Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)
Raspunsuri - Pagina 9
iuliapapusa spune:
Fetele am mai descoperit o metoda de inducere a nasterii.Spalatura la doamna cu apa amenstecata cu bicarbonat.Pe langa faptul ca induce nasterea face si dilatarea mai rapida, deci un travaliu mai usor si mai rapid.Sper sa fie buna.Am auzit-o si eu de la o prietena.
+36 cu bebeluuta scumpa Stefania Gabriela
poze burtika
adinus8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl adinus acum cat mai pot ca dupa aia se subtiaza bugetul rau de tot si nu o sa mai pup eu asa ceva. in plus, chiar nu aveam cearsafuri pt el. mi-ar mai trebui si un bumper din ala de pus pe marginile patului....dar mai astept. vad ca azi nu ma simt bine deloc. mi-e putin greata, deranjata la stomac si total lesinata. nu-mi place se experimentez. bbrrrr MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com poate e semn de ceva...oricum, sa ai grija de tine in legatura cu bumber-ul, astia de la Vertbaudet au unele de te doare mintea, n-am vazut mai frumoase niciunde.mie mi-au trimis catalog si am vazut ca as avea la prima comanda 15£ off plus o jucarioara draguta, daca fac comanda peste 25£ parca.sa arunci neaparat o privire pe situl lor AMR 3 SAPTAMANI |
40+2
pozici
adinus8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele am mai descoperit o metoda de inducere a nasterii.Spalatura la doamna cu apa amenstecata cu bicarbonat.Pe langa faptul ca induce nasterea face si dilatarea mai rapida, deci un travaliu mai usor si mai rapid.Sper sa fie buna.Am auzit-o si eu de la o prietena. +36 cu bebeluuta scumpa Stefania Gabriela poze burtika |
eu n-am gasit asta nicaieri pe net, da' tinand cont ca bicarbonatul e oricum un dezinfectant f bun pe-acolo, cred-ca o s-o incerc si pe-asta
40+2
pozici
ramsan spune:
Mesaj de la diamar (venit prin intermediul Ionikai - in urma unui maraton gen telefonul fara fir)
S-a nascut Matei, 51 cm, 3800 g aprox. ora 11.00
Bine ai venit pe lume, bebita Matei! Sa fii sanatos si sa le bucuri viata parintilor tai!
Ramona
Tudor Gruia 36+[/red]
AMR max.4 saptamani pana vine bebe[/red]
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Editez ca sa nu fie asa o diferenta mare intre ora comunicata de mine si cea a Aiducai
aidaciolac spune:
Matei s-a nascut azi la 10:40 , 3.800g si 51 cm preluare de la raluk16
diamar felicitari si multa sanatate sa aveti si bucurii
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
M Oana spune:
La mine merge netul perfect si ieri a mers la fel, o fi treaba de zone....
Diamar, Daciana sa treceti cat mai usor peste aceasta experienta superba si grea si frumoasa si ...... atat de amestecata in toate cele.
Apropo de nume, pentru mine e fascinant sa vad la unii copii,cat de bine intra in "pielea" numelui pe care il poarta, e parca si un pic din mana destinului atunci cand ii harazesti copilului un nume.
Si am in gand un exemplu concret, o prietena foarte buna care si-a asteptat copilasii pana la vreo 40 de ani. A facut inseminari, FIV-uri, tratamente si nimic nu a reusit, pana intr-o zi, cand in mod cu totul si cu totul miraculos i s-a pozitivat testul de sarcina, habar nu mai avea cand ii venise ciclul sau cum arata un test de ovulatie.
Si nu a ramas gravida cu unul, ci cu 2, ca asa a vrut Doamne Doamne.
De la bun inceput cel din dreapta a fost Iorgu, cel din stanga Barbu.
Initial toti am ramas masca cand am auzit numele plozilor, desi stiam ca provine din familie cu arbore genealogic cunoscut pe multe craci anterioare.
E, dar cand am vazut pruncii, mai ales dupa 7 luni incolo, puteai sa juri ca unul e Conu' Iorgu si altu'i Conu' Barbu din povestile de odinioara, au copilasii astia un siretlic in priviri si o istetime in tot ce fac, incredibila, din fasa se comportau ca 2 doi mosieri relaxati in toate cele.
Nici nu mi-as putea imagina nume mai potrivite pentru firile lor. Acum nu stiu daca numele a influentat firea sau firea influenteaza numele, dar la ei se potrivesc aceste nume vechi romanesti la fix.
Si cred ca asta e cel mai important in alegerea unui nume......
24 septembrie
Bun venit pe lume, apostole Matei
MangaGirl spune:
adinus multzu. acu ma uit. ciudata starea mea...asa dintr-o data.
iuliamie i-a recomandat doctorua sa fac spalatri cu ceai d galbenele si bicarbonat inca din sp 32. nu stiu dk induce travaliul, dar stiu ca dezinfecteaza.
kemsy da doamne sa fie bine.
alex ziceam si eu asa ca baba invidioasa. am spus unor prieteni o data ca ar trebui sa se interzica prin lege varsta de 18 ani.... glumesc, of course...dar ce bine suna 25 d ani
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
Iulika29 spune:
BUnå dimineata!!
Felicitåri Diamar!!!Så ititråiasca bebe Matei!!!
Kemsy eu am facut tratament cu antibiotic de 2 ori si nu s-a dus al naibii streptococ asa ca mi-au bagat intravenos pe timpul travaliului..Mi-a mi-a bagat cred de 2 ori..Sunt anumite doze..Si mi-a zis så fiu atentå ca daca mi se rupe apa va tb så merg rapid la spital pt ca e risc de infectii la bebe din cauza streptococului..Sper så fi explicat cum tb..Oricum nu te ingrijora..ca nu e de ingrijorat..sunt multe gravide care au streptococ B..
[b]Lucia uite ca ai ajuns la termen mami..Exact cand al meu baiat face 4 såptamani..Am båiat mare..De abia astept så postezi, ceva de genul ..mi s-a rupt apa..sau am contractii, sau sotu care scrie ca nasti.. Si mai stiu ca nu tb så astept prea mult..acusi
Si la mine a mers forumul bine..Chiar må miram ce s-sa intamplat ieri de nu mai se scria asa des...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
aidaciolac spune:
daciana nastere usoara si bebel sanatos
Devylla multa sanatate si tot ce iti doresti
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine