Burtici fericite de septembrie-octombrie (195)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Vik..ufff, ma speriu putin..cred ca va trebui sa-mi intreb si eu medicul daca au toate cele la Gine 2;

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Sa stii ca pe mine m-a pus sa imi cumpar trusa de anestezie si chiar solutia de anestezie. Mi-a zis din start ca ei nu au asa ceva si daca ar avea atunci pe moment tot ar trebui sa le platesc asa ca, m-am dus frumos la farmacie si mi-am cumparat toate cele cerute.

Edit: Evident ca vb de dr meu si de spitalul Elias. Nu stiu cum e la tine dar cred ca in ultima vreme asa se procedeaza peste tot. Sper sa nu fie in greva dr cand tre sa nastem.

Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Iar pe wikipedia am gasit urmatoarele, ceea ce ne incanta si ne face sa afirmam ca intuitia si ratiunea duc in aceeasi directie "de bine":

History
Roses are ancient symbols of love and beauty. The rose was sacred to a number of goddesses (including Isis and Aphrodite), and is often used as a symbol of the Virgin Mary. 'Rose' means pink or red in a variety of languages (such as Romance languages, Greek, and Polish).
The rose has always been valued for its beauty and has a long history of symbolism. The ancient Greeks and Romans identified the rose with their goddesses of love referred to as Aphrodite and Venus. In Rome a wild rose would be placed on the door of a room where secret or confidential matters were discussed. The phrase sub rosa, or "under the rose", means to keep a secret — derived from this ancient Roman practice.

Early Christians identified the five petals of the rose with the five wounds of Christ. Despite this interpretation, their leaders were hesitant to adopt it because of its association with Roman excesses and pagan ritual. The red rose was eventually adopted as a symbol of the blood of the Christian martyrs. Roses also later came to be associated with the Virgin Mary.

Mai sunt multe gasite de mine, dar nu vreau sa va plictisesc, m-am documentat serios, sa am ce sa-i explic copilei cand o veni plansa acasa....

Eu am fost 5 ani Oana si cand sa ma nasca, a apucat-o pe mama Ileana, de la Ileana Cosanzeana. Am multumit cerului si pamantului ca pana la urma au revenit la Oana, sper ca explicatia mea sa fie mai buna decat explicatia pe care mi-ar fi dat-o mie mama pentru Ileana (Leana, Lenuta ).

Acum, mai puteam s-o scot si-n zodia fecioarei, dar am zis ca e deja prea mult, toata sarcina am zis ca stau cuminte si nu ma agit, sa iasa cumva prea repejor, ca sa nu-i mai pun si zodia asta in spate....

24 september

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Felicitari Kawaichan pt bebe mic Joshua!!! Si felicitari, Luci pt cele 40 de sapt azi!!

Yo nu ma simt prea bine...am niste arsuri foarte nasoale...ciudat, acum la sfarsit. Am fost si ieri la control si se pare ca suntem f aproape. Doctorita e plecata la un congres in week-end si m-a rugat sa stau cat mai la orizontala sa mai stea bebe pana vine ea, duminica seara. Crede ca luni,marti vine..iar daca nu vine pana la sf sapt viitoare, o aduce ea, pt ca apoi pleaca pana pe 30. Mi-a zis ca nu ar propune asa ceva daca ar fi colul lung, inchis....dar al meu e scurt deja si moale si pe cale de deschidere, deci e questie de zile. Abia astept!!!! Nu mai vrea sa stea pana pe 30.

Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata,
la alaptarea de dimineata am instalat si eu godzilla, ca ieri toata ziua m-am chinuit, eu credeam ca nu imi merge mie netul ca si asta e o posibilitate....acum am citi si eu din urma si

FELICITARI DIAMAR!!!! sa traiasca bebeloiul 1000 de ani sa va bucurati de el!!!

LA MULTI ANI, DEVYLLA!!!

DACIANA, MULTA BAFTA MAINE!!!

luto, felicitari pentru termen

acum ne pregatim de mers la medica de familie, ieri fusera si la doamna dr neonatolog care ne-a zis ca suntem perfecti.

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Ma, la mine merge netul perfect, desi vad scris mare ca au probleme tehnice.....

Deci , poetul meu romantic, s-a gandit ca prunca mult asteptata e cel mai frumos si peren trandafir pe care il poate oferi lu' mami (asta printre multe alte ganduri) si crez io ca de aici, desi in cele 10 secunde nu cred ca a avut ecuatii prea multe in creieras, a iesit ROSE MARIA.

Si cum a iesit, am si deschis leaptoapa ca niste zapaciti, sa vedem ce ne da internetul. Si ne-a dat o diva de Playboy in prima faza, ceea ce nu l-a deranjat pe al meu deloc (numai ca numele era stalcit rau Rosse Marrie, n-are nicio legatura cu nicio limba, e un mix de litere, iar lu' fie'sa ii pusese diva numele Rosabella), apoi ne-a dat Rose Maria Mociornita si alte personalitati din vechi familii frumoase ale tarisoarei noastre, fapt care ne-a linistit. Am cautat numele in vreo 20 de limbi si dupa ce ne-am asigurat ca "e de bine", am hotarat sa mergem pe aceasta intuitie, Doamne ajuta sa se regaseasca si copila si sa-l poarte frumos, pe nume, desigur.
Ne-am tot amuzat cat de distractiv va fi pe la 3 anisori cand nu-l va putea pronunta pe "R" si cum se va chinui sa spuna la toate mamaitele prin parc cum o cheama, dar indiferent cate asocieri negative gasim acestui nume, noi inca suntem amuzati teribil de combinatie.

Iar mamica cum a scris muuuuulte poezii la viata ei, e o romantica incurabila si o "bolnava" dupa dichisuri pariziene, nici ca se putea nimeri mai bine, cred ca inspiratia lu' tat'su a venit si de la tot universul pregatit de mine pentru venirea pe lume a lui fie'sa, adica un fel de "ciresica de pe tort".

24 september ROSE MARIA

Fata Mosului, asa si eu cu memoria vizuala!!! Cand ma gandesc ca sotul mergea la cumparaturi cu lista si ma suna ca nu gaseste x sau y. Si ii ziceam "te duci pe randul cu paste, de ex, pe undeva pe la mijloc, pe partea dreapta, raftul cel mai de jos, are culoarea blabla si scrie cu blablabla pe el, dar vezi sa nu confunzi cu z" si tot asa . Dar sa vezi cand au restructurat supermarketul si au mutat absolut toate produsele, de pe toate randurile si rafturile, de nu mai gaseam nimic. Acum le-am invatat iar .

Despre nume: E SUPERB!!! Mi-o si inchipuiam pe roza ta in parc, cu o palarioara absolut divina, cu niste panglicute discrete, repetand disperata unei babe de pe o banca numele ei scump. Si ca tot veni vorba, Lisa initial isi spunea "Ninia" (pronuntie aprox. spaniola), acum e Isa Mia .

Dar sunt de acord cu tine cand zici ca trebuie ca parinte sa "iti vezi" copilul cu acel nume si sa fii si "lovit" de inspiratie. Si mai cred ca influenta e reciproca, adica si numele influenteaza personalitatea, oarecum. Stiu ca suna a generalizare si, de regula, incerc sa ma feresc de asa ceva, dar stiu persoane cu acelasi nume si seamana izbitor de mult intre ele cand vine vorba de personalitate...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Techila, ma bucur ca sunteti perfecti si ca treaba merge excelent cu prichindeii. Multa sanatate si in continuare si sa auzim numai vesti bune.

Andraiulia, ma bucur ca si voi sunteti bine. Asculta de dna dr. si sa iti tii fetita in brate cand iti doresti tu. Scoatem si pt tine majoretele saptamana viitoare in cazul asta.

Oana, mi se pare foarte ingenios numele ales. E mai special. Sper sa ii placa si ei.

Monica 33+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Uffff, am reusit in sfarsit sa ma loghez si eu.....

DIAMAR, FELICITARI PENTRU BB MATEI!!!!!

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DIN ACESTE ZILE!

DACIANA, TINEM PUMNII!

Ramona,multumesc pentru transmisiune!

M Oana, frumos nume...pretios!

Dana, si eu am luat-o razna cu strugurii...sunt fooooooooarte buni!

Luto, wow ai 40 saptamani! Suuuper!

Fetele, eu am impresia ca mi s-a lasat burta si parca apasa...trebuie sa stau cuminte, macar pana luni cand se intoarce dr mea.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 36+

Mergi la inceput

Da-da Adi, m-ai ghicit perfect, eu sunt blocata undeva prin secolele XVII-XVIII, ador tot ce tine de acea perioada, m-as uita toata ziua la filme vechi si as atinge numai obiecte incarcate cu multa istorie si chiar am tot felul de tablouase cu fetitze cu panglicutze pe cap, cum erau fetitele pe vremea aceea.
Si ca sa vezi ce inseamna "barbat" in casa, desi exemplarul meu e unul destul de simtitor si care nu doar ca are ochi, dar le mai si VEDE, de multe ori, chiar isi foloseste functiile vizuale din dotare, imi spune intr-o zi ca ar trebui ca in camera bebelinei sa punem, totusi, niste tablouase pentru copii, ca la gradi, cu Alba ca zapada ceva, sa dau jos "antichitatile", desi combinasem destul de echilibrat "trecutul" cu prezentul.
L-am luat frumos de manutza si l-am dus mai aproape de "antichitati" (o colectie de la Sara blu superba) si l-am rugat sa-mi descrie ce vede in imagine. Si A VAZUT o scena din secolele amintite de mine, cu fetitze cu panglicutze, ceva de copii, dar dintr-un secol in care inca nu se nascusera basmele de acum. Putea sa jure ca in tablouri nu era nimic legat de copii........

Iar la Billa il trimit sa ia prajituri si mereu ii fac o schita: vezi ca sunt 2 vitrine frigorifice, pe o parte e cremsnit cu 6 lei suuuuuuuperb, pufos, sa mananci 2 zile din el si mereu proaspat, iar pe alta e alta marca, costa dublu, e firav de nu ajunge nici pe-o masea si tare ca piatra, ca nu-l cumpara nimeni. Crezi ca a invatat sa le identifice? Pai nu mai bine ma suna si ma intreaba daca "din dreapta sau din stanga"........

24 september

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Am si eu azi o problema....
Daca sunt mamici ce au nascut prin cezariana si vor sa-mi impartaseasca si mie la ce sume le-a dus operatia.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Iar cu botezul, eu prin primavara lui 2010 ma gandisem, in preajma zilei lui tat'su si vroiam asa departe, ca sa pot face si cununia religioasa in aceeasi zi, sunt la a doua abatere in acest sens si cum dupa prima cununie civila care m-a tinut 13 ani superbi nu mai vroiam sa aud de asa ceva, am ramas cu tot felul de sechele, singura motivatie s-o mai fac inca o data, e asta mica si nu separat, ci unite momentele.
Si cautand pe net am gasit urmatoarele:
Nu se fac nun#355;i

In toate zilele de post de peste an
In zilele praznicelor imparatesti si in ajunul lor
In saptamana lasatului de carne (08-14 martie 2010)
In Postul Sfintelor Pasti (15 februarie - 03 aprilie 2010)
In Saptamana Luminata (05 aprilie - 10 aprilie 2010)
In Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (31 mai-29 iunie 2010)
In Postul Adormirii Maicii Domnului (1-14 august)
In Postul Nasterii Domnului (14 noiembrie - 24 decembrie)
De la Nasterea Domnului pana la Botezul Domnului (25 decembrie - 6 ianuarie)

Deci pot face pana pe 15 februarie sau dupa 10 aprilie (noroc ca e Pastele mai repede anul urmator).
Asta e, sper sa ma inteleaga ca o tin nebotezata atata vreme, promite mama sa aiba o legatura personala excelenta cu Doamne Doamne si astfel sa fie protejata de toate cele.....

24 september

Mergi la inceput