Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

intrebare: ce marca/tip de cereale folositi? ma intereseaza care sunt cele ce se dizolva cat mai bine ca sa treaca mai usor prin tetina (eu tot nu reusesc sa-i dau cerealele cu biberon ) si am folosit toate tetinele

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna seara.
alina eu folosesc tetine ptr cereale de la baby nova si cereale de la nestle, pana sapt trecuta i-am dat nestle orez cu roscove, burtica sanatoasa , acum ii dau NESTLÉ Grau cu portocala, banana si lapte cu Bifidus BL

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

aris, nu stiu daca e cazul sa ai dubii.

Alina, habar n-am, noi n-am ajuns la cereale.

Intrebare de 100 de pct: mancarea pt copii se poate congela in borcane? Sau crapa?

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

Niky nu sunt nasa ta

mami de robert

Hi hi hi...
Normal ca nu esti, ea are un baiat de 4 ani....dar mi-ar fi placut sa fii si tu nasa mea.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

ayla multa sanatate lui alex si tie putere multa sa invingi totul

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

fetele NEexcursioniste ce iaurt e cel mai recomandat, mai bun ptr bb?

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - eu folosesc humana ca numai humana am folosit mereu tot de la apa la lapte si cereale. vezi ca biberoanele de la chicco pt 4+ au tetine cu fanta. daca tot nu merge incearca sa tai tetita in linie si ai grija sa o apuce orizontal ca atunci cand suge sa nu se deschida f mult. si vezi ca eu nu le fac cum scrie pe cutie ci mai slabe, altfel nu merg decat cu linguritza

kea - eu am zis ca le folosesc doar atunci cand nu sunt acasa...asa ca am hotarat sa le testez incet incet sa ad ce ii place. in rst incerc sa gatesc. am intrebat si pediatra si a zis ca sunt ok. nici nu stii ce e mai bine, sa folosesti borcanele pt ca sunt si fructe/legume bio sau sa gatesti acasa ca sa fie mai natural.... eu am zis ca o sa aleg calea de mijloc...asa fac mereu cand nu sunt convinsa de cea mai buna varianta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Carla, multumesc pt raspuns, imi era teama ca ajungand sa-i inlocuiesc o masa (mai e cale lunga pana acolo) si nemaimancand noaptea (nu s-a trezit doua nopti si deja visez eu ca ar putea deveni regula), mi-era teama ca nu papa destul lapte. Azi mama mi-a scris dintr-o carte (trebuie sa intreb din care) ca pana la 7 luni parca se inlocuieste o masa si apoi doua. Fetele cate spun ca bebeii papa de toate, oare nu inlocuiti prea devreme doua mese de lapte?

Keutu cheliutu 5 luni

si zvarlugul meu papa mai de toate si nu cred ca e asa devreme ca am inlocuit masa de la 10-11 si cea de la 17-18.
si referitor la diversificare, mama ma tot vede ca ma chinuie talentul sa fac cate-n luna si in carti ptr bb, si imi zice ca nush cine are un bb de 5 luni si ca a intrebat-o la ce etapa a diversificarii a ajuns si a ramas socata cand tipa ia zis ca nici nu stie ce e aia diversificare ca ea ii da de mancare copilului tot ce mananca ei la masa. , era sa cada mama jos din picioare cand a inceput sa ii zica ce mananca copilul la 5 luni.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

zvarlugul meu de la humana se constipa

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

provista - nu ma pricep...dar zic si eu: nu e mai bine sa cumperi iaurt special de la nestle sau humana?

25 martie 2009

Mergi la inceput