Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)
Raspunsuri - Pagina 16
selen80 spune:
Dana, i-a trecut icterul fetei mele, acum avem alta problema ca nu prea mai adoarme decat la san sau in brate...ma obisnuisem din perioada cu icter, cand dormea de rupea oricum, oriunde, iar acum avem de patimit....daca au fetele ceva sfaturi, le-as multumi...daca nu reusesc, asta e, o sa ma chinui asa, ce nu fac eu pt gagalicea mea
Monikus, parca tu o intrebai pe Roxxy de arsuri? sa stii ca eu n-am avut nici pic de arsura, si am si eu o pletoasa acasaaa....deci e tot legenda si asta cu parul....arsurile sunt din total alte cauze..
Apropos, Maria de Roxxy e si ea o scumpa, fetelor, pe langa faptul ca noi suntem toate niste belle si rachitoare , se pare ca si dovleceii nostri sunt toti reusiti
Mary imi pare rau de mastita, sper sa treaca repede...dar n-ai avut ceva semne dinainte, ca sa reusesti sa previi?? vine asa, deodata? eu eram fericita ca am scapat de furia laptelui, si nici nu ma mai gandeam la mastita, dar uite ce zici tu aici.....
M Oana nu-ti face probleme cu rimele pe care le gaseste lumea la nume, este ff frumos.. asa se gasesc asocieri la orice nume, lumea e rea eu cand eram mica eram tare stresata ca imi ziceau copii Sue Ellen (era febra Dallas-ului) si ma faceau betivanca si noi ne-am gandit fff mult ce nume sa-i punem fetei, mai ales ca la noi unele desi pt turci sunt comune si suna bine, in Romania ar fi tare ciudate....nici Ebru nu e f comun in Rom, dar...
Lucia mama, nu esti singura , nici eu n-am cronometrat nimic pana sa plec de acasa, nu reuseam sa identific inceputul si sfarsitul contractiei...noroc ca mi s-a rupt apa ca sa plec si eu la spital
a fost deja reportajul despre Madalina??? sau il mai prind si eu?
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
adela2006 spune:
luci draga ramai fara majorete ca mi se blocheaza netu daca vreau sa le pun
roxxy ce frumos si emotionant si la noi e la fel , adica il adora pe calin dar au mai inceput si figurile la alexia , istericale facute aiurea , sper sa-i treaca repede
mary ma bucur ca sunteti mai bine
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
monica_dicut spune:
Sper ca nu m-ati dat disparuta
Dar am motive bune, bebe a urlat 3 zile si 3 nopti si eu am fost cadavru umblator plus ca ieri cand am vrut sa scriu nu imi mergea formul, nu imi deschidea pagini.
In primul rand:
BUN VENIT PE LUME NOILOR DOVLECEI!!!!!
SA va dea DUmnezeu sanatate si fericire alaturi de parinti (si frati unde este cazul)
VReau sa o pe Roxx si sa-i spun ca imi pare atat de rau ca nu am putut sa fiu la galerie
In rest toate bune, Infacolu sa traiasca ca altfel...
Ma oftic ca nu mai am timp de nimic dar usor usor imi revin eu si ma intorc printre voi.
SI nu in ultimul rand niste agitate pentru cele ce urmeaza sa nasca:
Nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi, voiosi si NECOLICIOSI!!
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ellenuta spune:
fetelor .... noi de unde facem rost de infacol???? e un must in casa ...
la eva nu a mers mai nimic de pe piata noastra .. sab simplex, debridat, bonisan, water gripe .. nada de nada ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
selen, sora mea de suferinta (suferinta placuta ), la fel si al meu, doar la san sau in brate. Si mie mi-a dormit de a rupt primele zile si de luni parca are ceva in funduletz. Niste baterii DUracell mai exact
Eu l-am rezolvat cat de cat cu Infacol ca au inceput si colicii si se chircea saracutul tot, plus ca de nesomn era sa-mi pierd laptele, nu apucam nici la buda sa merg, a fost naspa rau. Toata lumea insa mi-a zis ca daca vrea tzitzi sa-i dau tzitzi, asta e, ca e pacat ca daca nu imi pierd laptele. E adevarat ca si eu m-am stresat rau.. off
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
selen80 spune:
Roxxy[/b[ bine ati revenit acasa, se simte fericirea suprema in cuvintele tale ma bucur ca printesa e cuminte
[b]Monica din cauza de colici a urlat Dragosel, saracutzu de el? si chair asa bun este infacolul?? ar tb sa fac si eu tot posibilul sa fac rost, just in case...vad ca ursoaica mea are ceva crampe, dar trec repede...trage niste partzuri si ii trec....nu cred ca sunt colici, ca din cate am inteles colicii trec muuult mai greu....
POZE URSULICA
nunta
anamaria1979 spune:
Sanatate tuturor dovleceilor si mamicilor lor!
Roxxy bine ai revenit acasa!
Hai Daciana!
Iulika29 spune:
Mådålina.. frumoaså måmicå,am vazut reportajul si nici nu stiu ce så zic..Esti atat de frumoaså..esti atata de specialå....Sper din tot sufletul så se rezolve cu toate..Imi place enorm optimismul tau..Ai dat o lectie de viata multora crede-må..Eu inca te am in minte cu chipul tau asa de frumos si bland...
Mii de pt o mamå specialå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
selen80 spune:
ati luat infacol din Romania? vad ca sunt anunturi pe net, dar nu stiu daca sa am incredere....
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Madalina am vazut si eu reportajul, mi-au dat lacrimile, desi iti stiam deja povestea esti o fata extraordinara si puternica (si foarte frumoasa pe deasupra ), sa iti dea DD un bebe sanatos care sa-ti lumineze viata
POZE URSULICA
nunta