Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)
Raspunsuri - Pagina 15
Ellenuta spune:
helloo
iaca m-am adunat si eu de pe drumuri ... am alergat de mi-au sarit ochii dupa cosmetice mustela .. am gasit si ulei de masaj (am luat 2) si sampon .. am mai luat un set de prosopele si ptr mine o pijama draguta ptr acasa ptr alaptat .. are bluza cu maneca 3/4 si nasturi in fata de sus pana jos, iar pantalonul e tot 3/4 .. oricum eu sufar de calduri si o sa-mi fie taman buna si la iarna ..
Bine ai venit pe lume MATEI! Sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!
Felicitari Diamar! Refacere rapida si mult laptic!
hasumoto mie imi suna a contractii neregulate .. sa scoatem dracoasele????
HASUMOTO SI BEBE!!
mary daca e mastita, musai te mulgi .. musti din ceva si te mulgi sa nu faci alte complicatii. daca e raceala .. paracetamol simplu, oscilococinum, stodal ptr tuse .. multa sanatate!
monikus eu zic ca nu are cum sa aiba numa 1,5 kg la sapt astea .. ptr linistea ta, mai fa un eco la alt dr.
roxxy ce scumpa e mariuca!!!!! si ce parutz are ..
Alecsxa da, si eu vreau PM cu noile preturi de la elias si desigur .. info despre conditiile de acolo.
M_Oana superb nume ati ales ptr fetita!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ioanna81 spune:
oana, draga, botezuri se pot face in oricare dintre cel 365 de zile ale anului... in perioadele amintite de tine nu se fac nunti... daca este post nu este bine sa organizezi masa festiva dar slujba botezului in sine nu este supusa unor restrictii religioase din mai multe motive.... de exmplu daca, DOamne apara si pazeste, copilul este bolnavior grav el trebuie botezat imediat #351;i daca este in preajma Craciunului, sa zicem, ce se intampla? ramane nebotezat??!?! sub nici o forma!!!!
Ioana 38+ cu
AMR 10 ZILE
bebe Carol Ioan album Webshots
lutoniana spune:
La multi ani Matei !!!!!
Felicitari mami Diamar !!!!!
Fetelor dar ce repede s-a miscat treaba...superrrr
Cea mai fericita la termen
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15eu am zis ca merg la piata..pai, pana acolo m-am oprit in vreo 3 magazine de bebei si mamici..in cautarea unui halat pentru mine; pentru fetele din Cluj..exista un magazin in spate la CEntral..unul cu 2 etaje (jos mamici, sus, puiuti)..preturile sunt super, super!!am gasit halatul, dar il cumpar saptamana viitoare cand intra leafa..sper sa-l mai gasesc acolo |
lutoniana spune:
Am vazut-o pe Maria de Roxxy.....frumoasa, grasunica si intra si ea la gasca de frezati
Pe mine m-a durut azi putin burta asa ca la ciclu....am dormit de am rupt patul pana acum....iar acum ies la plimbarica sa fac cativa pasi. Daca intervine ceva va anunt.
Oricum m-am culcat mai mult de nervi ca nu puteam sa ma cronometrez si eu ca nu puteam constientiza exact momentul in care incepea durerea...si cand se sfarsea.....ma mai trezeam eu asa ca nu mai doare si apoi durea iar.
Nu ma asteptam sa fiu chiar asa de mufa sa nu stiu nici sa ma uit pe un ceas.....dar poate mai am timp sa exersez
Mangulico felicitari pentru testul negativ
Cea mai fericita la termen
M Oana spune:
Da Ioana, dar la mine "buba" e fix cununia religioasa, adica nunta, ca ideea de mai sus continea ambele evenimente.....
Fete dragi, pretios nume, da' va imaginati ca deja am primit replici de genul "Rose Maria balaria......", fiecare cum sta cu rima....
Eu am avut o copilarie in care eram scrigata "Oala" in loc de Oana, fiecare cum le leaga.
Sa nu va zic ca am luat un apartament intr-o zona de vis, cu un lac cu nuferi in fata, lac rezervatie naturala, protejata prin tot felul de programe guvernamentale, cu multe specii rare de plante subacvatice, dar si pasari ca-n delta si cum ma puca pe mine uneori sa descriu cat de frumos si romantic e totul, din senin ma trezesc cu replica "n-as sta niciodata langa un lac cu broaste".....
