Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl luci ce e daca te asculta pana la capat si vine pe 13? by the way, ai mei s-au casatorit pe 13 septembrie...iti dai seama ce ma imbat daca sarbatoresc si una si alta duminica |
..pai eu de ce crezi ca vreau duminica ? suntem casatoriti pe 13 octombrie

...si acum stam la apartamentul 13 Cea mai fericita
la termen 
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME MATEI
FELICITARI MAMI DIAMAR
Monikus, am mai pus linkul, dar il mai pun odata, ca sa verifici cam care sunt masuratorile in functie de varsta sarcinii...uite www.babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/default.aspx" target="_blank">AICI
Hatsumomo oare, oare, scoatem agitatele?![]()
Ioanna si tu brutus, sa inteleg ca va fi zarva mare zilele astea.
Eu am dureri de spate de la inceput, deci eu nu ma pot lua dupa asta.
Vik nu pot decat sa ma rog ca va fi totul bine, cat despre gustul amar despre sistemul sanitar de la noi eu una sunt no comment, ca deja imi vine sa imi iau campii.
ulta bafta.
M_Oana, multumim din nou ptr grafice.
Frumos nume, deosebit.
Selen, nu mai am nici o veste de la Kateryna si nici nu vreau sa insist, ultima oara a spus ca imi da ea vesti, deci nu putem decat sa ne rugam ca e spre bine.
Andraiulia da Doamne sa stea bb pana vine dr, tinem pumnii.
Techila, normal ca sunt perfecti, doar sunt ai tai!
Roxxy ma bucur nespus ca sunteti bine si imi vine sa mor cand vad cat d e frumos vorbesti
si cand ne spui cat de bine te simti, nu stiu de ce dar eu sunt in pragul depresiei de pe acum.
Monica bine ca ai trecut pe la noi.
Miha, bine ati venit acasa!
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

titi143 spune:
Si eu am vazut emisiunea cu Madalina si am fost foarte imprtesionata de povestea si curajul ei. O admir pentru forta ei de viata si pentru tot ceea ce face. Sa aiba o viata superba alaturi de bebelin.
34+ cu
Eduard Toma in functie de calendar
35+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra
alex25 spune:

HAI DACIANA, go baby go

Tocmai fetelor, ca nu am avut nici o problema in sarcina si nu inteleg de unde pana unde treaba cu dexa si nici nu am avut putere sa intreb, dar o voi face saptamana viitoare, mi se pare ciudat, ca sa nu zic aiuristic.
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt 

Ioanna81 spune:
alex25 sa stii ca ti-am luat nr. de telefon de pe mailul comun!
asa ca, daca e ceva, te anunt!
Ioana
38+ cu
AMR 10 ZILE
bebe Carol Ioan album Webshots
alex25 spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 alex25 sa stii ca ti-am luat nr. de telefon de pe mailul comun! ![]() Ioana 38+ cu AMR 10 ZILE bebe Carol Ioan album Webshots |
Sunt pe baricade!

Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt 

crissbebe spune:
Buna seara fetelor...acum am ajuns acasa si am intrat sa vad ce faceti..
Diamar felicitari ptr bebe Matei..
sa-ti traiasca si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de elsi de familia ta...
Alex eu am vb cu preotul si de pe 15 noi se intra in post...nu de pe 21...dar in fine poti sa faci botezul cand vrei tu ptr ca am inteles ca se da dezlegare ptr asta...,nu se fac deloc cununii in post dar botezuri da...
Va multumesc tuturor ptr vorbele bune si incurajatoare...imiridicati foarte mult moralul...cum suntsingura si trebuie sa ma ocup de tot suntun pic la pamant cu nervii dar seara voi reusiti sa ma bucurati si imi dati forte ptr a o lua a doua zi de la capat...
va iubesc..
merg sa recuperezziua de azi si revin ![]()
37 +cu bebe
Alexandru Aurelian
andraiulia spune:
| citat din mesajul lui alex25 App, mai fetelor care nasteti acum mai la sfarsit de septembrie, cand faceti botezul la comori? Eu sunt intr-o mare dilema daca sa ma grabesc pana se intra in post pe 21 noiembrie sau sa astept pana dupa 07 ianuarie.....voi ce ziceti?? ![]() Aaaa, sa sa nu uit, dati-va si voi cu parerea la nume, va rog. Se pare ca au ajuns in finala 3 variante: 1. Alessia Enise 2. Alessia Zeina 3. Alessia Ruxandra Enise Astept voturi! ---------------------------------------------- Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR aprox 2 sapt ![]() ![]() |
Alex, vroiam sa-ti spun ca si noi ne-am tot intrebat cum sa facem cu botezul...si am decis ca in ianuarie, pt ca in noiembrie parca ar fi prea mica pt eveniment.

Andrushca 36+

Sophie, my sweet baby

alex25 spune:
MA bag la
ca tare nu mi-e bine deloc.
Va pup.
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita