Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanna81 spune:
daaaati-mi si mie parola de pe webshots am peldut-o
EDIT nu-mi mai dati ca m-am prins
Ioana 38+ cu
AMR 10 ZILE
bebe Carol Ioan album Webshots
madalina84 spune:
FELICITARI DIAMAR BUN VENIT BEBE MATEI,SA FI SANATOS SI FERICIT
CU INTARZIERE SABINA SA FI SANATOASA,FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA
IULIA eu am hepatita b inactiva,in cazul in care are si ea la fel trebuie sa cumpere HEPATECT,pe care il gaseste in iris mall,cel care e intre auchan si bricostore,costa 750 ron,se administreaza cel mai bine in primele 12 ore de la nastere.Despre alaptat,stiam ca nu afecteaza,dar am vb cu o neonatoloaga si mi-a zis ca exista un risc minim sa se infecteze si bebelu,ceea ce m-a dat si pe mine peste cap desi am auzit atatea mamici care au alaptat si bebelu nu aavut nimik.Cred ca ramane la alegerea fiecaruia ce va face,sincer eu mi-as dori din inima sa-l alaptez
Nici mie nu mi-a mers forumul ieri si m-am umplut de nervi.Referitor la botez si eu o sa-l fac destul de tarziu undeva in februarie-martie si din motive de nasica plecata
IULIKA imi pare rau ca nu am mai putut intra pe net ieri sa-ti zic ca nu s-a difuzat pe stiri dar azi la povestiri adevarate va fi sigur,ca m-au anuntat deja
LUTO felicitari ca ai ajuns la termen asa cum ti-ai dorit toata sarcina,sa speram ca va veni cand iti doresti
MANGA si eu am avut asa zile proaste cum o descrii tu si am avut si dureri de mijloc cum a zis IOANA (sper sa nu fi incurcat) si iata bebele meu nu vrea sa o vada pe masa,prefera sa o bata pitit in burta ei
Fetele de MONICA se mai stie ceva?!?Am vazut ca AIDA a intrat la noi si majoritatea mamicilor.
Eu maine ma duc la o nunta,sper sa ma simt bine
Va dulcici si sa aveti o zi minunata
36+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
liliac1 spune:
Bine ai venit pe lume bebe Matei, flacau de Diamar!!
Parca nu-mi vine sa cred ca a decurs totul atat de rapid. Dimineata ne-a anuntat ca pleaca la spital...la 10 jumate...a fost gata! SU-PER!
Devylla La multi Anisori pentru ziua de ieri! Multumim de tratatie.
Auzi la ea...25 anisori! Sunt un pic invidioasa...dar nu din cauza ca-s altii mai tineri decat mine ci pentru ca varsta mea nu vrea sa ramana pe loc...ci alearga..alearga...alearga...
daciana scoatem si pentru tine agitatele la incalzire! Hai...1 ...2 ...3 ...4 pana maine dimineata vor fi in mare forma!
Noi azi dupa-amiaza avem control medical. Am niste frici legate de personalul medical si nu de ceea ce inseamna nastere in sine. Mi-e teama ca tratamentul primit va fi de cea mai joasa speta, ca elementul umanitate lipseste cu desavarsire din momentul in care calc in curtea spitalului... asa ca a inceput sa mi se faca frica. Eu nu am curajul sa recurg la cezariana. E ca si cum mi-as face extractie dentara pentru o carie mica-mica (scuze fetelor, dar trebuie sa ma incurajez intr-un fel )
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
hatsumomo spune:
salut fetele
Felicitari mami Diamar!Sa iti traiasca bebe Matei!!! sa fie sanatos ,frumos si papacios iar tu mami sa ai cat mai mult laptic si o refacere cat mai rapida
am vazut si eu bebe de kawaichan doamne ce frumusete cum sta el cu pumnisorii starnsi si mai are si freza facuta mai bun de insurat ce mai
39 +
DPN 15.09.2009 AMR 5 ZILE
Dana15 spune:
Ufff..am ajuns si eu!
FELICITARI DIAMAR!!!
BUN VENIT PE LUME PUIUT MATEI
Tii, da' ce mare este puiucul!! 3800?!! la 37 s..si ce repede a mers treaba? oare cum a nascut mamica noastra?
Ramona adevarat telefon fara fir..parcursul mesajului: Raluk-je+ Aida- eu sunat pe Ionika si ea pe tine
Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
hatsumomo spune:
asa sa scoatem si noi fetele sa le punem la treaba
HAI DACIANA!
CURAJ CA MAI AI UN PIC SI ITI TII PRUNCUSORUL IN BRATE
39 +
DPN 15.09.2009 AMR 5 ZILE
MangaGirl spune:
[b]BB Matei, bun vneit pe lume! Diamar, sa-ti traiasca gagalica!!!!
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
M Oana spune:
"Eu nu am curajul sa recurg la cezariana. E ca si cum mi-as face extractie dentara pentru o carie mica-mica (scuze fetelor, dar trebuie sa ma incurajez intr-un fel )", multe argumente am auzit pentru naturala, dar asta mi se pare "fruncea", mie imi place foc ........
Eu iti doresc sa nu fie "caria" nici prea mare, dar nici prea mica, ca sa iasa cat mai usor, la extractie, ca de asta tot nu scapi, numai ca iese pe alt tobogan.....
Eu am fost harnicutza foc si atunci cand ati dat linkul tot de pe forumul nostru cu discutiile pro si antialaptat la san, am citit tot tot, sa nu mor proasta, ca oricum, conceptia mea a ramas fix aceeasi ca inainte de lectura, insa am fost curioasa sa adun cat mai multe puncte de vedere. Cea mai tare mi s-a parut opinia unei colege de alaptat, care afirma ca cel mai tare orgasm din viata ei a fost cel dat de suptul copilului, ca niciun orgasm obtinut pe cai normale nu se compara cu asta si ca multi ani a suferit o adevarata depresie ca s-a terminat acel capitol din viata ei si a copilului, ca ar fi dorit sa tina o vesnicie..... Eu sunt femeie deschisa la minte, accept orice opinie, dar asta chiar mi-a facut sistemul de gandire K.O., jos palaria, uite ceva la care nu ma gandisem......
Si pentru ca s-a intrebat mai devreme despre cat se cotizeaza la medici, eu am dat candva preturile de la Giulesti, cele practicate de fetele pe care le cunosc, dar de data asta nu am sa le mai dau inca o data, ci doar am sa zic doar atat: fiecare trebuie sa tina cont de posibilitatile materiale proprii si nu de cat spune "piata", deoarece serviciile medicale nu au costuri fixe si nici medicii nu sunt orbi, vad si ei cand o mama poate da si cand nu, iar ei la finele zilei oricum pleaca cu o MEDIE frumusica acasa.
Poate o femeie are un buget de 2000 lei si il imparte dupa cum a primit serviciile, alta are un buget de 500 lei, nu e nicio drama, nu va faceti de ras fata de nimeni, Dumnezeu e sus si stie ca din putinul vostru ati dat atat cat s-a putut. Iar daca vreun medic va numara banutii in fata sau va intoarce spatele, sa fie rusineasi nesimtirea lui.
24 september
titi143 spune:
HAI Diamar!!!!!
Iti tin pumni sa ai o naster usoara si frumoasa. Sa ai un bebe sanatos si frumos.
34+ cu Eduard Toma in functie de calendar
35+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra
monikus spune:
Ce tareeeee. Am intrat si eu sa vad daca azi merge forumul mai bine si am mai gasit un bebel. Super .
Felicitari Diamar. Sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati de el.
Fetelor eu am asa o problema nu stiu cum sa zic. Mie dr mi-a zis asa. Dupa dimensiunea capului copilul e mai mare cu 2 zile adica arata de 33sapt si 4. E posibil oare sa aiba doar 1 kg jumate? Cred ca m-am tampit. Dar nu imi pot lua gandul de la asta acum ca am vazut cat de mare e bebelul lui Diamar la 37 de sapt. De fapt 36 implinite ca azi a intrat in 37. Voi ce credeti? Sunt eu nebuna sau dr mea nu stie pe ce lume traieste?
Dana . Ti s-a indeplinit dorinta sa mai vina un bebel.
Alex, eu simt ca totul e bine cu bebelul dar m-a enervat vaca de dr.
Luto, eu zic ca totul e ok dar m-a bagat putin in priza dr.
Liliac, Alex, bafta la control. Sper sa aveti dr mai bune decat a mea. De-abia astept sa scap de ea. Dupa ce nasc imi caut alta ca acum e prea tarziu sa o mai schimb.
Va .
Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE