Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Daniela, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Eu sunt numai pe drumuri, acum ne pregatim de plecare iar. Mergem in vizita la niste prieteni. Va pup si va doresc o duminica placuta

Ps. Zuzi, te pup si sa stii ca sunt cuminte, n-am calcat in strachini Tu cum stai? Te-ai mai linistit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Nu am mai intrat de cateva zile. Tatal nostru a facut joi un infarct si este internat la Fundeni. Din pacate nu este bine, vineri i-au facut coronarografie si se pare ca o artera este infundata. S-ar putea sa-l opereze. D-abia maine aflam verdictul. Starea lui este buna, acum practic este ok, dar inima lui nu.
Nu zabovesc mult ca trebuie sa plec la spital.
Danielag, La Multi Ani! cu sanatate, noroc si fericire!

An-k ai grija de tine. Totul o sa fie bine.
Carmen sanatate celui mic.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Dragele mele, multumesc frumos pentru urari ! Va ofer o felie de tiramisu si un pahar de sampanie!

A fost o zi foarte frumoasa azi, ne-am strans tot familionul si era casa plina. Si noi cand ne strangem suntem ca un clan din ala sicilian, toti vorbim mult si le stim pe toate . Am primit si cadouri frumoase (cum ar fi o hainuta de toamna alba ca spuma laptelui ).

Violeta, sanatate multa tatalui vostru!

Multumesc inca o data pentru urari! Si sa avem o saptamana frumoasa!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Dupa cum v-a spus si sora mea, tatal nostru nu e bine deloc. Joi cand il ducea pe Stefan la Gradi a facut infarct si a avut marele noroc sa il faca in apropierea gradinitei in asa fel incat l-a vazut educatoarea pe Stefan pe colidor singur si l-a intrebat ce e cu el, si el i-a zis ca Bunu e pe banca ca e obosit....si atunci l-a vazut educatoarea si a chemat salvarea. Daca se intampla pe strada....nici nu vreau sa ma gandesc.

In alta ordine de idei, dupa ce am fost terminata joi cu tata, joi noapte pe la 4 Stefan a inceput sa vomite si a tinut-o asa pana ieri dimineata. Orice baga in gura vomita. Colac peste pupaza, ieri seara a inceput si Tudor sa vomite in jeturi...deci am 2 copii vomitaciosi cu gastroentero viroza. Traiasca Gradinita....si asta e abia inceputul....

In rest am mancat total aiurea dar nu interzise decat mici exceptii....dar zic eu ca macar o stagnare pana marti tot scot. Oricum pe baza de stres si suparari eu mananc numai tampenii...dar acum m-am abtinut cat am putut.

In rest...toate bune....speram ca Doamne Doamne sa nu ne uite si ca tata sa fie bine si pe cat posibil sanatos.

Carina ms de intrebare, dar cand se obisnuise...l-am tinut acasa vineri si cred ca si maine il tin ca sa se refaca bine de tot.
GAbrielama ai sa vezi ca o sa fie bine, iar starile astea sunt normale....doar ca cei din jur vor trebui sa fie mai intelegatori...iar tu ar trebui sa te bucuri de fiecare clipa din aceasta perioada minunata. samburelul si pe tine!!!si pe Mara, surioara mai mare....

Zuzi ce bine ca e ok la gradi....bafta multa in continuare!
Tzuni ma bucur ca mai aud vesti si sa de DD sa iasa cum iti doresti.
Delidana ce mai peripetii...mi-ar fi placut sa va vad cu apa pana la genunchi in cautare de rucsac....

Daniela La multi ani cu sanatate iti doresc si tot ce e mai bun in viata!!!

Acum va poop camerg sa doftoricesc copii si sa ii culc!!! NB tuturor!!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Daniela la multi ani cu mult drag si de la mine!Lol Deli ce zi ai avut! Mai numai burtoasa sa mai fi fost si era chiar tablou complet.Lou nush de ce aveam impresia ca tot la M Nordului esti, pai am auzit ca pe la Baltica nu ati avut vara frumoasa anul asta, la noi a fost si vara superba anul asta. pe bune ca de as fi turist de prin centrul europei as veni incoa la mare, la caldura aia din Spania si Italia eu una fac fata numai din sept incolo. Cu toate ca exact we asta eram in larg si cu alti prieteni si sunam pe altul care era in Mallorca si cica ploua cu clabuci si era cam frig, lol:)) S-a intors sudul cu fundu-n nord:)Ma simt minunat sarcina asta, am asa o stare de bine! De nici la cintar nu mai am chef sa ma mai uit, maninc de toate si cum am chef, si-s fericita ca nu-s in starea aia de rontait nervos ca data trecuta, asa ca fie ce o fi mai rau ca atunci nu are cum sa fie. Ceva kg cu plus o sa fie, asta e, dar o sa le dau jos. Bebelina e acitva in burtica, sughite, isi face gimnastica, e o dragalasa finuta, ma rog deocamadata:)Vikinga 24+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Daniela si de la mine. Sanatate, spor in toate, mult noroc si tot ce-ti mai doresti tu.

Delia ce zi ai avut! Las' ca stii tu asta ne caleste...

Vik ,a bucur ca ti-e bine.

Carmen cum se mai simte Teo. Sper ca mult mai bine. Si Bella mea e "mucioasa" de vreo saptamana dar in parametrii normali.

Tzuni te-asteptam cu vestea cea bune.

Gusta si bafta saptamana aceasta.

Crys te si sper sa nu te dezamagesc. [:il]

Claudia am sa te trec la prietene dragi daca vrei. Te rog mai confirma-mi o data ca asta vrei.

Violeta, Dordia multa sanatate tatalui. Sper sa-si revina si sa se refaca rapid. Ce varsta are?

Liris pana la urma te-ai hotarat ce exercitii ai sa faci?

Anca sper sa fie bine si-ti doresc sa iesi cat mai repede din starea actuala.

Gabi ma gandesc la tien si sper s-o asculti pe Vik.

Dragelor merg sa deschid un nou capitol.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Va invit la capitolul 281

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput