Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Khristin, ce bine-mi pare sa te "vad"..trebuie sa fii ocupata acum cu inceputul scolii. Cum ii merge lui Chris la daycare? Eu va trebui sa ma intorc la serviciu peste 6 luni si parca am deja emotii. Cu mancatul stai linistita ca nu-s genul sa ma infometez sau sa-mi refuz vreun moft culinar (mi-e si rusine sa spun cate kile am pus dupa ce am citit posturile Vikingei si dupa ce i-am vazut pozele)..numai ca aici la pranz (mai ales colegii mei) se comanda niste farfurii mari din alea cu cartofi prajiti in cascaval si burgeri cat palma...numai "buni" pentru heartburn de sfarsit de sarcina.

Anda, wow! felicitari!!!

Gabriela, ce frumos ai povestit tu acolo de Mara! Ce diferenta va fi intre ei?

Marc, La Multi Ani!!!

Va las..ma duc sa termin mancarea si apoi o duc pe Lilly la ziua de nastere a unei prietene.

Pup si restul fetelor si un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata,

La multi ani! Marc.Claudia sa-ti traiasca feciorul

ClaudiaH, ai fost haioasa cu poza la cantar.Pai eu daca fac poza,intotdeauna voi arata cu 1 kg mai mult ca normal ca o sa-mi arate asa ca dor singura imi fac poza.
Oricum noi mergem pe incredere, oricune poate spune alte date,dar nu pe partenerii nostii de concurs ii inselam ci pe noi asa ca nu cred ca cineva ar spune alte greutati.

Fetele , hai sa formam echipele, mai avem doar azi si maine.Eu de luni am sa fiu putin prinsa si am sa intru mai rar,dar am sa vin sa dau raportul.
VAd ca suntem 8 fete, eu propun sa facem echipe de cate 2.Inainte erau cate 3-4,dar vad ca a acum nu se inghesuie lumea.
Marilena te bagi cu mine in echipa?

Ma duc sa-mi bag o cafea in vena ca m-am trezit aiurea si dupa 2 zile de mers cate 600 km zici ca-s zombi.

PS:
Anda felicitari, asta da veste.

O sambata frumoasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Woowww cate vesti mai primim... si toate bune...

La multi ani Marc !!! Claudia sa-ti traiasca printul si petrecere frumoasa

Gabi felicitari!! Sarcina usoara

Anda felicitari pt premiu!! Cu ce desert ai castigat?
Ce tenteaza vre-una din oferte? ;)

Delia ai terminat cu impachetatul? Saracuta de tine. Te cred ca ti-e greu sa pleci de langa el, dar timpul trece repede si imediat o sa va vedeti iar

Eu sunt ocupata cu un proces la curtea de apel care dureaza 2 saptamani si-mi ia si totul timpul liber..

la restul fetelor. Cate un la fiecare si un weekend placut

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dragele mele,
multumesc pentru urari!
am revenit n ca[itala de 2 zile.
suntem inca nedezmeticiti, si luni Sofi incepe scoala.
carmen, la multi ani lui Teo!!! il pup cu mare drag.
cantar n-am,cel bosch e la busteni, cumpar maine.

Gabi, wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, felicitari!!! am citi doar prima pagina, dar destul sa te vad pe lista gravidutelor!

Tzuni, chapeau bas cu slabitu!

Ruxi, imi pare f rau ca nu ne-am vazut....

multumesc inca odata de urarile adresate copiilor, si va pup cu drag.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Marc!
Clau, sa-ti traiasca feciorul sanatos, voios si destept!

Anda, felicitari pentru premiu, , BRAVO!

sunt prinsa cu treburi, sa aveti un weekend linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Mai, ma gandeam ca daca-i concurs tre' sa fie ceva mai oficial, cu reguli, cu premii ( nu neaparat premii materiale ci tot virtuale), cu juriu, cu tot tacamul. Habar n-am ce inseamna un concurs virtual de slabit, de asta intrebam, nu pentru ca banuiesc eu pe cineva ca ar trisa, de ce intelegeti ce-i mai rau? Se tine seama si de inaltime, sau doar ca numar de kg? N-am mai participat niciodata, de asta intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna, fetele! Scuze absenta, dar am fost ocupata la servici si acasa cu Dany. Acum este mai bine, dar zilele trecute s-a mai vaitat de burtica. Sper sa fie din ce in ce mai bine, deja cand il vad ca duce mana la burtica...innebunesc.

La multi ani Marc! Sa fii sanatos si fericit! Clau, sa-ti traiasca baietii, sa fiti fericiti toata viata!
Cu scuzele de rigoare...la multi ani Sofia! Sa fii sanatoasa si succes la scoala.

Gabi , felicitari Ce veste minunata, ma bucur mult pentru tine. Si ca varsta, nu-ti fa probleme...prietena mea, a carui baietel il vom boteza are 40 de ani impliniti in august si este nsarcinata in 4 luni.
Anda, felicitari pentru premiu Cu ce desert i-ai vrajit?

Imi place, numai vesti bune...
Si de luni incepem concursul...Zuzi, te strig....ma auzi? Te bagi in echipa cu mine?

Va pup.....ma duc sa ma joc cu Dany.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Buna fetele!

Mai, ma gandeam ca daca-i concurs tre' sa fie ceva mai oficial, cu reguli, cu premii ( nu neaparat premii materiale ci tot virtuale), cu juriu, cu tot tacamul. Habar n-am ce inseamna un concurs virtual de slabit, de asta intrebam, nu pentru ca banuiesc eu pe cineva ca ar trisa, de ce intelegeti ce-i mai rau? Se tine seama si de inaltime, sau doar ca numar de kg? N-am mai participat niciodata, de asta intreb.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Claudia,concursul asta este pt noi ca o ambitionare.Reguli nu exista,decat aceea de a nu trisa.Eu cred(nu-mi mai aduc aminte de cand esti tu in trupa fetelor stilate) ca ai mai prins un concurs si ai vazut ca de fel se formeaza echipe de cate 2-3-4 fete care isi spopun un target pe care trebuie sa-l atinga.La final echipa care a slabit cel mai mult este felicitata
Daca ma insel fetele mai vechi si experte in concurs sa ma corecteze.

Marilena, ce zici intri in echipa cu mine?vrei sa fim echipa roz?

Cris, pupam Dani si multa sanatate in continuare.

Hai deti fetele ca doar maine mai avem timp sa ne organizam cu concursul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Tumpi, merci de raspuns! NU, n-am mai prins nici un concurs. Eu sunt pe aici de prin primavara dar am avut o perioada lunga de absenta undeva in vara din caza de program supra-aglomerat. Daca mi se spune si mie cum functioneaza... ma bucur sa particip.

Meniul pe azi a fost:

MD: o chifla integrala prajita, o rosie, un triunghi branza topita, o felie de sunca
Pranz: 250g mazare cu carne si gogosar
Cina: o salata mare, un ou ochi, 3 chiftele de legume (morcov, cartof ovaz)

Am mai rontait 4 jeleuri acre, un mar, 2 nectarine si o bucatica mica de prajitura (am fost la party la prietena lu' fi-miu asa ca a trebuit sa rontai cate ceva)

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi aici sunt suntem echipa roz ce vrei tu.Azi am fost prinsa cu socru si de asta nu am intrat da acuma raspund la apel.

Si e bine asa cate 2 in echipa .

Si eu imi propun 3 kg sa fiu mai usoara pana la sfarsitul concursului.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput