Sezatoarea canadiana(154)Bun venit Sonia Theodora!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cred ca Simonna asteapta sa umplem paginile ca sa ii incepem un capitol nou Zarzarei , cu dedicatie...

voi la fermele astea de mere, ati gasit si alte soiuri decat celebrul soi quebecos...pt mine , una, total ...nemancabil ...?? mie nu-mi plac merele lor..de-aia nici nu ma atrage culesul ...imi place sucul, iar tarta / strudelul cu mere de la o singura ferma...

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ha ha ha si eu m-am gandit la asta, ktrinel!!! Hai sa le umplem mai repede! Sau ea oricum parca vroia sa mai stea bebe la caldurica pana pe 1 octombrie, parca?

Cu intalnirea, doar w/e era disponibil, ca nu mai tin minte exact?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

dar care e DPN-ul Simonei ?

da pitilache, w/enduri...si alea, cu Julia, odata la 2 sapt...in rest singura...daca nu ati fi asa departe de noi

Mergi la inceput

Ktrinel, hai sa ne vedem undeva la mijloc si cu Julia, un Mont Royal, iti convine? Btw, imi place tare mult cum iti sta bruneta!!!

Mergi la inceput

Ah, si am uitat sa intreb, sambata asta e la tine Julia? Ai fi disponibila? Mai este cineva doritor sa ne vedem la Beaver Lake in Mont Royal, sambata pe la 10-11, eu una nu am mai fost de ceva timp pe acolo...

Mergi la inceput

as veni pe Mont-Royal..dar mai prindem noi o zi cu soare sa nu ne zgribulim pe-acolo ? ..ca mi-ar placea sa se poata juca fetele in voie..mersi de compliment ...poti sa incepi sa-mi faci reclama

Mergi la inceput

nu, e la taica-sau...

ti-am zis ca a inceput Julia gimnastica ( sambata dimineata ) ...m-am cracanat de ras...s-o vezi pe barna...si costum din ala mulat ..

Mergi la inceput

atunci poate sambata viitoare, dupa gimnastica? vad ca se anunta inca vreme frumoasa, 18 grade si soare (daca nu se mai schimba pana atunci!).

Ce dulce trebuie sa fie Julia cu costum de gimnastica!!! Eu as vrea s-o dau pe Isa la dans, ca este inebunita, cum aude muzica, cum incepe sa dea din fund, iar daca vede la TV pe cineva dansand ramane cu gura cascata si dupa aia incearca si ea sa faca la fel...

Mergi la inceput

si eu caut si dans...ca ma ingrozeste ca vine frigul si nu am ce face cu ea in casa seara...e setata pe plecat ...mereu intreaba : si acum unde mergem, si apoi unde mai mergem ??

dar tu unde esti acum, la scoala, acasa ? ai reinceput cursurile? sau ai terminat ?

Mergi la inceput

Eu am reinceput cursurile (de a doua zi cum am sosit) dar nu mai am in fiecare zi. O zi pe saptamana sunt vizite pe la diverse institutii in domeniu si in rest de scris lucrarea finala a carei prezentare o am la inceputul lui decembrie. Asa ca intre timp, imi trebuie urgent si un job, macar part-time, ca altfel, vorba lui maru, o sa vad o luminita nu tocmai frumoasa la capatul tunelului...

Mergi la inceput