Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

oana, e posibila treaba cu orgasmul si alaptatul, pentru ca oxitocina aia care o secretam in timpul alaptarii e hormonul fericirii, starii de bine, al conexiunii (de obicei il secretam dupa sex cand "ne indragostim" de cel cu care am avut relatii :D si parca il privim cu alti ochi decat inainte). Am intrebat-o si pe mami cum e cu alaptatul, si a zis ca e cea mai mare fericire pe lumea asta...

Uau, Hatsumono, o fi inceputul travaliului? Tinem pumnii!!!

ellis multumim mult de poze de la Roxxy

Ce scumpica si frumoasa si mare e Maria! si ce frezulie are si ea! Avem o odisee cu par mare .

vik pai ai putea sa incerci naturala, daca si doctorul zice ca se poate si asa ai evita niste medicamente riscante pentru tine...

selen, sa aveti o zi minunata maine!

monikus, da, m-a plimbat sotul cu masina in agomeratia din oras pe la magazine sa ma invat minte sa-l las de acum inainte singur...

Oana e superb numele si dupa cum il descrii, vi se potriveste perfect! Si ca sa-ti sparg si acel "negativ", eu am reusit sa-mi spun numele din prima, chiar daca incepe cu "r"!

techila, nu ne trebuia noua un doctor sa ne zica de baleni ca sunt perfecti!

lucia ai fost super cu cronometratul, sa stii ca si eu mi-am pus problema ca de durere o sa uit de ceas si de tot, o sa incerc doar sa-mi gasesc o pozitie suportabila...

Roxxy bine ati venit acasa ! Ce scump e Matei ca isi adora surioara . Ce frumos povestesti si de printesa, si de sentimentele tale de acum , iti sorb cuvintele pur si simplu! Te iubim si noi!

Moni, ma bucur ca ai mai intrat, eu credeam ca stai cu printul si va dragaliti, de aia erai scutita . Pai asa, tinem pumnii sa intri mai des, ca asta inseamna ca bebe nu plange

Miha, bine ati venit acasa si voi ! Ce bine ca sunt incantati Matei si Laura de printesa Iris ! Iti doresc recuperare rapida-rapida!

Selen, asa imi place ce priceputa esti tu! Sper sa fiu si eu asa, ca daca acuma m-ai intreba ce as face intr-o situatie asemanatoare, nici nu as stii ca si tine si nici n-as fi la fel de calma

Alex, imi pare rau ca iarasi mersul la doctorita a fost asa obositor! sa-ti treaca. Nici eu nu inteleg de ce vrea sa-ti dea injectia... Si apropo de depresie, sunt sigura ca daca o ai acum, va disparea la nastere . Ce rau imi pare ca nu te simti bine iarasi...

giuliella, daca doctorul nu spune nimic, inseamna ca nu trebuie facut nimic acum si sigur bebeului ii este mai bine acolo!

Laura, felicitari pentru vestile bune de la control!

Liliana, ce vesti bune si laude de la doctor ! Felicitari! Oricum tu ai mai trecut printr-o nastere deci nu esti asa fricoasa ca mine, banuiesc .

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Ioanna m-ai distrat tare ca nu te-ai gandit ca ar putea fi contractii!

pai eu m-am gandit ca vor fi in fata... ca doar acolo se petrece totul, nu?

Ioana 38+ cu

AMR 10 ZILE

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Si acuma rapid despre noi:

Azi dimineata am fost cu mami la piata si in kaufland. Acuma dupa masa (de la 3 la 7... ) m-a purtat sotul cu masina in aglomeratia din oras de vineri dupa-masa, pe la toate magazinele de electrocasnice sa alegem o masina de spalat. V-am zis ca de cand ma mut la ai mei vreau separata pentru noi decat cea folosita de frate-meu, taica-meu, etc. Poate si pentru ca nimeni nu mai spala hainele la 90 de grade sa moara toate ciupercile de piele , dar si pentru ca eu folosesc detergenti bio si ei nu.

Asa ca sunt franta de oboseala, dar nu oboseala din aia placuta de dupa o plimbare lunga, nu... una din aia de super stres si nervi prin oras, si coborat din masina si mers cu masina pe drumurile pline cu gropi ale orasului nostru . Si mi-e ciuda ca a fost o zi frumoasa si as fi stat afara la aer si soare. Daca de maine vine iarasi toamna cea rea ma supar rau...

Si am vazut ca ati discutat despre dureri... Am inceput sa am si eu niste dureri din cand in cand... dar fara sa mi se intareasca burta. Sunt contractii oare? Oricum, cand le am (si imi amintesc de crizele mele de fiere) ma gandesc "n-as putea rezista asa cateva ore...". Deci oricat sunt eu de hotarata pe naturala pura, sigur voi urla acolo dupa epidurala . As vrea si eu gaz din ala ca la fete , macar sa fiu vesela

Intru sa fac capitol. Sunt curioasa daca pot cu mozilla asta. Sper sa ma descurc.

34+ Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Ioanna m-ai distrat tare ca nu te-ai gandit ca ar putea fi contractii!

pai eu m-am gandit ca vor fi in fata... ca doar acolo se petrece totul, nu?

Ioana 38+ cu

AMR 10 ZILE

bebe Carol Ioan album Webshots

radiaza, cred. Ca si la ciclu mi se intampla sa ma mai doara si la spate... E o durere mare in toata zona. Dar ai fost tare scumpa cum ai reactionat cand ti-au zis fetele ca ar putea fi contractii

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la capitol nou: 196

raluk16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Raluk Mie nu mi-e frica de nastere in sine, ci de factorul uman, de tot ce reprezinta personalul medical cel fara inima care trateaza pacientul ca pe un sac de cartofi. Singura etapa care imi da curaj este prezenta dr mele in spital...in rest niste brute In fine...sper sa trec cu bine de etapa asta.
La voi in spital se face epidurala? Ai discutat cu medicul?? Dar faza cu gazul ai discutat-o? Mie dr mi-a spus ca acel gaz ar influenta primele secunde ale lui beb, alea care-s cele mai importante de altfel. In loc de inspire/expire...ar fi "high" iar caile respiratorii s-ar curata mai greu...si exista posibilitatea sa mai ramana resturi pe-acolo. Poate nu este cazul peste tot ci numai la noi in spital unde personalul este asa cum este iar aparatura este aia de acum "tznshpe" ani.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyrox spune:

eu am cumparat infacol de pe acest site pentru baietelul meu si si-a facut efectul nesperat de bine,iti recomand cu toata increderea este un tip foarte serios undeva prin zona Colentina - Obor.

eu am gasit ceva aici: http://www.infacol.go.ro/ pe langa multe alte anunturi...dar nu stiu daca sa am incredere...

Monica, la fel da si a mea din capsor si sta cu guritza tuguiata pana gaseste tzitzti, dar mai mult agitatia de ea, ca media de supt este de 15 minute, nu e haplea deloc....si doarme si 2-3 ore dupa aceea, deci se pare ca se satura...rar am atins 30 de minute de supt....

Iulika ce mai faci cuscra? ce baiet mare ai tu deja

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Citat:
Citat:
Citat:
[/quote]

Mergi la inceput