Sezatoarea canadiana(154)Bun venit Sonia Theodora!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ktrinel, la ferma unde am fost noi duminica am cules Mcintosh.
Aici au 17 soiuri.

http://www.lesvergerslafrance.com/vergers/cueillette.php

Gasesti perioada de culegere cu diversele soiuri.

Poate reusim sa ajungem si noi duminica viitoare pe 27 sept. (nu?) cu Anca si Victor. Dar nu promitem, suntem intr-o perioada tare aglomerata.

Si Anca a inceput baletul sambata.
Data trecuta a stat si s-a uitat la fetite cum danseaza, a dansat doar ultimul dans. Dar aseara ne-a facut o demonstratie cu toate dansurile de la baletul de sambata.
Sper ca sambata sa fie mai ok.

Simonna, ai ajuns la sedinta cu parintii aseara ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

tin pumnii sa fie bine si sa gasesti repede.
hai vino la noi, angajeaza in draci, acum avem un part time, dar in curand o sa avem un knowledge broker position full time

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Eu am reinceput cursurile (de a doua zi cum am sosit) dar nu mai am in fiecare zi. O zi pe saptamana sunt vizite pe la diverse institutii in domeniu si in rest de scris lucrarea finala a carei prezentare o am la inceputul lui decembrie. Asa ca intre timp, imi trebuie urgent si un job, macar part-time, ca altfel, vorba lui maru, o sa vad o luminita nu tocmai frumoasa la capatul tunelului...

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ce e ala knowledge broker ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

ma bag si eu pe aici sa mai umplem paginile....

Sa ma omori ktrinel dar tot n-am inteles... in fine o las balta.

Oana citeam dimineata ca una din putinele masini Aston Martin din canada tocmai ce a fost furata. Era de vinzare (pe la $180,000) s-a prezentat cumparatorul (la vreo 35, imbracat bine) a cerut sa faca un test drive, si dus a fost. I-au dat si placuta de inmatriculare in ziar dar eu cred ca este deja exportata pe undeva.

Simonna o fii ok?

DPN ei era Sep 21. (si al Dianei 14-dar a nascut pe 15,exact la o luna dupa babyshower)

mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ktrinel, este vorba de pozitia care se ocupa cu Knowledge transfer ori translation.

Hai Simonna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, cred ca e la cumparaturi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141951&whichpage=7

A zis la bebelusi canadieni.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ktrinel nic eu nu am inteles ce ai zis acoloDa daca era important trimite PM si execut
Ca de obicei, data trecuta am uitat sa ii multumesc lui Pitilache de ajutor
trebuie sa imi fac timp sa ma uit si eu la poze.
Ange la noi la scoala nimic. Il intreb si zice ca nu au facut nimic
Cred ca nu s-a dezmeticit invatatoarea, ca nu primesc nici maculatura
Rocs, ne gandim oricum sa plecam din Seattle, ca de aici te rad astia la preturi parca sunt nebuni. Da am sa verific si Belg.
Mersic. Pai vezi si tu ca nu sunt asa mari distante pe aici de ne intalnim si intamplator
Gata la curatenie cu mine
Mai, ajunge o nebuneala generala chestia asta cu actele. Ma duc sa intreb la legislative ce fac eu cu pasaportul, ca nici prin posta nu pot cica sa trimit. Si sa vin la To pt asta?
Un wk cat mai placut.
Si un pompon pt Simonna si missZ in caz ca se inspira de la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Daiopri, si eu sunt in shuturi cu actele alea. Da procura si umblu si pt tine daca crezi ca te pot ajuta cumva... Pei io ti-am zis sa vii incoa in vacanta!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am ajuns de ieri acasa dar am vrut sa citesc mai intai mesajele voastre si apoi sa dau un semn de viata.

Va multumim din suflet pentru incurajari si pentru faptul ca v-ati gandit "frumos" la noi. Nu stiu daca si la celelalte fete a fost cazul, dar noi am avut nevoie de . Am fost la un pas de cezariana pentru ca fata, desi era cu capul in jos, era rotita aiurea, cu capul in sus si oricat as fi impins nu iesea (btw am impins 45 de minute pana m-am facut vanata la fata, nu-mi venea sa cred ca la Victor a iesit dintr-o impinsatura iar acum nu sunt in stare ...) si era deja foarte jos, pulsul ii scadea alarmant pe aparatele alea, toata lumea avea o fata grava ... dar am avut noroc cu doctorita Vasilie o adevarata profesionista din experienta mea, care a intors-o in ultimul moment, m-a motivat cand imi pierdusem speranta ca se mai poate face ceva, m-a taiat vreo 3 cm dar a meritat !

Hai ca am zis ca nu scriu aici povestea nasterii ca nu e locul, dar voiam sa stiti cat de mult a contat ca nu am fost singura in toata povestea asta frumoasa !

Si daca tot sunt la multumiri, un special pentru mama pe care am simtit-o tot timpul alaturi de mine si unul pentru Seb fara de care nu as mai fi ajuns sa scriu pe un site despre copii

Victor trebuie sa vina de la gradi si vreau sa fiu fresh, asa ca va las sa o cunoasteti pe Sonia Theodora pe contul comun in primele ei poze si promit sa revin cu actualitati.

Pe curand,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Foarte scurt...

La multi ni Mi-ro pt piticutz! Sa-ti creasca mare, frumos si sanatos!
Scuze ca nu te-am sunat ieri.

Cami te sun...

Mergi la inceput