Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Lavi bravo! Nu te mai urca pe cantar...tine-o tot asa si incearca sa bei multa apa!

Gabi felicitari! Vreau si io sa mai fiu mama preistorica dupa 35 de ani Sa mai fac unu` mic! Sarcina usoara!

Andreea v-am vazut pozele de la mare si aratati super! o familie foarte draguta!

Puskin spor la treaba si mai treci pe la noi cand te mai eliberezi!

Salut tot poporu`! Va pup!

PS Nu am fost la stadion ca-s cu rushii pe cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

va multumesc mult de urari... sunt emotionata!

Vik, barbate-mi-o nu cred ca isi da seama clar; nu e o surpriza, pentru ca am reusit sa-l conving de ceva vreme ca trebuie sa mai avem un copil, asa ca nu "s-a intamplat" fara sa ne gandim. Chiar l-am intrebat ieri daca realizeaza si zice ca da, dar eu nu cred ca isi da seama inca...

Eu insa realizez mult mai clar ca la Mara; pentru ca la ea nu mi-a fost rau deloc; acum insa mi-e rau fara incetare. Mi-e greata non-stop, teoretic nu pot sa mananc nimic, dar daca nu mananc mi se face si mai rau. Ma mai linistesc pe seara putin.

Am 6 saptamani si o zi si DPN-ul stiintific este pe 6 mai; insa probabil ca o sa fie ceva mai devreme, pentru ca nasc prin cezariana si asta se face, teoretic, mai devreme, la a doua sarcina.

Anyway, sper sa fie totul bine.

Cum va spuneam, Mara este incredibil de fericita; ea ne spune de mult ca vrea o surioara, iar acum ma intreaba non-stop de bebelus; azi i-a facut trei desene, m-a intrebat daca aude povestea pe care i-o spun ei, daca o aude pe ea, daca atunci cand mananc eu inghetata mananca si bebelusul si intr-un final, ne-am uitat aici pe DC, la cum arata bebelusul acum. E tare, tare scumpa.

Gusta, nu plec nicaieri, o sa fiu aici alaturi de voi, cu un ochi vigilent! Cum e Mara la scoala?

Va multumesc din nou pentru urari, si pentru voi toate, Carmen, Gusta, Vik, Mihaser, Tumpi, Ruxi, Andre_ea, Liris, Crystina, Hopes, cate o

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni,

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor!

Gabi, ce citesc ? Felicitari, se pare ca io am citit rau si in diagonala de n-am vazut pana acum vestea asta grozava bestie narcisista ce sunt! Numai ganduri bune si sanatate multa

Sabinutza, La multi Ani printesei tale frumoase si talentate!

Dragutelor, revin dimi la cafea ca-s obo si nici inspiratie nu mai am.

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

La multi ani Sofia!!!!

Gabriela, sarcina usoara!!! Am doi puiuti dar inca ma mai trec lacrimile cand aflu ca cineva asteapta un copil, indiferent cine. Sa ai parte de bebe sanatos si voi sa-i fiti alaturi la fel de sanatosi!

CONCURS??????? Cum? Care-s conditiile?
Sorry, nu-s la curent dar vreau sa fiu. Chiar am nevoie de un concurs caci m-am cam lasat pe tanjeala. Deci de pe 14 sept. pana pe 1 nov. Bun. Ce trebuie sa mai stiu? ca sa certificam onesta participare publicam o poza cu cadranul indicator al cantarului la inceputul concursului si una la final ca sa facem departajarea? Sau cum? Ca altfel fiecare poate sa zica orice. Sau sunt eu prea neincrezatoare?
Daca-i concurs promit sa fiu mai harnica.

Azi eu am cam papat ca o scrofita:
MD: 2 felii paine prajita (cca. 30g) plus 20g cascaval, 50g sunca pui, o rosie si 15 g dulceata.
Pranz: 300g orez cu legume si pui
Cina: 250g mazare cu carne si morcovi
Dupa cina 20g alune si 100ml cinzano.

Astept detalii despre concurs. Va pup!
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Sofia: la multi ani!!!!
Marc: la multi ani!!
Gabi: felicitari si sarcina usoara. Nu ne parasesti asa-i?
Marilena: la fel era si durerea mea de stomac - trecea de la mancare dar pentru putin timp. Diagnosticul e ulcer duodenal. La tine poate e doar o gastrita si daca o iei din timp nu ajungi la ulcer ca mine.

Va multumesc pentru gandurile bune. Au functionat . In seara asta am luat premiul 1 la campionatul international de gatit, sectiunea dulciuri si am fost f apreciata si incurajata de juriu, in special de lady chef a Romaniei. In plus am primit cateva oferte de munca .
Ma duc la somn ca sunt rupta dupa o saptamana f plina.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

N-am mai apucat sa intru absolut deloc, au fost zile super intense cu elevii la scoala, apoi ridicat bebelusul de la daycare, scolarita de la afterschool program, asa ca nu e de mirare ca seara cadeam lesinata .

Gabriela, felicitari si sarcina usoara . Al doilea copil e intotdeauna o binecuvantare. Cat ani are fetita ta? A mea cand era fratiorul in burtica se tot uita intr-o carte enciclopedica pt. copii care prezenta fatul in burtica si ma tot intreba la ce stadiu e...acum ma intreaba de unde a venit samanta in burtica lu' mami Mamica finutei noastre a nascut al doilea copil dupa 39 ani, o fetita perfect sanatoasa si frumoasa. Vad ca se ingroasa randul mamicilor cu doi copilasi

Carina, pe mine m-ai pierdut pe drum...premiu international la gatit??? Wow, m-ai lasat bouche-bee...bravo.

Mephala, La Multi Ani cu intarziere pt. Teo . Cum mai stai cu planurile?

Crystina, pai numai salata si sandwich??? Ca oar acum iti permiti, pe urma se schimba treaba

Am fugit la culcare

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata! Tocmei ce-mi savuram cafelutza si ce vad?!

Anda felicitari! Minunat! Bravo! Eu nici nu stiam ca exista asa un concurs, dar la ce pasiune ai si la cat esti de buna in ceea ce faci, ce bine ca te-ai inscris si uite ce frumos, ai castigat! La mai multe concursuri si premii I!

Khristin, un weekend fain si odihnitor iti doresc, sa recuperezi din ce te-ai epuizat saptamana asta!

Dragutelor, se anunta o zi frumoasa. Eu iarasi raman singra, baietii imi pleaca la Sibiu pana maine sa viziteze, eu trebuia sa merg cu ei, dar am ales sa raman cu o prietena sa mai povestim si sa facem ceva impreuna. Mergem of course la calarie, la Jucu si seara sigur se lasa cu un film sau un club ceva..orice, trebuie sa marcam faptul ca suntem "singure" oricum planurile de dimi includ serios munca de jos, inclusiv cusut si calcat.
mai viu!
Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Claudia esti totala! Punem poze pe cantar? Si daca e prietena cea mai slaba pe el? Cine vrea sa triseze poate, dar nu-i frumos si nici sanatos!

La multi ani Marc! Sa cresti mare!

Gabi ce fain....mi-am adus aminte de cum citeam si eu despre bebe in fiecare saptamana ...Sunt si niste documentare super cu bebe in burtica pe discovery, national geografic...iar amazing births si acum ma uit!...O sa fiti nascuti in aceeasi perioada cu Tudorelu de Dordia!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Marc la multi ani ,multa sanatate si tot ce iti doresti sa ai azi.

Gabi inca odata felicitari si ma bucur ca Mara e fericita si sa vezi ce ajutor ai sa ai.

Anda felicitari si tie si m-ai dat pe spate.

Claudia mie imi e indiferent cum vreti voi cu concursul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput