Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Aris uite cosmonautul am dat 60lei (de la en-gross)...l-am gasit intr-un singur mag...asta ste marimea 3 si avea 3, 6, 9.
Daca vrei (si mai vrea cineva) vb pe pm

Edit: am vazut la Monthcare cosmonaut cu 200ron...si sincer era mai urat ca al meu

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Ce ma fac, fata mea s-a facut matinala rau, mi-a dat trezirea la 7 astazi . Stiu ca multe dintre voi se trezesc si mai devreme (Aris, nu-i asa ca-i bine acum?), dar eu eram obisnuita cu trezirea la 9 sau chiar 11, in functie de pisicuta. Eu oricum nu sunt deloc matinala, spre sfarsitul sarcinii numai dupa pranz ma trezeam.Kea, dar tu crezi ca se merita sa congelezi in cuburi de gheata? MA gandesc la cantitatea pe care o stochezi, nu e prea mica? Eva mananca acum destul de mult, ar trebui sa ii decongelez o tavita intreaga sa fiu sigura ca se satura. Uneori chiar si mai mult. Eu m-am obisnuit intr-un final si ii fac totul pe loc. Nu e la fel de simplu ca atunci cand papa laptic exclusiv, dar e ok.Gaza mea a adormit la loc de pe la 9, iar eu bausem deja un ness cu lapte, prin urmare mi-a sarit somnul. Asa ca spal rufe, fac curatenie si stau pe DC.Ma gandesc ce fain e la munte acum, au facut cunostinta deja fetele si ghioceii, cred ca distractia e in toi. Noi avem nunta diseara, am la 12 programare la coafor, am zis ca macar parul sa imi arate bine, ca de imbracat, imbrac o rochie neagra, simpla, de catifea. Rochiile mele elegante (si fooooarte sexy) pe care le am dinainte de sarcina nu ma mai avantajeaza (ma exprim astfel ca sa fiu finuta). Nici manichiura nu am facut-o, cred ca ar fi cazul sa ma intorc la ale mele.Dar tot mai trag cate un ochi pe aici.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata fetele, merci.
i-am dat relativ amestecat. adica din doua castroane separate, alternativ piersica cu para. a fost incantat ca de obicei la fructe simpale. cand ma chinuie talentul cu branz se strica treaba.

dodo - cum e vremea pe litoral ca sora-mea saraca e la mare

simina - f dragutz e. de 12 luni nu aveau? ca de 9 inseamna 71 cm si dihania asta are deja 70cmcred ca se pregateste de polo. ca pret e super

25 martie 2009

Mergi la inceput

ana-maria - dar ce-i cu noi de s-au inversat rolurile?sper sa revenim amandoua la programul de trandavie dimineatza

bai frate dar ce o avea copilul asta cu plantele mele de prin casa. cum scapa cum jap la palmierii astia sau ce o fiam blocat ghivecele cu tot felul de chestii dar tot gaseste o portitza

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata fetele, merci.
i-am dat relativ amestecat. adica din doua castroane separate, alternativ piersica cu para. a fost incantat ca de obicei la fructe simpale. cand ma chinuie talentul cu branz se strica treaba.

dodo - cum e vremea pe litoral ca sora-mea saraca e la mare

simina - f dragutz e. de 12 luni nu aveau? ca de 9 inseamna 71 cm si dihania asta are deja 70cmcred ca se pregateste de polo. ca pret e super

25 martie 2009

Cand ma duc sapt viitoare ai intreb dc au si 12....eventual poate fac si o poza la cel mai mare..ok?

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

sim - daca au de 12 iti dau bani inainte si mi-l si cumperi...bine daca nu te deranjeaza....hmmmm sau mai bine imi fac si eu de drum pe acolo ca sa iau mai multe.....
unde e?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui petrean

inapreda(gina)..nu draga..e mama de copil..si e mama care se crede citita..si cultivata

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

apai cu asa soacra citita si cultivata.. mai bine...lipsa

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

m-am exprimat aiurea..iti spuneam..ca pe mamica lui Ian o cheama gina..si mai apoi..ca cea care daduse sarmale la 2 luni..se vroia mama cititta si cultivata..scuze..eram fffffff obosita

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

aris, daca piersica ai testat-o deja si nu are nici o reactie la ea, cred ca poti sa i le dai si impreuna.

multumesc fetelor pt raspunsul la intrebarea de 100 de pct. Deci trebuie sa cumpar doze de platic. Cantitati mici as pune si in tava de cuburi de gheata, dar n-am gasit decat in forma de nu mai spun ca mi-e rusine. Mai caut. Si nici pungi mici mici de congelator nu mi-au sarit in ochi.

Keutu cheliutu 5 luni

in pungi mici de congelator am incercat si eu sa pun... si dupa ce m-am chinuit sa intre ... s-a spart
in tava de cuburi iar am incercat si nu m-a incantat metoda, vroiam sa scot 3-4 si ieseau 7-8. in biberoane mici de 120 ml din acelea pe care le-am tot inlocuit de cand s-a nascut pana acum, se congeleaza f bine, pun cant pe care o doresc , decolngelez un bibe si restul ramane ok in ate bibe.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Mariana, din ce stiam, in calculul celor 12 luni in care s-au realizat venituri supuse impozitului pe venit, se includ si fractiunile de luna, deci daca pauza este doar de 14 zile nu cred ca te va afecta. Numa' sa nu vorbesc prostii, ca lipsesc din domeniu de un an juma' si nu m-am mai pus la curent cu legislatia.
Am pus poza cu razatoarea de sticla, sper ca ai vazut-o!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Sa dea DD sa fie asa cum spui .Am vazut razatoarea...imi imaginez ca asa ceva se gaseste pe la mag de cartier, tarabe..nu cred ca se gasesc in supermarket

30+ cu Maya Andreea

bebe

la noi se gasesc in magazinele pt copii. Dc nu gasesti..iti trimit si tie

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Aris uite cosmonautul am dat 60lei (de la en-gross)...l-am gasit intr-un singur mag...asta ste marimea 3 si avea 3, 6, 9.
Daca vrei (si mai vrea cineva) vb pe pm

Edit: am vazut la Monthcare cosmonaut cu 200ron...si sincer era mai urat ca al meu

30+ cu Maya Andreea

bebe

la noi e plin de "cosmonauti"..de la 70 ron..la 200..vorba ta

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput