Sezatoarea canadiana(154)Bun venit Sonia Theodora!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

no problem, mamaana! Seba a fost sarbatorit exact acum o luna, pe 12 august!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Nelia, eu astept sa te citesc atunci cand o sa fii in forma de sezatoare Ca bebelusul pufos o sa-l am eu acum in brate, cafea nu beau, dar tot pe aici o sa-mi fac veacul cand o sa prind un moment de liniste.

Simonna, pai daca e luni parca vad ca schimbam datele, tu pe 14 eu pe 21 !
Sa inteleg ca Radu abia acum e interesat de fetele din cartier ?
Pai sa ii povesteasca Victor cum bat fetele de nici doi ani la noi la usa sa iasa sa se joace pe afara, si mai vin si cu plocon, o baclava, un suc, o praji, pe cuvant daca n-ar fi bine sa iasa si mijlocu' baiat ca tare ne-am scoate la capitolul po****ritate !
Weekend frumos in continuare.

Roxana, multumesc de intrebare, eu tot asa sunt, parca mai cracanata si ma misc mai greu, dar cu nici un semn de nastere. Soacra a plecat, a si ajuns in Ro, eu am terminat si paturica si caciulita pentru bebe (ultimele chestii in stand by pe care le aveam) si tot nimic, dar nu disper, stie el ceva de mai sta acolo. Intrebare: Isa mai doarme la pranz in weekend ?

Mikiion, azi am fost in Centre de la nature in Laval. Cum am ajuns la locul de joaca, Victor ne-a aratat ca acolo a fost el cu Marc, ne-a lasat cu gura cascata, nu ne asteptam sa-si mai aduca aminte dar se pare ca l-a impresionat tare, de masini nu mai zic ca stie care sunt de la Marc. Voi pe unde ati fost la Quebec city ?

Maine e ziua fermelor, ceva de genul asta, e libera intrarea din cate am inteles, noi cred ca mergem la Ferma Quinn de pe Ile Perrot, mi s-a facut pofta de placinta cu mere asa ca maine dupa amiaza asta execut


Weekend insorit in continuare, maine nici eu nu vreau sa nasc dar daca o fi sa fie cu noroc, va tin la curent !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana sa stii ca mi-au dat lacrimile cand am citit ce mi-ai scris. E durere mare la noi, ne simtim izolati aici, ne lipsesc prietenii cu copii de varsta lui Marc, nici nu ne organizam sa ne vedem cu cei pe care-i mai cunoasem pe aici( nici cu Pucku n-am apucat sa ne vedem), ca Ovidiu e tare ocupat......Si in plus eu prieteni prin comunitatea romaneasca intalniti pe la petreceri din astea organizate de comunitate sau alte evenimente de genul asta nu prea imi vin sa-mi fac, ca m-am fript o data...

Marc e cel mai sociabil dintre noi trei si are si lipici, toti se ataseaza de el. Nici sotul si nici eu nu suntem asa, ci mai genul asociali
El incepe sa vorbeasca cu copii prin parc, insa parintii nu ne baga in seama ( ceea ce nu se intampla la Montreal unde aveam grupul nostru de prieteni cunoscuti in parcul de copii). Poate daca am fi la casa intr-o zona cu copii multi ar fi mai simplu. Asta e un oras in care lumea intoarce inca capul( de curiozitate sau nemultumire) ca vorbesti in alta limba cu copilul

Unde am mers, mai mult pe la acvariu, pe la o parada. Uite poze la semnatura. Acolo unde e flash-ul. Maine poate mergem la o ferma de cerbi cred, ca n-am avut timp inca sa caut. Am fost si inca sunt asa de obosita, ma chinui sa intru in ritmul asta, job- bebe -dodo. Si pic de somn pe la 9,30.


Eu nu ma mai plang insa, ca macar aveam unul dintre noi doi un job stabilTrecem noi peste restul.

Eu , de fapt, intrasem sa spun ca a inceput Campania pentru recrutarea postsecundara la Functia publica federala http://jobs-emplois.gc.ca/psr-rp/index-fra.htm
Nu ratati aeasta ocazie, ca nu stiti de unde sare iepurele....Chiar daca nu imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Bon. Tot eu. Si tot cum stiti. Numai cu miinile si mai umflate, ceea ce nu credeam ca e posibil. Dar eu am avut atitea semne ca pina nu ma tavalesc pe jos din cinci in cinci minute nu mai cred nimic :)

Asa imi face de bine soarele asta de toamna, teribil. Ieri am reusit sa ma plimb, azi asa as vrea, din nou. Asa ca nu cred ca majoretele sint pentru miine, desi mi-ar place sa fie soare, luminos si caldut cit stau in spital, sa nu ma uit pe geam si sa ma apuce depresiile!!!!

