Nou stil de viata (280)
Raspunsuri - Pagina 2
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
La multi ani Sofia, sa cresti mare si sanatoasa!
Multumesc pentru gandurile bune din ultimul timp. Motivul pentru care am avut nevoie este acela ca sunt... insarcinata!! Dupa oaresce straduinte, iaca, am reusit la 38 de ani sa raman din nou insarcinata. Am sa fiu mama de varsta preistorica, dar nu conteaza! Sper sa fie totul bine si la sfarsitul lui aprilie sa avem un bebelus sanatos.
Mara, careia i-am spus ieri, este exaltata de fericire, spune la toata lumea cum o sa fie ea sora mai mare si la fiecare trei minute ma intreaba ce face bebelusul.
Asadar... pentru o vreme nu o sa mai slabesc, insa o sa ma straduiesc sa nu ma ingras prea tare. Evident ca sunt super stresata de acest aspect.
Insa n-am sa plec sa dispar, o sa trec pe aici ca si pana acum sa vad ce faceti!
O zi buna sa aveti!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
gusta spune:
Gabriela sa iti fei de bine si hai ma ca nu esti chiar asta in varsta.
Felicitari si sa nu ne uiti si tot binele din lume pentru tine si bebe.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
ce veste minunata, , felicitari, Gabrielo! Sa te bucuri de sarcina si sa ai un bebe sanatos!
Sofia, La multi ani cu sanatate si bucurii!
Voi actualiza lista si voi trece fetele participante la concurs.
Daca mai e cineva doritor de competie, sa se inscrie pana duminica. De luni, START CONCURS.
andre_ea spune:
Sofia!
Felicitari Gabbriela pentru sarcina!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Hopes spune:
ce veste frumoasa.
Gabi multa sanatate tie si bebelului. Felicitari!
Lasa orice stres deoparte, acum ai alta prioritate
Sper sa te urmez si eu intr-o zi...anul asta sigur nu
vikinga spune:
VAAI GABI CE VESTE MINUNATA!!! Felicitari din toata inima! Esti o mamica tinara si frumoasa si cu cele mai bestiale picioare, termina mai cu prostii de preistorie, auzi la ea:) Hai fa-mi o vizita aici sa ne plimbam burtile mindre si sa vezi cite mame la 40 de ani cu copilasi in parc sunt. Ce zice sotu?LA MULTI ANI SOFIA! Sabina sa-ti traiasca fetita!Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
tumpi spune:
La multi ani !Sofia, sa cresti mare si frumoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii.Sabina, sa-ti traiasca domsoara.
Gabriela, ce surpriza.Las ca o sa fie bine ai sa vezi, ce conteaza varsta.Sora mea a facut al doilea copil la 36 jumate si la 13 ani dupa prima sarcina.Poate e mai greu,da macar veti fi in patru si stiu ca iti doreai mult al doilea copil.
Sarcina usoara in continuare.
Ce ma bucur cand vad si aud vesti din astea.Chiar am fost 2 zile plecati si am dormit la niste prieteni pe care nu-i vazusem de aproape un an, iar tipa avea o burtica asa de frumusica si ea tot la a doua sarcina si o mamica de 36 de ani.
Pana la urma s-a mai inscris cineva pentru concurs?Cum va fi cu raportul daca incepem luni?
Ma duc sa ma imbaiez ca sunt franta dupa atatea ore de mers cu masina si apoi vin sa citesc din urma ca 2 zile fara internet, sunt in urma
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)