Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mie mi l-au adus niste prieteni care au fost recent la Londra. DIn pacate mi-au luat doar un tub care se cam duce ca zice sa ii dam inainte de fiecare masa (nu ii dau mereu ci din 6 in 6 ore) Pediatra azi mi-a spus ca cica ar avea aceasi compozitie ca si Sab Simplexul nostru si ca e bullshit cu el dar... la mine vad ca a mers. Acum recunosc ca nu am incercat cu Sab SImplex. O sa incerc sa vad daca mai pleaca cineva sa mai imi aduca dar sunt slabe sperante... eu sper totusi sa-i treaca pt ca spune ca se face o cura cu el si daca nu trec colicii sa ne adresam drului... dar el saracutul tot se chinuie sa le traga

Vreau si eu sa vad pozele de Roxx

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Uraaa!!!Merge mai bine forumul....
Monica, bine ai revenit printre noi!
S-a dovedit ca bebe tot Atomix ramane????Lasa, vor veni si zile mai bune!Te pup!Ma bucur ca sunteti bine!Si eu m-am chinuit cu Alex mult si bine...numai brate si tzatza, dar trece si uiti cat de greu a fost....Multa rabdare, mamico!

Cine se mai pregateste sa nasca???

Mariaanna
36+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Pentru fetele care vor incerca nasterea naturala cu epidurala, am citit ceva emotionant,mie mi-a dat curaj, din nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141778&whichpage=1

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

gata Vazut poze cu Mariuca vai ce grasuna frumoooooaaaasaaaaaa!!!

DAr spuneti-mi si mie ce-i cu kateryna si bebitza Raisa?? Sper ca sunt bine.

mariaanna, da Atomix, sa vezi ce nervisori face si cum tipa din toti plamanii Abia astept sa ne dai si tu vestea mare
Dar cel mai haios e cand cauta sanul si nu-l gaseste, sa vedeti cum da din guritza si capsor o sa-l filmez. E haplea rau.

Roxx, se citeste fericirea in poastarea ta. FELICITARI. Ma bucur din suflet ca a iesit asa cum ti-ai dorit, ca Mateias o iubeste pe micutza si ca tu ai laptic

Aidutza noastra ce mai face? SUnt acasica?

Si cu nora mea Emma de Cris as vrea sa vaza si okiu meu pozici...

Diamar, FELICITARI si bine ai venit pe lume bebe Matei Sa fie sanatos, papacios si necolicios

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Madalina scumpa..a fost tare emotionant sa te vad; ii tot spuneam la sot "ea este madalina noastra"..esti o mamica minunata si o femeie puternica..te imbratisez cu mare drag!

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

eu am gasit ceva aici: http://www.infacol.go.ro/ pe langa multe alte anunturi...dar nu stiu daca sa am incredere...

Monica, la fel da si a mea din capsor si sta cu guritza tuguiata pana gaseste tzitzti, dar mai mult agitatia de ea, ca media de supt este de 15 minute, nu e haplea deloc....si doarme si 2-3 ore dupa aceea, deci se pare ca se satura...rar am atins 30 de minute de supt....

Iulika ce mai faci cuscra? ce baiet mare ai tu deja

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. am trecut-o pe diamar in listuta.

am modificat si la MariaI ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna fete dragi!

Suntem si noi acasica de ieri, dar nu am avut curaj sa deschid laptop-ul decat acum.

Va multumesc pentru sustinere.

ce sa va zic....a fost bine, totul a decurs normal. Iris e minunata, e cumintica foc, iar Matei si Laura au primit-o asa cum se cuvine. Matei este fascinat de ea (lucru de care imi era cel mai frica), iar astazi cand a auzit-o plangand...s-a pus si el pe plans.

problema sunt eu, asa cum zicea Cristina...parca sunt calcata de tren. Ma simt tare rau dupa cezariana, dar sper ca cu fiecare ora trecuta sa fie mai bine. Naturala mi s-a parut mult mai usoara.

incerc sa mai intru si sa pun pozici cu minunile mele...

nasteri uosare pentru fetele care urmeaza si bb sanatosi si frumosi.

Pupici

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 39+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Roxy ce frumos ai povestit tu despre puiuti! ce bine ca se inteleg si tu ai laptic!
si Maria este o scumpa!!
Selen deci nu mai doarme decat la mami in brate sau la san?! ce frumosss! (mie asa mi se pare acum, dar imi inchipui ca este destul de obositor si ca te impiedica sa faci alte lucruri prin casa) si daca o pui in patut, ce face? se supara tare?
Monica bine ai revenit pe la noi!
se p;are ca puiutul Katterynei a avut ceva suferinta fetala datorita travaliului/nasterii prelungite..a facut convulsii si la inceputul saptamanii era pe o sectie de TI

Luci te asteptam cu vesti..scoatem mandrele la incalzire?! joc de glezne, o genuflexiune-doua

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Eu infacol tot prin prieteni, din Londra, dar doar 2 cutii, cred ca e cazul sa le mai comand vreo 2, desi habar nu am inca cum stam cu colicii, dar mai bine sa fie farmacia in casa.
Diferenta dintre a cumpara pe net si direct din tari straine e de pret, la farmaciile de afara fiind cam 3 lire, iar pe net de 2-3 ori mai scump. Nu am auzit pe nimeni sa fie nemultumit de produsul de pe net.
Madalina si eu m-am uitat, ai tot respectul meu pentru zambetul si pofta ta de viata, cunosc persoane care au fost lovite mult mai putin de soarta si care sunt mult mai cazute pe plan psihic.
Mi-au placut si hainutzele si patutul celui mic, de langa patul tau, sunt convinsa ca-i vei oferi celui mic toata dragostea din lume, iar el cu siguranta va aprecia tot efortul tau de a-l aduce pe lume......

Cam greu sa mai pot spune ceva acum.......

24 september

Mergi la inceput