineata a fost rece...
Acum e superb si asa va fi wk acesta ...

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..eu sunt mai bine..dpdv medical..insa fizic..sunt..prastie..gemenii mei sunt atata de infundati..de abia au inchis ochii cate 4 ore fiecar azi noapteam scos la muci cu batista bebelusului..de m-am socat..si as putea tot scoate..ca tot mucosi sunt

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza..eu sunt mai bine..dpdv medical..insa fizic..sunt..prastie..gemenii mei sunt atata de infundati..de abia au inchis ochii cate 4 ore fiecar azi noapteam scos la muci cu batista bebelusului..de m-am socat..si as putea tot scoate..ca tot mucosi sunt

Sa-si revina si puiutzii cat mai repede sa-ti revii astfel si tu ca e crunt ...Stiu cum e sa fii obosit

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete Pupaturi multiple tuturor!

Ne-am intors din vacanta, voiosi, frumosi, mai grasi si mai bronzati :)
Pun si poze in week-end, sper (ca de obicei depind de motan la faza asta).

Cind e marea intilnire? Credeam ca s-a facut!

Inca nu sint la curent cu tot ,sper sa recuperez cite ceva.

Monica, curaj, trec toate!

Imi pare bine sa vad ca sinteti toate calare pe diversificare, si io tot de asta vroiam sa vb

Deci Izia e inca exclusiv pe laptele meu (are 5 luni si juma). Nu accepta biberoane cu lapte decit greu (nici cu apa, dealtfel), asa ca e complicat cu serviciul, tre sa vin la prinz sa ii dau sa manince. Deci am hotarit sa o diversific la prinz. Insa vad ca nu vrea bib nici cu supa, e complet refractara. Maninca in schimb la lingurita, insa asta cere o groaza de timp si se jegozeste, trebuie schimbata dupa ce maninca. Voi cum procedati?

Mai am probleme de urlete de cind am venit din vacanta (adik ieri). A fost obisnuita sa fim mereu impreuna, sa fie mereu in centrul atentiei (italienii sint ceva de groaza, daca nu vreti sa va fie pupata odrasla de catre straini, sa nu va duceti la ei cu BBi ). Asa ca acum nu vrea singura deloc, nici in centrul de joaca, nici in balansoar, nici sa doarma singura (a dormit in pat cu noi in vacanta). Asa ca am avut parte de sirene, adik urlete, non stop de ieri (inclusiv azi noapte). M-a capiat!!! Cit dureaza readaptarea?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Cind e marea intilnire? Credeam ca s-a facut!

Inca nu sint la curent cu tot ,sper sa recuperez cite ceva.

Bine v-ati intors,mi-ati lipsit,astept pozicile

Ieri a inceput marea intalnire si maine se termina

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Alex s-a trezit, a reactionat destul de violent la trezire ca-l enerveaza firele la care e conectat, a tras de ele...daca avea putere s-ar fi ridicat si din pat, insa Monica crede ca are dureri, pentru ca geme cand isi misca capul dintr-o parte in alta;misca mainile, picioarele insa nu prea reactioneaza la stimuli, dar asta isi revine pe parcurs. Spunea Monica ca dc e tot asa, sau mai bine, e posibil ca luni sa-l mute in salon...asta e mesajul Monicai..primit acum 5 minute

Monica, doamne ajuta, sa se faca repede bine, sa fie alaturi de voi

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

niky atunci sunt nasica voastra cu multa placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Neatza gagici.....un ceai , o ?
Ce matinale sunteti in weekend,dar stiu ca bebeii nu au asa ceva.Nici al meu nu are weekend, insa azi s-a trezit la 8 .30
Ce sa va spun...sunt fericita ca azi noapte a dormit, s-a trezit de 2 ori fara plans, i-am dat pastilutele si bineinteles 5 minute de supt(ddormind si el si eu),apoi la 8 jumate.Mamaaaaa ce fericit era, si-a revenit vreau sa spun, la zilele lui bune cand nu-si incape in piele de bucurie dimineata.Asa are un chef...exact ca pisicile, tipa vorbeste,adica..boddoganeste, scuipa in toate partile....Mmmmmm, ma simt bine in sfarsit, odihnita si eusi multumita.Mai ales ca azi m-am trezit cu un san plin si tare ca piatra ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo luna incoace.Am prins sperante pt zilele de munca, poate poate voi reusi sa trag cate ceva dimineata ca sa ii las lui taica-sau sa ii dea dupa amiaza.

Aris -cat jinduiesc si eu la o trezire la aer liber sa imi beau si eu cafeaua la o masuta afara la soare,cu totocul langa mine care sa vorbeasca vrute si nevrute....TOTOC= Nicholas....se cheama invidie asta?

Simina-m-ai facut sa rad cu"COSMONAUTUL" tau....asa ii spunea mama cand o auzeam costumasului asta,cand o auzeam, radeam de nu mai puteam.Si aici sunt asa frumoase hainutele pt bebei, eu am vreo trei "zburatori "din astia, i-am primit si eu ca nu puteam sa dau asa multi bani pe ei, costa cam 40-50s euro cand sunt sconturi.

Petrean-chiar asa, te asteptam la apel, sper ca te simti mai bine tu si trioul tau minunat...asa o zi frumoasa afara si la noi si la voi, profita de ea, sfideaz-o!

La multi ani sarbatoritilor de azi, multa sanatate si mute multe lunite fericite!
Giulia Alexandra-bebe dde georgyiuly
Tudor-bebe de Leeloo
Teodor Ioan-bebe de Irina81
Bebele lui Nilufera

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

sigur..sfidez.cand mi-a dat Monica mesajul..mi-a trecut si oboseala...si raceala..totdoar cu ea am "pierdut vremea"...aseara pana la 12si..cu mai stie ea cine...ca m-a abandonat si s-a dus la somn

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Alex s-a trezit, a reactionat destul de violent la trezire ca-l enerveaza firele la care e conectat, a tras de ele...daca avea putere s-ar fi ridicat si din pat, insa Monica crede ca are dureri, pentru ca geme cand isi misca capul dintr-o parte in alta;misca mainile, picioarele insa nu prea reactioneaza la stimuli, dar asta isi revine pe parcurs. Spunea Monica ca dc e tot asa, sau mai bine, e posibil ca luni sa-l mute in salon...asta e mesajul Monicai..primit acum 5 minute

Monica, doamne ajuta, sa se faca repede bine, sa fie alaturi de voi

Poze gemeni

Povestea noastra

Doamne ajuta si lumineaza!
Bogdana multumim ca ne tii la curent cu vestile...

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput