Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

ok si acum sa revin si la mine
m-am trezit pe la 7:30 dim cu o mare durere de burtica care a durat ceva tim pana s-a oprit
aceeasi chestie s-a intamplat 3 ore mai tarziu si tot asa pana la ora fiind 19:25
pe alocuri am mai avut dureri dar de durata scurta cele din 2 respectiv 3 ore au durat mai mult
oare am intrat in travaliu?
mama si soacra mi-au confirmat ca da ..totusi parca nu as crede..
mi-e cam teama sincera sa fiu si am si niste emotii de ...

39 +
DPN 15.09.2009 AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Asa..wow ramona! 9 puiuti de catelus o sa fie o nebunie (placuta) cand or sa misune pe acolo prin curte! Felicitam mamica si-i trimite un os bun, bun (si cu carnita pe el)

mary imi pare rau ca nu este totul chiar bine..nu stiu ce sa zic in caz de mastita..probabil trebuie sa strangi un picut din dinti, sa ignori durerea si sa continui sa te mulgi, sa iasa lapticul de acolo..daca o fi cumva raceala, ia Oscilococcinum si eventual suna medicul de familie..sigur, exista niste antibiotice care pot fi luate si in conditii de alaptare; sper sa treaca repede!

tiii Adinus!! asa ai patit tu cu albinuta?!! mi-am strans instinctiv picioarele cand am citit tare neplacut trebuie sa fi fost;

apropo fetelor..ca ziceam eu de struguri azi dimineata...stiu ca fructele astea contin mult potasiu, care relaxaeaza musculatura (cred eu, ca si pe cea uterina)..asa ca Luci, Adinus, voi care aveti treburi importante zilele acestea, nu faceti ca mine..1 kil jumate/zi, bine?

Manga sa foloseasca puiutul sanatos lucrusoarele! ce ma incanta puiul ala de canta daca-l strangi de gat..nu stiu ce-i ala bumper, dar dau search pe google..

eu am zis ca merg la piata..pai, pana acolo m-am oprit in vreo 3 magazine de bebei si mamici..in cautarea unui halat pentru mine; pentru fetele din Cluj..exista un magazin in spate la CEntral..unul cu 2 etaje (jos mamici, sus, puiuti)..preturile sunt super, super!!
am gasit halatul, dar il cumpar saptamana viitoare cand intra leafa..sper sa-l mai gasesc acolo

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana
fiecare trebuie sa tina cont de posibilitatile materiale proprii si nu de cat spune "piata", deoarece serviciile medicale nu au costuri fixe si nici medicii nu sunt orbi, vad si ei cand o mama poate da si cand nu, iar ei la finele zilei oricum pleaca cu o MEDIE frumusica acasa.
Poate o femeie are un buget de 2000 lei si il imparte dupa cum a primit serviciile, alta are un buget de 500 lei, nu e nicio drama, nu va faceti de ras fata de nimeni, Dumnezeu e sus si stie ca din putinul vostru ati dat atat cat s-a putut. Iar daca vreun medic va numara banutii in fata sau va intoarce spatele, sa fie rusineasi nesimtirea lui.
24 september

Tare mult mi-a placut ce ai scris tu aici! ceva de genul acesta incercam si eu sa-i explic Iuliei dar nu mi-a iesit; perfect de acord cu tine!!

Monikus ne-a dat oana candva niste tabele cu cresterea copilasului, dar eu nu mi le-am salvat..ca sa evit un stress; eu cred ca medicul ti-a zis asa, intr-o doara, sa scape de tine..nu te ingrijora! mai ales daca ti-a zis asta cand nu mai era cu sonda pe burtica ta..sigur a aruncat o vorba asa, gandindu-se ca tu o vei lua ca atare si nu te vei mai interesa; daca placenta este ok si tu il simti pe bebe in regula..asa trebuie sa fie!!!

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!

Sunt plina de nervi ....
De ieri merge naspa rau forumul.....Aseara am mai incercat iar sa citesc si nu reuseam, azi iar merge aiurea.....

Daciana, tin pumnii pentru maine, sa decurga totul foarte bine , sa fiti amandoi, si tu si bebe ,sanatosi si fericiti cat mai curand!

Diamar, ce-mi vad ochi??!!??
Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi amandoi!

Hatsumomo, de ce nu crezi? Doar ai 39 de saptamani...Nu vrei sa fii mereu insarcinata, nu?Bucura-te ca vine!
Nastere usoara!

Mariaanna
36+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!

Sunt plina de nervi ....
De ieri merge naspa rau forumul.....Aseara am mai incercat iar sa citesc si nu reuseam, azi iar merge aiurea.....

Daciana, tin pumnii pentru maine, sa decurga totul foarte bine , sa fiti amandoi, si tu si bebe ,sanatosi si fericiti cat mai curand!

Diamar, ce-mi vad ochi??!!??
Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi amandoi!

Hatsumomo, de ce nu crezi? Doar ai 39 de saptamani...Nu vrei sa fii mereu insarcinata, nu?Bucura-te ca vine!
Nastere usoara!

Mariaanna
36+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

asadar... vad ca durerea mea de spate vine si pleaca, nu mai este atat de acuta, de fapt e o durere surda, asa, si nu este nici regulata burtica se intareste din cand in cand da' nu doare... bebe se tot invarte cand cu funduletul in dreapta cand in stanga!

asadar ca m-am gandit eu sa bag un dusulache, o manichiurita mica... ieri am dat stralucire dansei, epilatul pe picere l-am facut personal saptamana trecuta, papuci mi-am cumparat :))

asa ca poa' sa vie!

Ioana 38+ cu

AMR 10 ZILE

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fata mosului pai ne lasi in aer acuma...spune-ne ce nume a gasit tati cu pipa in coltu' gurii.

Monikus ecografele au si erori.Uite bb de Mihaela,la ultimul control in 40 sapt,i-au spus ca are 3800 si...de grame,si l-a nascut cu 3100.
Eu zic ca e bine in 33 sapt cu cat zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Eu va aduc pozici su MARIA de ROXXY, o scumpa pufoasa:
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/
fetele sunt foarte bine! va pupa!

imi pare rau de intarziere, dar cu internet explorer merge infernal DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

asadar... vad ca durerea mea de spate vine si pleaca, nu mai este atat de acuta, de fapt e o durere surda, asa, si nu este nici regulata burtica se intareste din cand in cand da' nu doare... bebe se tot invarte cand cu funduletul in dreapta cand in stanga!

asadar ca m-am gandit eu sa bag un dusulache, o manichiurita mica... ieri am dat stralucire dansei, epilatul pe picere l-am facut personal saptamana trecuta, papuci mi-am cumparat :))

asa ca poa' sa vie!

Ioana 38+ cu

AMR 10 ZILE

bebe Carol Ioan album Webshots

Io zic sa pui bagajul la usa sau direct in masina...pt ca asa dureri de mijloc avusesi si eu la ambele sarcini cu o zi inainte sa nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

dana bumperul e chestia aia protectoare pe care o legi pe laturile patului. e dintr-un material mai gros si protejeaza copilul. tinand cont ca al meu va dormi intr-un travel cot pentru o vreme, trebuie sa acopar plasa.

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput