Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata si de la mine azi mi-am facut aproape toata treaba mai ramane in gradina ceva dar acolo trebuie mai multe lucruri.Mi-am luat panselute de iarna si am plantat si crizantene si cam atata.

Lou am incercat azi o tarta de ciocolata si dupa ce o sa guste din ea olandezu am sa vad daca se merita.

Zuzi o sa fie din ce in ce mai bine cu gradi ai sa vezi.

Gata ma duc la dus si dupa pap un pic de supa si la tv cu mine ca e cam deajuns pe ziua de azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara doamnelor.Lou ce septembrie frumos avem! Nu am retinut tu stai aproape de mare? Noi azi am fost in larg, am prins si un apus atit de frumos, marea fara valuri ca oglinda, asa de multa liniste, numai citiva pescarusi si rate salbatice. Sper sa mai tina vremea asta, chiar daca noaptea si dimineata e rece, asa vreo 10-13°C cind bate soarele ajunge la 20°C, vint avm putin ori chiar deloc, ce mai o toamnca ca in carti. De eram poeta o dadeam in versuri.Gabriela trebuie sa incerci sa te linistesti, ia-ti juma de zi pentru tine, vorbeste cu tine, pune-ti gindurile in ordine, rearanjeaza-ti prioritatile de este cazul, iti trebuie liniste interioara. Si eu sunt gurmanda de fel dar ce mi s-a intimplat in sarcina cu Nadja a fost altceva..chiar sper sa nu fie asa. De asta trebuie sa te linistesti, pt ca uite zici ca esti f nervoasa si irascibila si maninci des si aiurea. Foamea asta nu e de la sarcina. De ob femeile insarcinate in primele 3 luni nu prea maninca cine stie ce, multe slabesc, au greturi. Dar combinatia asta de greata care trece numai mincind e nasoala rau si nu mai sta cu speranta ca miine se va opri de la sine. Sunt linga tineVa salut pe toate si spor la slabit ori mentinereVikinga 24+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Daniela, sa fii fericita si iubita!

Gusta, o cana de cafea, atit iti dau in dimineata asta, mai mult nu e voie.

Tzuni, astept vestea cea buna. Multumesc pentru intelegere.

Ieri am avut o zi cu peripetii, asa ca de final de vacanta. Ne-am dus in oras, ne-a prins o ploaie care ne-a facut ciuciulete, s-au inundat strazile si din cauza asta s-a "inecat" scuterul nostru si din mijlocul drumului a trebuit sa-l impingem pe margine (noroc ca ajunsesem unde vroiam da' ne-am inecat ca tiganu' la mal) si in timpul asta am observat ca pierdusem rucsacul pe care l-am recuperat apoi din mijlocul strazii, caci plutea ca barca pe apa. Si apa imi trecea de genunchi asa ca a trebuit sa fac slalom prin fata masinilor ca sa-l recuperez. Noroc ca nu se grabea nimeni. Dupa asta a trebuit sa mergem sa ne luam de imbracat ca nu era nici un chip sa stam in hainele alea ude. Cu mina pe inima recunosc ca in viata mea nu mi-am cumparat haine atit de rapid. Mi-am luat un trening si niste papuci, aratam ca din revistele de moda, un chihuahua mic in poseta imi mai lipsea si niste bling, da' macar eram asortata in gri si roz.
Seara a trebuit sa mergem la ziua unei fetite de 6 ani, restaurant in aer liber, caldura de mureai, mincare thai (dupa care nu ma innebunesc, noroc ca nu-mi era foame), muzica data la maxim si karaoke de nu puteai sa vorbesti decit tipind. Si asa s-a incheiat o zi glorioasa.
Bineinteles ca azi e o zi absolut superba, de plaja, da' azi stam acasa.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Anca multumim ptr cafeaua de ieri...macar virtual sa o beau...Dar ce patisi? Cu cine te-ai luat la harta?

Delia e superba aventura de ieri...imi si inchipui your sailing rucsac Cum rezisti atata vreme acolo? Eu dupa 2-3 sapt in afara tarii...hopa la iarba verde de acasa ...ma apuca melancolia!

Carmen mi-a zis o prietena ca ptr constipatie i-a spus dr ca cel mai
bun leac e sa pape (dimineata pe stomacul gol) un kiwi si 2 prune confiate lasate de seara in apa ...Mi-am luat prune, am mancat azi si nimic! Mai astept! Cred ca o sa ajung la un proctolog...desi mi-e rusine de mor...dar cred ca am hemoroizi

Ieri mi-am luat o pereche de blugi marimea 27...nu-mi vine sa cred! Eram convinsa ca nu o sa-mi intre nici pe un picior
au la kenvelo o oferta cu 2 perechi la 90 ron si una la 60 ron, iar daca ai card la ei mai primesti si 5 % reducere...Asa ca am dat 56 de ron pe ei!

Azi:
La md am mancat prune cu lapte si un pic de tiramisu...dar mai mult piscot
La pranz pap ciorba de curcan si peste salau
La cina fac o salata si atat

Ieri am mancat dimineata cereale cu lapte, la pranz piept de curcan cu cascaval si castraveti murati, iar pe la 6 - 2 sarmalute cu mamaliguta

Va pup!

Mergi la inceput

neatza.

Savurez cafeaua de la Delia si va astept sa vad ce mai spuneti voi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mihaser, primii doi ani sint mai grei, apoi te obisnuiesti. Fuga la doctor, n-are de ce sa-ti fie rusine.
Sa-ti stapinesti sanatoasa blugii.

Gusta, care-i planul pe ziua de azi?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata dragelor, ce faceti?
sper ca sunteti bine, eu n-am mai ajuns pe forum de o saptamana asa ca nu mai sunt la curent cu nimica.
va rog sa ma puneti si pe mine undeva sau la prietene sau la pastrare ca deocamdata nu pot slabi si numi sta capul la slabit.

Daniela, la multi ani, sa fii fericita si iubita

Noi am inceput scoala de joi, cred ca inca nu realizeaza cu adevarat ce se intampla la scoala, dar ma mir de sistemul de aici...ii povesteam lui barbatu-meu cum am inceput noi in cls I cu liniutze, puncte, acolade, patrate...aici au inceput direct cu litera I. invata cate 4 litere pe saptamana dar au un tabel asa aiurea cu literele, mie mi se pare ft incurcat cum se invata aici.
Luca e toata ziua la gradi, eu nu imi vad capul de treburi.

va pup pe toate cu drag si am sa mai dau pe aici daca ma mai primiti.

Mergi la inceput

La multi ani Daniela.

Delia azi nimic important nu fac imi iau o zi de odihna,trebuie sa duc copilul la o zi ,dar trebuie si sa raman si nu sunt olandezi si trebuie sa vorbesc engleza .Asa ca nu cred ca o sa stau prea mult si dupa poate o bucicleta cu domnisoare.

De luni ma ocup de gradina mai mult.

Claudia si aici e la fel si eu nu prea inteleg multe dar invat odata cu Mara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Daniela!!

Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi tie si sa primesti multe cadouri :)

Vik da superba. N-a fost asa fain toata vara. Din pacate se schimba vremea de sapt. viitoare, si vad ca deja de azi. Asa ca profit.. Va invidiez pt iesirile voastre pe mare Ia sa mai faci niste poze!!
Stau cam la 20 de min. de mare, dar pe coasta de est, deci pe partea cealalta. Pe aici nu ajungeti? :))

Miha du-te la doctor!!! Nu esti singura care merge cu probl. din aastea si sunt sigura ca au vazut si chestii mai nasoale
Poate vine Boxa sa-ti mai dea ceva idei cu constipatia, ca ea avea ceva prbl.
Felicitari pt marime!!! Imi inchipui ce satisfactie ai avut. Te motiveaza sa continui sa te ti de treaba

Claudia bafta cu cei mici

V-am pupat

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Daniela! Multa sanatate, satisfactii si tot ce-ti mai doresti!

Delia, ai avut un weekend memorabil, . M-ai spart cu bd-ul, :))).

Clau, bafta celor mici si tie spor la treburi. O sa te mut la "pauzate".

Zuzi, sper ca te-ai odihnit zilele astea.

Mergi la inceput