Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Daciana!

Diamar

sa se nasca bebeii sanatosi si mancaciosi!

Mi-a venit rezultatul la secretia din col, si rezulta ca sunt pozitiva la streptococul B .
Iulika, ce inseamna asta??Cum se administreaza antibioticul??
(MA BUCUR CA A FOST ASA FAIN LA INTALNIREA CU BEBEII SI MAMICILE, TAAAARE AS VREA SA AM SI EU PE AICI ASA CEVA )
Sa va zic acum niste semne de nastere:
-ma doare putin spatele
-lumea zice ca s-a lasat burta, si am observat si eu asta
-pisica mea, care de cateva luni bune nu mai dormea in brate la mine, acum vine singura si se culca (asa mi-i de draga ), sta cum o pun eu, ingramadita sau stramba, numai sa-mi fie aproape.

Eh, ce ziceti, prevestesc ceva semnele astea???

Gianina 37+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

un link util:

TEHNICI DE ALAPTARE PENTRU PREVENIREA MASTITEI!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Alex, cu numele, sfatul meu e s-o faci dupa cum simti tu, dupa feeling 100%, niciodata ceea ce iti spune tie un nume, nu va spune si altora la fel.
Pe fie-mea a chemat-o pana saptamana trecuta Ana Maria. Pana s-a trezit tat'su intr-o dimineata, si-a pus pipa electronica in varful gurii precum vestitul detectiv englez si a spus: "Daca tu vrei Maria, atunci in loc de Ana, va fi ......., va fi......., va fi........, va ......." si in urmatoarele 10 secunde a scos un nume la care nu m-am gandit toata viata si nici el, a fost intuitie pura, habar nu aveam amandoi ca exista acest nume. .
Eu, de felul meu, sunt mai poeta, chiar una practicanta, dar pe tat'su, asa de romantic nu mi-l imaginam...., desi ceva trebuia sa ne fi legat....
Am stat 3 zile si am cautat numele in lung si-n lat pe net, am scuturat toata Wikipedia si se pare ca intuitia lui de cateva secunde a fost excelenta, il sustin intru-totul in dreptul lui de a alege un nume pentru fie'sa.
Dar cand a fost sa comunicam numele celor din jur, nu va zic ce fete cazute si contrariate am avut in fata noastra, fapt pentru care noi am ales s-o declaram cum simtim, sa nu mai spunem la nimeni, iar daca fie'mea va fi mandra de numele ei, atunci sa-l poarte cu placere, daca nu, merge mama cu ea de manutza si-l schimba de cate ori pofteste, nu-i un capat de tara.
Eu, oricum, as fi vrut in loc de Maria, Maruca (de la Maruca Cantacuzino, o femeie de exceptie) sau Marta (de la Marta Bibescu, alta personalitate marcanta), insa am zis ca de la Maria isi poate spune cum vrea ea, dupa cata literatura o va obseda pe ea si nu pe ma'sa.
Deci, fa-o cum simti, tu va trebui sa-i dai o explicatie a numelui peste ani...
Simonica deci zici si tu ca ma desumflu, de abia astept..... Pupicei la baietei si un pupic mare, special, "primului nascut"........
Adi cred ca la mine salvatoare e memoria vizuala, pe care mi-am exersat-o la greu. Plec dupa un produs sau mai multe, insa trecand pe langa alte departamente, vad tot ce misuna in jurul meu si uite asa reusesc sa fac o selectie cat mai buna si sa compar mult, pana aleg.Pe mine ma distreaza ca spun la toate prietenele de pe unde cumpar obiectele din casa si toate mi se plang ca bantuie de o ora prin respectivul magazin si nu gasesc produsele cu pricina. Cred ca am un simt al orientari mai de matza, retin repede pe unde s-o iau sa gasesc bunataturile.....

Va multumesc din suflet ca m-ati trecut pe lista, ora va fi cea normala pentru cezariana, adica 8, sunt prima intrata. De anuntat, avand in vedere ca voi dormi bustean, am sa va anunt eu, cand ma desmeticesc si cand pot manevra capul, cred ca cel mai sigur a doua zi, ca in prima zi nu imi propun prea multe, iar al meu va fi prea pierdut de emotii, a zis ca sta numai cu camera pe fie'sa, sa nu i-o schimbe care cumva.....
Voi avea net si pe mobil si pe laptop, acum sper sa ma lase si cea mica sa ma conversez cu voi, sper ca voi putea sa-mi mai dezlipesc ochii de la ea.