E ca in vorba aceea: "toata lumea vede starvul ce pluteste pe mare, iar inteleptul vede perla din adancuri". Fiecare cum sta cu adancimile, interioare.......
24 september
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui M Oana Da Ioana, dar la mine "buba" e fix cununia religioasa, adica nunta, ca ideea de mai sus continea ambele evenimente..... |
ups partea cu nunta am ratat-o! iarta-ma te rog, nu am fost atenta
apropos... o sa fie un reportaj despre madalina la povestiri adevarate la 17.30
Ioana 38+ cu
AMR 10 ZILE
bebe Carol Ioan album Webshots
mary_07 spune:
Multumesc fetelor pt sfaturi
Pana la urma,mastita e,ca mi-au aparut si pete rosiatice pe sani...deci,toate simptomele.De muls,am reusit,dar f putin pt ca efectiv sunt infundate canalele si nu iese decat ffff greu.Partea buna e ca a mai supt si Razvi,am mai dat si la pompasi imi simt sanul muult mai usor
Felicitari Diamar!!! Refacere rapida si mult laptic
Bun venit pe lume bebe Matei !!Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
Roxxy80 spune:
Burtici si mamici dragi, am revenit .
Azi ne-am externat. Acum dorm amandoi puiutii. A fost o zi emotionanat pt mine: revederea mea cu Matei si intalnirea lui cu surioara. Fetelor, o adora!!!!! E fascinat de ea, sta si se joaca numai pe langa ea, i-a oferit suc si apa dar a inteles imediat ca bebe Maiia nu are voie.
Sunt cea mai fericita mamica din lume. Fetita mea e o mica printesa, cuminte foc, papacioasa si zambareata. Operatiunea alaptat exclusiv (despre care va spuneam ca ma obsedeaza) este 80 % finalizata. Nota 10 Spitalului Universitar pt modul (destul de dur) in care insista cu alaptatul exclusiv. Azi mi s-a instalat lactatia si ultima masa de laptic nu a mai avut nevoie de completare decat de 10 ml de laptic praf (pe care i l-am oferit numai in cazuri extreme).
Eu ma simt excelent, ma misc aproape natural. Refacerea a fost putintel mai grea decat dupa prima cezariana. Operatia cu rahi-peridurala a fost una dintre cele mai frumoase experiente. Toata operatia am ascultat Michael Jackson , stirile, iar momentul in care au scos-o pe Maria a fost super emotionant. A urlat cu toti plamanii, iar eu am izbucnit in plans. Regret ca la Matei am facut anestezie generala.
Socul mare a fost cand mi-au spus greutatea ei. Nu-mi venea sa cred ca am un copilas asa maricel. O sa va povestesc cu mari detalii cand voi avea timp toata experienta mea frumoasa cu nasterea Mariei.
Ce pot sa va spun este ca la Matei eram in stare de depresie cand am iesit din maternitate si nu doream nici un contact cu lumea. Acum sunt f f fericita, relaxata si mandra ca alaptez .
Nu am apucat sa citesc din urma, dar am vazut pe prima pagina ca s-a nascut si puiul lui Kawaichan (pe care o felicit din suflet ).
Cu siguranta nu voi reusi sa mai intru f des pe forum zilele urmatoare (pana se stabileste si la noi un programel cat de cat) si de aceea daca doriti sa mai vb cu noi sau daca vrea cineva sa ma intrebe orice, sunati-ma pe mobil.
Mi-e tare dor de voi, sper ca au fost numai momente frumoase in lipsa mea. Burticilor va tin pumnii si sa aveti o nastere la fel de minunata ca a mea. Va iubesc
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 39+
AMR 1 ZI!!!!! YUUPIIIIIII!!!!!
adela2006 spune:
dupa ce ca abia reusesc sa-mi fac timp sa va citesc imi merge si forumu ca melcu
ieri nu am reusit sa intru deloc
felicit si eu fetele care au mai nascut
lutoniana ptr tine tot intru draga sa nu cumva sa ratez momentul zici ca ai ceva dureri ? pot sa pun cateva saltarete dinalea ? nu de alta dar cine stie cand mai intru
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE