Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*
Raspunsuri - Pagina 21
Nicky09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi86 niki asa pune poze dar nu stiu cum mami de robert |
pai parca te-am intrebat zilele trecute daca ai album pe photobucket sau pe webshots...urma sa imi zici da sau nu.INTRA ACOLO SI ITI FACI CONT PE UNUL DINTRE ELE .dUPA CE TI-AI FACUT CONT INCEPI SA INCARCI POZE DIN COMPUTER INTR-UN ALBUM
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Kea spune:
Monica, ma bucur mult ca e mai bine Alex, incet incet o sa revina totul la normal!
Gabi, m-ai dat gata!
Nu avem planul casei, strada cred ca i-ai scris-o mai demult lui aris.![]()
Chato, i s-a mai mai indesit putin in varful capului, dar tot i se vede lejer scafarlia.
5 luni
simina_kin spune:
Kea![]()
exact ce mi-a aratat Dodo caut eu in magazin(i-am spus landou ca asa se numeste pe unele site-uri)..ma bucur ca in sfarsit ai inteles ce vreau![]()
Aris sa nu cumva sa duci baiatul acolo
...este un fum de-l tai cu cutitul, aglomeratie mare si galagie f multa.Daca vrei iti iau eu si ne intalnim in Herastrau si ti-l dau
(asta daca gasesc sa treaca de 70cm
...pt cavalerul manechin)
Chatonel ti s-a simtit lipsa aici!!! Bine ai revenit!!

Ma bucur ca Alex face progrese.Doamne Ajuta
sa scape fara urmari negative!!
Bogdana mai rezisti mama????
Sotul meu nu a mai avut probleme aseara, cred ca i-a trecut raceala cu atata stat in curent la munca..vorba aia: cui pe cui se scoate
Azi trebuia sa fac curatenie si ceva de mancare da n-am facut nimic
nu pot, mi-e lene rau
...doar am bagat masina de spalat de 2 ori....
30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Nicky09 spune:
Kea-aici in torino sunt tare scumpe hainele e copii,mai ales in magazinele speciale,nu la piata.Acum 2 ani am botezat un baietel si i-am cumparat in iunie cand incepusera sconturile,un cosmonaut din asta si am dat pe el 40 de euro.Imi venea sa imi dau palme...dar trebuia ce era sa fac? Bineinteles sunt si mai ieftine, dar stiti si voi ca romanul cauta o haina buna sa tina cat mai multi ani,material bun,frumos dar scump.
Ieri spre exemplu am gasit la piata hainute de ocazie pt bebeluse de 6-9 luni..ma uit la pret...sa tampesc nu alta: pantalonasii 98 de euro, bluzita 54,o salopetica 36 de euro...etc nu mai spun ca poate nu ma credeti....ma uit si la eticheta ca deeeh, e la moda si vad: Dior. Eram cu sotul...stii ce a zis, nu?
Body din acelea se fac in Franta intr-adevar dar in Italia sunt peste tot,asta era flausat, asa mi-e drag cand il imbrac cu el!Creeam ca sunt si in Romania, dat fiind ca se gasesc de la NANETTE SAU NINETTA...IN FINE MARCI STRAINE....In Aushan ar trebui sa fie, e complex comercial.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
chatonel spune:
citat din mesajul lui gabi86![]() e ora unu si eu nu am facut ceai la copil bine ca l am hranit pai de azi dimineata nu stau deloc fa mancare calca fa mere rase schimba scutece culca bebe fa ... ...multumesc chatonel pt primire mami de robert |
exact asa si io: n-am terminat una ca imi clocoteste capul cu "fa aia"! "ba ailalta"! "ba mai e si asta de bagat la 5 minute de liniste"! Inca nu am reusit sa fac dus de ieri, eram pe vapor, cind l-am facut la 5 si juma dimi, dupa ce am alaptat pogoniciul!
M-am saturat, vreau sa fiu mama relaxata! Parol ca inteleg acum mamele care dau borcanele la copii. Pai e oribil cit e de muncit la haleuri si apoi le mai si arunc!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
ciao, simina!
ce face mazarica? vazui ca incepusi pregatirile bagajului de spital? :) Ce repede trece timpul!!!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Kea spune:
pai aris, mie ala cu maimuta mi se pare de "oras"
, eu il am pe ala intreg si nu se desface intre picioare si ma enerveaza, ca sa-i schimb pampersul trebuia sa-l dau cu totul jos, ceea ce n-a fost cazul ca nu l-a purtat decat de vreo doua ori si i-a si ramas mic. Stiu ca Alex avea din doua piese parca, ai fost mai inspirata!
5 luni
simina_kin spune:
citat din mesajul lui gabi86![]() e ora unu si eu nu am facut ceai la copil bine ca l am hranit pai de azi dimineata nu stau deloc fa mancare calca fa mere rase schimba scutece culca bebe fa ... ...multumesc chatonel pt primire mami de robert |
Din tot ce ai facut..te laud pt

Trebuie saa-ti activezi PM-ul ca sa primesti detalii despre cum poti pune pozele in albumul comun
Al activezi asa: Contul meu-mesaje private-Options-Activeaza mesaje private

30+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Chato
eu nu ma grabesc sa nasc , da bagajul ma grabesc sa-l fac , sa nu cumva sa avem surprize neplacute.Mine fac 31sapt
PUP FRANTUZOAICELE FRUMOASE

Ma bag sa fac cap nou
30+ cu
Maya Andreea
bebe