Simi, ai pm.

Pupici, doamnelor, pe curind.
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat sa vad ce fac burticile... dar vad ca sint bine, la locul lor.

Simi, voiam sa-ti multumesc pentru trucul dat la fierberea cuscusului... a iesit supeeer asa cum il faci tu (si eu il faceam la fel, dar nu si la inceput, cind il puneam pe el in apa putina si clocotita, nu apa peste el). Le-a placut copiilor mult de tot!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mai fetele dar cum a ajuns linkul de la poze la o discutie despre copiii obezi?

Citez
"Pai mai Alino,ia sa-mi spui si mie cum vezi tu dupa ecranul tau ca o persoana e nefericita?
poate devin milionara cu ocazia asta
Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

i-am spus ca simt ca e nefericita o considerati jignire???




alina


http://picasaweb.google.com/home"

dati clic si vedeti intalnirile sezatorii. De ce?
Subiectul e asta, pagina 13
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141846


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, daca ai vazut pozele de pe contul sezatorii si erai inca logata cind vezi ai citit subiectul si ai dat click pe link, te-a dus direct pe contul la care era logat calculatorul tau. Cel putin asa cred... ca n-am verificat.

Eu intrasem sa va spun ca tocmai ce am terminat de citit (de placere, dar si de nevoie) o carte a lui Francoise Dolto - Les étapes majeures de l'enfance si vreau sa o recomand mamicilor cu copii mai mici asa sau nenascuti, daca nu ati citit-o deja, chiar merita. Eu am citit multe de Dolto, dar asta chiar m-a pus pe ginduri. Am aflat ca Agata mea e cea mai normala in manifestari dintre copiii mei, dar si decit noi cind eram mici, ca razvratirea ei spune ceva de genul: eu maninc aici, cresc aici, dar daca imi mai spuneti mult ce sa fac, s-ar putea sa ma port urit cu voi... si ca orice dat in cap in aceasta impotrivire poate sa duca la efectul total invers decit cel scontat... Ca Tudora nu maninca (atentie posesoarelor de copiluti mofturosi la mincare) pentru ca eu ii ingradesc libertatea spunindu-i ce sa faca cind e clar ca dorintele ei nu coicid cu cele ale mele sau ale familiei... si atunci isi spune ca organismul ei nu e important, poate sa nu manince, dar daca fac ce spune mama si maninc, libertatea mea e in pericol... ca cel mic se trage de puta si isi da pampersul jos ca sa arate ca e el mic, da' e barbatul casei, mai ales ca cel mare mai mult nu e, decit e... si ca daca musca, bate, arunca cu obiecte in fete, a caror scop este tocmai sa le primeasca , ca asa le-a lasat natura, unii sa arunce si altii sa primeasca... e mai mult decit normal, iar daca ii ingradesc si astuia libertatea de a face acest lucru, vad eu pe la 3 ani rezultatele... Si uite asa, am terminat cartea intrebindu-ma ce mi-o fi trebuit mie atita bataie de cap!?! Glumesc, dar zau ca e interesanta! Poate ca exagereaza ea pe ici-pe colo, dar per ansamblu am gasit multe explicatii pe acolo, cum ar fi de exemplu de unde pornesc problemele, mai ales la baietei, legate de facutul de alea-alea la olita sau wc.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Da, nu se vede nici o poza a sezatorii... Erai logata pe cont si de aia s-a deschis automat albumul nostru. Da-i log out si ai sa vezi ca nu se mai deschide nici un album.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Am recuperat de citit din urma; Diana mersi mult pentru linkuri! Cami , mai treci pe la sezatoare!

Simonna, Diana, sigur saptamina asta ce vine scoatem pompoanele, am o presimtire :)) !

Nelia, stii tu cum e cu teoriile astea:)), adica mai bine mai zic ca stii opinia mea despre ele

sa aveti o saptamina buna!



Ana



http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

da mai ce tantalaie pot fi

merci de iluminare Cred ca daca mai alaptez mult pierd si ultimul neuron

Mergi la inceput