Sezatoarea canadiana(154)Bun venit Sonia Theodora!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eh Daiopri, ce e o bauta acolo la cate ai tras la masea pana acum?
sanatate lui gogosel, off, ce pofta imi faci!

nelia, referitor la egalitate pentru toti, mai putin pentru catei, sa vezi cum e la noi la spital: toti VP sunt ghici ce, except sefa de la IS (IT) care e romanca!

Donia, care-i treaba? tu esti suparata pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu acu va sparg in dedicatii muzicale daca tot m-a invatat podeanu. Melodia mea preferata a lui Michael Jackson...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Olga, merci de dedicatie. Trebuie sa recunosc ca-mi place tare mul;t melodia, o am pe ipod dar nu am vazut niciodata videoclipul.

Ktrinelule, eu nu inteleg mai nimic din ce scrii tu. Ai vreun amorez la SD??

Simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

la dedicatii de seara, una de la mine...
Simonna, for miss Z

Mergi la inceput

acum vad ca videoclipul...e negru.....macar ascultati melodia..

danaP, am vrut sa spun il 'urasc'..las ca va pove eu cand apar la vreo intalneala...si pana apar eu...ma vizionati pe mail:) ...ca tocmai m-am facut bruneta

pucku, am uitat sa te felicit pt "prelungitor"!! sa fiti santatosi! si casa de piatra, ca niciodata nu e prea tarziu pt astfel de evenimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Bun venit noului bebelus al sezatorii, Sonia Theodora! Sa ai parte de o viata lipsita de griji si sa le umpli viata parintilor si fratiorului!Recuperare rapida mamicii si laptic din belsug!

Eu citesc ca de obicei cam pe diagonala, ca n-am acces deloc de la munca, si cum acolo imi petrec cea mai mare parte a timpului,cam greu de tinut pasul cu stirile de aici. Am inceput si noi gradinita si scoala, fara probleme deosebite, fara proteste, doar cu niste mirari de genul "Pai, cum, n-am fost ieri? Si azi trebuie sa ma duc?" In rest ca activitati am ramas la Julia cu gimnastica si yamaha + o data pe saptamana suplimentar la unul din centrele astea extra scolare, ca pe la scoala inca n-au facut mai nimic si poate asa am si e o sansa sa stiu cum sta.By the way, Daiopri, am schimbat clubul de gimnastica, nu mai tin minte, voi la care mergeati?

Daiopri, asa da surpriza sa dam nas in nas ba pe la mall, ba pe la biserica, poate ne intalnim si la Disneyland.Sa-ti fie cu noroc penultima bautura !!! Las' ca se termina ele toate si atunci sa te vad !!! Nu ne mai oprim din baut, in virtual sau real. Am vazut ca ai intrebat de PAC, nu m-am invrednicit sa merg inca la sedinta la ei, in schimb primim acasa zilnic cereri de a face voluntariat, si cica asta ar pica bine, insa intrebarea e cand? Ca daca ma duc la ei, cine-mi face treburile pe la munca?
Vacanta placuta la Disneyland & Co, sa veniti cu bateriile incarcate si cu multe amintiri placute! Sunt sigura ca si motanul va gusta din plin vacanta. Dar de ce nu zburati de la Bellingham ? E tot cam aceeasi distanta ca pana la aeroportul nostru.Aveam eu un site cu ceva dealuri bune, nu stiu insa daca si ptr. LA.Vorbim si
mamica curajoasa si optimista!

Oana, imi pare rau de patania cu masina, tare neplacuta senzatie, eu nu m-am suit in masina cateva zile dupa ce mi-au spart-o odata si dupa aia am verificat o perioada lunga in oglinda sa nu fie cineva in masina. Probabil o sa o gasiti pe undeva abandonata. Aveam niste prieteni carora mai demult le-a furat masina si au gasit-o dupa vreo doua luni. Hotul o parasise intr-o zona in care era interzisa parcarea si incepusera sa primeasca acasa amenzi ptr. parcare interzisa.

Maru, succes sotului la cautat de job. Pe aici se tot spune ca iesim din recesiune, asa sa fie oare?

Ktrinel, tie si Juliei cea frumoasa. Si Julia mea e cam inalta pentru varsta ei, dar a fost intotdeauna asa, ca magarul intre oi. N-ai ajuns pe meleagurile noastre vara asta, poate la anul, ca sa avem si ce sarbatori.

Denisa,nu-i asa ca e bine si sa ai timpul tau si sa faci ce vrei, dar mai bine cu copilasii langa tine ? Asa cel putin am simtit eu anul trecut, era ca o minune sa le aud vocile prin casa. Adaptare rapida la gradi si la noul program.

Mikiion, cum mai stati cu adaptarea in Quebec city? Cum mai sta Marc cu adaptarea la gradinita?

Era sa uit, La multi ani Sophiilor!
Hai sa ma duc si eu la nani..pe curand...sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Alina S-este un magazin second hand se cheama Once upon a child acolo poti gasi pat,carucior-sint mai ieftine si in stare buna.Astia accepta numai chestii in stare buna si haine cu nume de firma.O alta solutie e Walmart,cum ai spus tu Ikea si daca vine sale chiar si Sears.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'neata!

Multumim pentru urari inca o data!

Simo ce-i cu tine de-ai sarit apelul de ieri? Ne mai dai un semnal?

Oana, vaccinul de hepatita i l-am facut lui Seba la scoala anul trecut. Celalalt care-i doar pentru fetite stiu ca se face, Dana, in clasa a 4-a primar pentru ca le-au facut anul trecut colegelor lui Seba. Parca de anul trecut a fost introdus in scoli si probabil celor mai mari de clasa a 4a primar li se face in secundar.

Daiopri refacere rapida si vacanta placuta in California! Sa ne povestesti cum a fost. Cu imputernicirea nu am informatii exacte, dar cred ca trebuie depus doar personal sau prin posta. Dar s-ar putea sa ma si insel...

Ktrinel cand te vedem la o intalnire? Vreo propunere, ceva?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neatza tuturor,
Daiopi,ganduri bune pt tine. sunt ok.merci fain.nimin nou.dau de veste de apar ceva schimbari cum e la scoala? pe noi ne inebunesc lectiile si dictarile

oana,si noua ne-a furat masina acum cativa ani.Ne-au gasit-o dupa cateva zile facuta praf,abandonata intr-o padure...bafta multa sa o gasiti intreaga ca altfel...!

katrinel,hi,hi,hi,bruneta?! fug sa te vad.

si eu le-am facut copiilor vaccinul pt hepatita inca de mici.Anul trecut a fost o campanie prin scoli.

Simona,da si tu un tf.

o zi buna.

Mergi la inceput

neatza! la cafea...brr ce frig e...

pitilache, n-am nici o propunere ...ca doar stiti disponibilitatile mele..

simonna, nu ne tine in suspans...

ione81, nici nu te-am salutat pana acum cu ocazia relocarii...succes !

Mergi la inceput