Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Nu am citit "Pt ingerasul meu" dar tare as vrea sa o fac. Imi poti spune unde ai scris,te rog... ![]() |
Cred ca despre aceasta vorbesti. Nu am mai scris de mult timp acolo. Dar de uitat nu am uitat. Te inveti sa traiesti cu dorul, cu durerea, cu lipsa... nu-i asa Magdy?

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Uneori o ratacesc si eu pe Monica cea puternica si matura.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Noapte buna!
Si multumesc pt ca imi sunteti aproape...
...desi uneori eu sunt veriga slaba.![]()

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
IliesClara spune:
O
tuturor de noapte buna!
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
shasa spune:
| citat din mesajul lui alina.n intrebare: ce marca/tip de cereale folositi? ma intereseaza care sunt cele ce se dizolva cat mai bine ca sa treaca mai usor prin tetina (eu tot nu reusesc sa-i dau cerealele cu biberon ) si am folosit toate tetinele![]() ![]() ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
ALINA eu ii dau cereale de orez de la nestle. II pun 2 lingurite pline in laptele de seara. Nu a fost nevoie sa schimb tetina biberonului (Avent). Dar am observat ca daca nu agit biberonul foarte foarte bine se infunda. Adica odata puse cerealele amesteci foarte bine si energic si i le si dai. Sper sa reusesti. Pup
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Kea Simina, nu trebuie sa te plimbi cu scoica pe mana, lasi scoica in masina si duci copilul in brate sau cu ce vrei tu pana la/de la masina. La ce ai aratat tu acolo in link, scrie asa: Important: a nu se folosi in masina in loc de fotoliu auto. Nu se prinde cu centurile de siguranta ale masinii. Eu am ceva de genul asta, arata ca o geanta, dar e dreptunghiulara, mai ingusta, dintr-un fas matlasat si o gasesc foarte buna, daca gasesti asa ceva pt carucior eu te sfatuiesc sa-ti iei, dar nu de folosit in locul scaunului. Keutu cheliutu 5 luni |
pai nici nu ma gandeam sa inlocuiesc scaunul de masina..ala rame in masina..forever

30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Kea spune:
Simina, inseamna ca am inteles eu gresit, scuze!
Magdy, de balonat nu s-a balonat, dar, inamplator sau nu, azi e a treia zi in care n-a facut kk. I s-a mai intamplat si cand era numai pe lapte, asa ca nu bag mana in foc ca-i dovleacul baiul. Daca nu face in urmatoarele doua ore, ori ne intoarcem la morcov, ori ii fierb un dovlecel.
Ana, nici eu nu trebuie sa fiu rupta din soare la botez, dar ce am ori nu mi se mai potriveste, ori nu se potriveste (fusta scurta). Noi duminica viitoare avem botezul si pot sa zic ca ma cam streseaza momentul, pe de o parte pt ca eu nu-s catolica, habar n-am daca trebuie sa fac/zic ceva si pe de alta parte nu stiu nici macar "Tatal nostru" pe germana. Ilinca parca a botezat-o pe Sophia ei la catolici. Cum e, care a fost contributia ta?
5 luni
aris26 spune:
neatza, ce frumos e afara
am iesit cu piticul in curte cu cafeaua, tigara si laptopul. cateii se ocupa sa ii faca specatacol piticului si el e cu gura pana la urechi, mai ales cand vin langa el si ii toate mangaia(cam brutal ca el asa ma mangaie si pe mine)dar il suporta saracii. de cateva zile am umblat un pic la program si e muuult mai bine. adica nu il mai las sa doarma prea mult ziua si in orice caz nu dupa 3pm, ii dau un pic de cereale in laptele de seara si uite asa adoarme puiul meu la 9 seara, se trezeste la 6 sa mai manance un pic si mai baga somn pana la 8.30 in patului sau patul meu depinde. oricum eu sunt alt om.
azi ma gandeam sa ii bag pere. oare e bine sa le combin cu piersica sau fac pauza de piersica si le dau separat?a
25 martie 2009
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui mababei Mariana, din ce stiam, in calculul celor 12 luni in care s-au realizat venituri supuse impozitului pe venit, se includ si fractiunile de luna, deci daca pauza este doar de 14 zile nu cred ca te va afecta. Numa' sa nu vorbesc prostii, ca lipsesc din domeniu de un an juma' si nu m-am mai pus la curent cu legislatia Am pus poza cu razatoarea de sticla, sper ca ai vazut-o! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Sa dea DD sa fie asa cum spui
.Am vazut razatoarea...imi imaginez ca asa ceva se gaseste pe la mag de cartier, tarabe..nu cred ca se gasesc in supermarket
30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Kea spune:
aris, daca piersica ai testat-o deja si nu are nici o reactie la ea, cred ca poti sa i le dai si impreuna.
multumesc fetelor pt raspunsul la intrebarea de 100 de pct.
Deci trebuie sa cumpar doze de platic. Cantitati mici as pune si in tava de cuburi de gheata, dar n-am gasit decat in forma de nu mai spun ca mi-e rusine. Mai caut. Si nici pungi mici mici de congelator nu mi-au sarit in ochi.
5 luni
Dodo-pui spune:
Buna dimineata si de la Navodari![]()
Monica
;e greu,f greu...stiu .Cum tot asa de bine stiu caci pot sa-ti zic mult si bine sa nu-ti mai reprosezi nimic...tu tot o vei face.Pentru ca esti OM ,pentru ca-l iubesti si vrei sa nu mai sufere.
Mariana(Simina)am vazut www.magazine-online.ro/piticulvesel/port-bebe/port-bebe-travel-rosu--157582" target="_blank">asa ceva
.Despre legislatie asa stiu si eu ca mababei
Aris..pct meu de vedere
as amesteca para cu ce manca inainte
Bogdana
cum sunteti?/
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
;Mihaita
;Sebi