24 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Lucia esti mortala cu bancul cu albinutza - deci "schimbam tactica - o inecam"
Sa incepem antrenamentul zapacitelor, ce zici?

eu zic inca nu..ca poate amortesc saracutele....va dau de stire cand va fi, promit
Si sa-ti traisaca "dulaii"

Cea mai fericita la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si ia uite ce www.amazon.co.uk/Snow-Bear-Electric-Breast-Pump/dp/B001MF3G1W/ref=sr_1_58?ie=UTF8&s=baby&qid=1252658320&sr=1-58" target="_blank">pompa electrica am gasit eu. oare e chiar asa proasta, ca parca e prea ieftina!

mi-a venit rezultatul la streptococ B si e negativ!!!

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

fetelor sfatul meu legat de pompa de muls este sa luati Avent manuala ca este cea mai buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Lucia esti mortala cu bancul cu albinutza - deci "schimbam tactica - o inecam"
Sa incepem antrenamentul zapacitelor, ce zici?

eu zic inca nu..ca poate amortesc saracutele....va dau de stire cand va fi, promit
Si sa-ti traisaca "dulaii"

Cea mai fericita la termen

Pai le mai lasam la vestiare (hihihi... sper sa nu le scoateti nici pentru je in acest weekend ca nu am chef sa nasc in weekend).
Merci de urari

Ramona

Tudor Gruia 36+

AMR max.4 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

neatza fetele!

in primul randHAI DIAMAR
HAI DACIANA
sa aveti nasteri usoare fetelor!!!

Anomis, n-am reusit nimic din pacate, desi aseara pe la 10 aveam fundul complet amortit de la atata stat pe minge
Alex, 3 si 1, in ordinea asta, datorita preferintei tale cunoscute ptr Ruxandra( si suna si f bine)
Mangulico, bagi cumparaturi la greu sa le folositi cu placere si sa se bucure Sasha de ele

Luto mami...am ras ca nebuna cand am citit bancul ala. tre' sa-mi sun sotzul si sa-i comunic ca incepem operatiunea "inecarea albinei" , desi nu cred c-o sa fie prea incantat. da' ca sa vezi coincidenta naibii si un motiv in plus ptr care m-am prapadit de ras...pe mine acum cativa ani, cat eram inca in tara, m-a muscat de patza o albina...iti poti imagina?eram in masina intr-o rochita f scurta si cu niste chilotei din aia transparenti si asa tare m-am speriat si m-a durut ca am sarit direct la sotz in brate, de era sa facem accident.el murea de ras si eu plangeam de nu ma puteai opri

40+2

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

adinus acum cat mai pot ca dupa aia se subtiaza bugetul rau de tot si nu o sa mai pup eu asa ceva. in plus, chiar nu aveam cearsafuri pt el. mi-ar mai trebui si un bumper din ala de pus pe marginile patului....dar mai astept.

vad ca azi nu ma simt bine deloc. mi-e putin greata, deranjata la stomac si total lesinata. nu-mi place se experimentez. bbrrrr

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Manga, de ce e mami strigator la cer 25?? Ca deja ma simt prost!
Botezul se poate face oricand, indiferent daca e post sau nu, problema e cu distractia de la restaurant, si eu nu vreau sa fac cu mancare de post.Si mie mi-ar fi placut pe 25 noiembrie ca e si ziua mea, dar....
Pompa ieftina exista si la noi de la Primii Pasi, nu vad de ce sa nu fie buna si aia de ai gasit-o tu.

Kemsy pe 14 o fi, nu stiu eu exact, dar stiam ceva pe acolo. Tinem si tie pumnii sa fie totul ok.

Ioanna tinem pumnii sa iasa si botezul la fel de fain!

Offf, [b[Mary
ce rau imi pare ca nu te simti bine, nu stiu ce sfaturi sa iti dau, doar ma rog sa fii bine.

Sar'na tuturor de parera cu numele, nu pare atat de infioratoare ideea cu 3 pana la urma, uuuuf, greu dom'le greu!

Gata, ma pregatesc sa plec la control[/b], revin mai tarziu cu vesti.

----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 2 sapt

Mergi la inceput