Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)
Raspunsuri - Pagina 7
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Merg la spital. Am contractii la 2-3 minute si mi se scurge si din lichid. Am intrat astazai in 37 de saptamani. Va pup. 36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
succceeeeessssss
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
ramsan spune:
Sa dau si eu "buna dimineata" regulamentar ca eu am intrat direct in subiect vazand ca diamar se pregateste sa nasca.
Pentru mamicile incepatoare si carora inca nu le-au plecat piticii inceputului alaptarii, am postat pe email o super cartulie care li se adreseaza numita Alaptarea - Ghidul mamicii incepatoare scrisa de dr. Oana Melinte Moraru.
Cine spunea ca ieri nu a mai venit niciun bebe??
La noi in curte ieri au venit 9 bebelushi de catel, pentru ca Lusha noastra a fatat ieri pentru prima oara, devenind mamicutza Fiind cam tanara (abia are 1 an jumatate) credeam ca nu va sti ce sa faca cand se va vedea cu dureri si ii va vedea pe puiuti asa mici si plangaciosi, dar ca intotdeauna instinctele si-au spus cuvantul: ii ocroteste, ii spala, le da tzitzi Toti puii seamana cu tatal lor, Max, caucazianul.
PS - si mie imi mergea ieri DCul ca... dar azi am instalat mozilla care merge brici.
I'm next
Ramona
Tudor Gruia 36+
AMR max.4 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Dana15 Luci sa stii ca si eu am facut doi ochi caprui mooaaari cand am vazut ca Sabina are 25 de anisori..impliniti ieri..si are deja 2 fetite superbe; lasa ca o prindem si noi din urma! Dana 36s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
zau asa...strigator la cer!!!!! 25 de ani....sa fii sanatoasa si multi inainte!
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI
kemsy spune:
citat din mesajul lui alex25 App, mai fetelor care nasteti acum mai la sfarsit de septembrie, cand faceti botezul la comori? Eu sunt intr-o mare dilema daca sa ma grabesc pana se intra in post pe 21 noiembrie sau sa astept pana dupa 07 ianuarie.....voi ce ziceti?? Aaaa, sa sa nu uit, dati-va si voi cu parerea la nume, va rog. Se pare ca au ajuns in finala 3 variante: 1. Alessia Enise 2. Alessia Zeina 3. Alessia Ruxandra Enise Astept voturi! ---------------------------------------------- Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR aprox 2 sapt |
Neata tuturor!!!
Alex, cred ca postul incepe pe 14 noiembrie, nu pe 21. Eu teoretic tre sa nasc pe 29.09.2009 (frumoasa data, nu ), dar o sa astept pana in ianuarie cu botezul, sa fie si bebe si mami (je ) mai intremati.
Si la nume votez cu varianta 3, iar pe locul 2 varianta 1.
Crisbebe, cum adica la 37 de saptamani si 2800g esti in urma cu 10 zile?? Ca la mine tot asa avea, exact la aceeasi varsta.
Devylla: LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI MEREU DE COMORILE TALE SI SA-TI ADUCA NUMAI SATISFACTII!!!
Gianina 37+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 3 saptamani!!!!!!!
Fotografii
ramsan spune:
Lucia esti mortala cu bancul cu albinutza - deci "schimbam tactica - o inecam"
Sa incepem antrenamentul zapacitelor, ce zici?
Ramona
Tudor Gruia 36+
AMR max.4 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Ioanna81 spune:
apropos de botez... noi vrem sa-l facem inainte a intra in postul Craciunului (14 sau 15 noiembrie)... numai ca nu stim exact CUM sa-l facem! (cu multa lume, intim, in bucuresti, la o manastire, de cati bani etc etc etc)...
avand in vedere ca noi ne-am luptat cu tot familionul si nunta am facut-o foooaaaaaaarte restransa, doar cu prieteni buni (am fost 20 cu totii ) si a fost suuuper faina... acuma toataq lumea vrea sa vina la botez...
Ioana 38+ cu
AMR 2 SAPTAMĀNI
bebe Carol Ioan album Webshots
MangaGirl spune:
buna dimineatza, cum se cuvine!
Luci ... 40 de saptamani wow!!! acusi vine David. stai sa vezi ce veselie pe voi atunci :)
Daciana m-a innebunit cu tangoul lui Gardel. Iar fiu-meu s-a apucat de topait si dat picioare, manca-l-ar mama de romantic.
Ioanna, anca are dreptate. si noua n-eau spus ca unele femei simt contractiile in spate. si e foarte normal, cica.
eu azi ma duc lectia nr. 4 - aia despre epidurala si alte metode de combatere a durerii in timpul travaliului. voi lua notite. pana una alta...aseara am trecut pe la ikea si am luat 2 cearsafuri pt bb, tot ieri ne-a venit si travel cot-ul de la graco si am cumparat si mattress protector atat pentru patul nostru cat si pentru bb. azi mai spal o tura de rufe ca numai asta am visat...ca trebuie sa spal cearsafuri si termin curatenia la bucatarie si in living room ca sa am si eu un week-end linistit.
va pup
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI
mary_07 spune:
Salutare
Hai Diamar!! Nastere usoara!!!
De la noi,nu vesti prea bunema doare capul ingrozitor de aseara,ma dor sanii,ma doare gatul ,parca si urechile putin...am o stare de inceput de raceala,care daca o asociez cu experienta de data trecuta cu Alex,e inceput de mastita.Am incercat sa ma mulg,dar ma doare ingrozitor...astept acum sa se trezeasca piciul sa-i dau sa suga.
Pe de alta parte,daca e sa nu fie ce cred eu,si e inceput de raceala..oare ce pot sa iau?
Alex,eu merg pe varianta 2 si daca nu poti renunta la Ruxandra,atunci 3 (care e suuper)
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
MangaGirl spune:
si am mai luat si un pui pe care daca il tragi de gat canta un lullaby.
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui kemsy botez |
acelasi DPN il am si eu, daca se hotaraste sa ne onoreze cu prezenta. prima zi de post e 15 noimebrie, dar dupa ce m-am interesat si eu in mai multe parti am aflat ca botezurile se fac oricand. si eu tot inainte de 15 as vrea...dar daca nu nasc la timp, atunci eu nu voi avea 40 de zile, deci nu pot intra in biserica. ceea ce no can do. asa ca o sa-l facem in a doua jumate a lui noiembrie.
varsta bebe
poze
AMR 3 SAPTAMANI