Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(66)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

aris, nu stiu daca e cazul sa ai dubii.

Alina, habar n-am, noi n-am ajuns la cereale.

Intrebare de 100 de pct: mancarea pt copii se poate congela in borcane? Sau crapa?

Keutu cheliutu 5 luni

eu o congelez in biberoane

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

SEARA BUNA, motatele si cucuietele casnice!
Am recuperat cele 2 pagini.
Ayla-daca nu ti-ai face atatea probleme si mustrari de constiinta, nu ai mai fi femeie adevarata si completa.Insa te-as sfatui sa lasi gandurile astea in voia sortii,caci D-zeu aranjeaza lucrurile in asa fel, nu tu.

Am ajuns la a 4-a tura e Bryonia, vreau sa va spun ca abia se mai simte nasucul infundat al lui Nicho...inca o data ma conving ca homeopatia pt bebelusi e la mare inaltime si e mare valoare.Are un pic vocea schimbata, nu cumva a in tuse sau altceva?

Kea-din cate stiu eu nu crapa, dar stiu ca nu trebuie congelata in stical pt ca schimba din nutrienti, vreau sa spun ca sticla cica ii altereaza cat de cat.Asa ca...poti congela in vase mici de plastic tip: borcanele iaurt.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:

Carla, multumesc pt raspuns, imi era teama ca ajungand sa-i inlocuiesc o masa (mai e cale lunga pana acolo) si nemaimancand noaptea (nu s-a trezit doua nopti si deja visez eu ca ar putea deveni regula), mi-era teama ca nu papa destul lapte. Azi mama mi-a scris dintr-o carte (trebuie sa intreb din care) ca pana la 7 luni parca se inlocuieste o masa si apoi doua. Fetele cate spun ca bebeii papa de toate, oare nu inlocuiti prea devreme doua mese de lapte?

Keutu cheliutu 5 luni

nu te minuna..eu stiu cateva cazuri..care la 2 luni...subliniez doua luni..au dat sarmale!!!!
si zvarlugul meu papa mai de toate si nu cred ca e asa devreme ca am inlocuit masa de la 10-11 si cea de la 17-18.
si referitor la diversificare, mama ma tot vede ca ma chinuie talentul sa fac cate-n luna si in carti ptr bb, si imi zice ca nush cine are un bb de 5 luni si ca a intrebat-o la ce etapa a diversificarii a ajuns si a ramas socata cand tipa ia zis ca nici nu stie ce e aia diversificare ca ea ii da de mancare copilului tot ce mananca ei la masa. , era sa cada mama jos din picioare cand a inceput sa ii zica ce mananca copilul la 5 luni.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

provista - nu ma pricep...dar zic si eu: nu e mai bine sa cumperi iaurt special de la nestle sau humana?

25 martie 2009

da,cred ca este bun. nu m-am gandit.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

Citat:

Carla, multumesc pt raspuns, imi era teama ca ajungand sa-i inlocuiesc o masa (mai e cale lunga pana acolo) si nemaimancand noaptea (nu s-a trezit doua nopti si deja visez eu ca ar putea deveni regula), mi-era teama ca nu papa destul lapte. Azi mama mi-a scris dintr-o carte (trebuie sa intreb din care) ca pana la 7 luni parca se inlocuieste o masa si apoi doua. Fetele cate spun ca bebeii papa de toate, oare nu inlocuiti prea devreme doua mese de lapte?

Keutu cheliutu 5 luni

nu te minuna..eu stiu cateva cazuri..care la 2 luni...subliniez doua luni..au dat sarmale!!!!
si zvarlugul meu papa mai de toate si nu cred ca e asa devreme ca am inlocuit masa de la 10-11 si cea de la 17-18.
si referitor la diversificare, mama ma tot vede ca ma chinuie talentul sa fac cate-n luna si in carti ptr bb, si imi zice ca nush cine are un bb de 5 luni si ca a intrebat-o la ce etapa a diversificarii a ajuns si a ramas socata cand tipa ia zis ca nici nu stie ce e aia diversificare ca ea ii da de mancare copilului tot ce mananca ei la masa. , era sa cada mama jos din picioare cand a inceput sa ii zica ce mananca copilul la 5 luni.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Poze gemeni

Povestea noastra

la 2 luni?????? oare ce gandesc femeile astea?
o fi vreo soacra de a lui...... (imi scapa numele acum) mama de ian, care tot vrea sa ii dea copilului si de aia si de aia

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

eu nu mai stiu ce sa introduc in continuare in marea diversificare

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

inapreda(gina)..nu draga..e mama de copil..si e mama care se crede citita..si cultivata

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:

eu nu mai stiu ce sa introduc in continuare in marea diversificare

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

sarmale?

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aris stiu despre e vb ,am incercat si cu acele tetine si nu papa nici lapte simplu la ele...si le am si pe cele cu flux maxim cu gaura mai mare iar aici vad ca se infunda tetina (chicco - ca numai asta vrea)

cele de la baby nova pt cereale cum arata au o gaura sau? scrie ca sunt pt cereale?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna seara fetelor neexcursioniste!

Am aparut si noi la raport. De doua nopti doarme puiul meu in camera lui. Mi sa pus pata ca nu se mai putea cu el noaptea, ma trezea si de 4-5 ori/noapte, asa ca mi-am zis GATA, PANA AICI!!! Si sa vedeti acu ce frumos doarme baiatul meu si se trezeste numai odata/noapte. Deci solutia pt somn sa gasit. Acu trebuie sa vedem cum il pacalim sa pape supita de legume ca am incercat toate combinatiile si mi-o scuipa pe toata in fata si face ca si cum ar da sa vomite. Am zis ca nu-l mai fortez.
Si apropo de supa de dovleac Keapuiul tau nu are dureri de burtica? Eu i-am dat vreo trei zile si mi-a tras niste urlete urmate de zgomote dorsale de numa numa...Pe al meu il baloneaza fff tare dovleacul.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput