Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mesaj cald de la diamar:

Ma plictisesc in salon si astept sa treaca timpul sa merg la alaptat. Am fost si la ora 15 si 18 dar m-au trimis in salon ca e prea repede si poate mi se face rau de la caldura si lesin. Am inteles ca i-au facut spalaturi gastrice pt ca a fost lichidul verde. Pup mesagera si pe restul fetelor si mai trimit sms si maine. Diamar78"

M-am bucurat ca puiul a stiut ca trebuie sa iasa din moment ce a facut acolo in jacuzzi meconiul...

Revin cand va ajung din urma cu recuperatul...

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

sper sa ma mai primiti si pe mine pe aici
din pacate timpul nu imi prea permite sa stau ziua sa va citesc dar o fac seara la culcare si asta de pe telefon. Asta e si motivul pentru care nu prea reusesc sa mai si intru sa scriu. Oricum sunt alaturi de voi .
Felicit toate mamicile care isi tin puiutii in brate si le doresc sa treaca cat mai repede peste orice problema..fie de alaptat..fie de colici. Trebuie sa facem fata la toate ca nu avem ce face si sa fim puternice pentru a-i ocroti pe puiuti.
Sa va spun si de mine ceva. Am ajuns si eu la dr. si din pacate am venit cam speriata. A descoperit la bebe o tahicardie. Bataile erau cam 167 b/m ceea ce e cam grav dar nu inteleg in ce mod poate influenta pe bebe. Adevarul e ca si eu sunt cam tahicardica mai ales ultimul timp. Ultima data cand mi s-a luat pulsul il aveam 112b/m. Stiu ca sunt si putin agitata..ma inervez din orice si simt cum imi bate inima in gat de nu mai pot respira..dar nu ma asteptam ca si bebe sa aiba problema asta. Acum nici nu stiu cum e mai bine sa procedez. Sa incerc sa recurg cat mai repede la o cezariana ca sa il scoata si sa fie ok sau sa il las la caldurica pana se face mai mare cu speranta ca o sa fie mai puternic pentru a infrunta eventualele probleme care ar putea aparea.
Dr nu spune deocamdata nimic si nu stiu daca ori nu ar trebui sa imi fac probleme mari ..ori nu spune ca sa nu ma sperie si mai mult .
Deci cam asta e cu noi.

Iulia 36+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Giuliella si la mine a descoperit medicul tahicardie la bebe dar cei drept la mine a zis ca e o "usoara tahicardie" ...bebe avand 158 de batai pe min...
Eu asa stiu ca se da dezlegare ptr a face botez in post...daca Doamne fereste se intampla ceva cu vreun bebe,nu ti-l mai boteaza ptr ca e post? tocmai de asta se pot face si botezuri in post...

37 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Da, corect, se pot face botezuri. Petrecere nu se poate, stiam eu ceva. Intr-adevar, e normal ca bebe sa poata fi botezat oricand.

Andrushca 37+
Sophie, my sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara fetele!

Am incercat ieri sa intru dar netul mi-a facut pb mari.
Felicitari Diamar78 sa creasca mare Matei si sa-ti aduca numai bucurii!

Despre noi toate bune am fost la doctor ieri si colul este inchis, bebe cu capul in jos, ne mai vedem peste 3 saptamani cand vom discuta si cum voi naste , dar cred ca natural la fel ca si la Ramona.

Trimit si mai revin.

Laura 33+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara
Multumesc mult fetele pt gandurile bune,sunteti niste scumpe si va multumesc ca mi-ati facut si voi prin vorbe si sfaturi,perioada asta mai frumoasa
Pt cine nu are somn e reluare la ora 00 pe acasa tv,iar de maine cred ca se gaseste si pe site-ul lor
Va pupic dulce

36+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mangagirl Am citit pe nerasuflate despre lectia pe care ai primit-o azi! Mie mi s-a potrivit manusa, mai ales ca eu sunt pro nastere naturala iar azi am aflat ca la noi tehnica medicala nu a avansat f mult asa ca nu se face nicio epidurala, nimic. Iar despre gaz ilariant...nici nu se pune problema. Deci...voi trece din nou prin tot "procesul de creatie" exact ca acum 100 de ani dar macar am timp sa ma pregatesc sufleteste pana atunci.

Am avut o discutie cu dr si mi-a dat curaj, m-a asigurat ca o sa fie bine. Atat timp cat ea o sa fie in spital, eu voi fi curajoasa. Nu stiu ce voi face daca ma apuca noaptea sau in alte imprejurari. Ea nu vine la nastere de acasa (cum de altfel nu o face mai niciun medic din Galati). Aici n-a ajuns inca medicina atat de avansata

Despre noi: avem 2450gr, cu spatele fetal spre stanga, este angajat de nastere, cu craniu inferior, placenta este inserata fundic de grI, nu este deloc "lovita", arata chiar f bine (dupa spusele dr), lichid amniotic in cantitate normala. M-a laudat ca totul este "frumos" si ca pe sapt asta sunt singura care arat "ca la carte" ca n-am vergeturi, n-am grasimi depuse de-aiurea...
Mi-a crescut pipota-n mine.

Am discutat un pic si despre conditiile din spital...dar se pare ca lucrurile nu au evoluat f tare. I-am explicat ca orice-ar fi nu vreau forceps sau ventuza si a fost de acord.
Mergem pe la inceputul lunii octombrie sa vedem cum ne mai prezentam si eventual am putea stabili o data pentru inducerea nasterii (cu toate ca parca mi-e frica de nastere indusa )
Cam atat de la noi!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Felicitari Diamar! Sa fie sanatos Matei si sa va aduca numai bucurii!

Vazut si piciulina roz sa o mananci de scumpica

Claucia, am vazut si bebe Isa, flumos, flumos .
Am vazut ca ai lasat-o sa stea pe burta? e ok? Intreb ca am auzit pareri si pro si contra si cum tu esti mami cu experienta, please share

Fata Mosului, frumos nume, mi-e povestea ta mi-a spus si ca esti foarte potrivita cu tatal minunii. Imi amintesc cum povesteai tu la inceput ca vrei sa o imbraci pe fetita cu dantelutze, ca pe o frantzuzoiaca, si ai cumparat hainute de acest fel iar alegerea numelui nu face decat sa confirme ca sunteti amandoi pe-un gand. Felicitari

Lucia, nu te culca pe o ureche cu pozele de casa noua ..... dupa ce apare David, o sa stam doar cu ochii pe el.....

fete cucuiete

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Continui cu cititul si cu raspunsurile, si numai dupa ce termin voi intra poate sa fac capitol, sa nu raman asa inapoiata...

Sabina, nici nu am vazut pana acum cat esti de tanara si uite cate ai facut pana la varsta asta!!! Cel mai important: doua sufletele extraordinare! Si la cum vorbesti despre viata cu bebe... imi trec toate fricile. Eu pe langa faptul ca nu m-as descurca, imi era frica si de o asa mare schimbare a vietii, ca nu-mi pot imagina cum e. Multumesc

Alex eu votez in ordinea asta: 3, 2, 1. Nu preferam de obicei 3 prenume, dar uite ca astea 3 suna tare bine impreuna!!!

monikus m-a enervat doctorita ta. Dar uite ca eu cred ca avem burtile asemanatoare si bebe al meu avea 2 kile la 32 de saptamani.

Dana m-ai distrat tare cand am citit acum din urma si am vazut ca tu ai vrut azi sa umble sms-urile

Ioanna m-ai distrat tare ca nu te-ai gandit ca ar putea fi contractii!

Ramo multumim mult de materialul de alaptare. Abia astept sa intru sa-l vad. Esti o adevarata comoara de documente de nastere! . Si sa nu uit sa felicit frumoasa familie: felicitari Lusha si Max!

Maria nu crezi ca esti cam harnicuta? Daca e nesting-ul si tu incepi cu curatenia prin casa in loc sa incepi cu bagajul, sa fie pregatit ? Sa "purtati" sanatosi cumparaturile!

Of, Melania as fi sperat sa nu fie mastita, dar uite ca ai mai scris acuma seara ca tu crezi ca e mastita. Sper din tot sufletul sa rezolvi cu masaj, cu alaptat, cu muls

Elle multumesc mult de linkul cu alaptarea in caz de mastita. Mi l-am salvat, sper sa nu fie cazul!

Eu aseara m-am uitat la stirile de pe acasa de la 10, si apoi noaptea am vazut ca sunt in reluare altele, nu cele de la 10...

A fost Madalina??? Pai povestirile astea nu-s de la 10??? Aaaaa, acuma am inteles... atunci o sa ma uit la 12 si o sa le caut si maine pe net. Multumesc mult, Madalina si distractie placuta la nunta!

Trimit asta si revin...

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

yupiiiiiiiiii am terminat recuperarile....

37 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput