Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Hello there!

Carmen, sanatate la puiul mic! Sper ca e mai bine!

Pupam micii scolari si uram rabdare parintilor incepatori!

Vik, multumesc de sfaturi! Din pacate n-am reusit sa gasesc pana acum mancarea, bautura sau pozitia care sa ma ajute sa nu-mi mai fie rau.

Multumesc tuturor fetelor care au intrebat cum ma simt; inca ma simt destul de rau, din pacate toata ziua. Dar sunt optimsita ca intr-o zi o sa-mi treaca... Si cand o vad pe Mara cat este de fericita ca o sa fie sora mai mare, imi trece tot raul.

Mai rau este ca "furtuna hormonala" ma face sa fiu un mic monstru, am nervi in continuu, sunt o bomba cu ceas. Depun eforturi considerabile sa nu tip la toata lumea, tot timpul...

Va doresc un weekend frumos si va pup pana luni; noi plecam la munte pana duminica seara.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai.
Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o
casa superba si le spune: – Acum tot ce aveti de facut in Rai este sa
stati aici si sa va bucurati de toate. Mosul se intoarce catre baba si
ii zice: – Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar
nuuuuu… tu vroiai sa mancam sanatos!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Carina, merci! Nu-s asa dar ma stradui sa par ca sa sperii concurenta
Andreea, stai linistita, totul trece. Azi, in timp ce faceam sport (a se citi trageam la sapatoare), fica-mea si-a scos cizmele de cauciuc din picioare si le-a umplut cu pamant cu ajutorul lopatelei pe care i-o dadusem sa se joace alaturi de multe alte jucarii. Am vazut-o ca mojmondeste ceva cu lopatica in pamant dar din cauza unei tufe n-am vazut ca tocmai cizmele erau pe post de galeata. apoi a venit la mine cu o cizma plina, sa-mi arate isprava. Bineinteles ca a venit prin pamant desculta. Dar... asta e. Nu prea poti sa faci lucruri multe cu copii mici. Facem si noi ce putem.
Mihaser, ma bucur ca te duci la Barcelona, am auzit numai de bine despre orasul asta. Stai linistita ca o sangria n-a omorat pe nimeni. Oricum si eu am peste week-end musafiri si avem programat gratar, etc. Deci... savureaza linistita tortilla ca nu pierzi concursul.
Delidana, ca sa scapi de grija atei dentare poti sa iti iei un aparat din ala care curata cu jet de apa. Si eu am o lucrarica si doua masele cu plomba laterala intre care trebuie sa curat mereu. Chestia asta cu apa chiar face minuni, curata repede si foarte bine si face si masaj la gingii.
Gabrielama, si eu m-am confruntat cu nervi la a doua sarcina dar au trecut pe la 3-4 luni m-am linistit deodata. Poate trece in curand si la tine. Tine-te bine!

Eu imi iau ramas bun de la voi de pe acum caci in week-end nu mai am timp, am musafiri. Sunt varza, am o febra musculara de nu mai pot de la luptele cu sapatoarea (harletul), imi vine sa ma intind pe canapea si acolo sa raman dar am o gramada de treaba. Va urez tutror un week-end placut!

Meniul de azi:
MD: o felie de paine cu o feliuta de salam si una de cascaval
Pranz: prez cu legume si 2 chiftele
Cina: fructe
Gustare: un biscuit cu iaurt+cafea

Pe luni! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna seara, doamnelor si multumiri pentru vorbele de incurajare.

Dimineata i-am dat juma' de paracetamol si l-am trimis la gradi. Acum e ok, putina febra tot mai are, nasul ii curge, dar cred ca nu e nimic ingrijorator.

Daniela, multumim pentru micul dejun. Sa ai un week. frumos!

Gusta, da, mananc din toate si mi-e ciuda ca n-am controlul portiilor. Inca exersez, .

Anda, nu se studiaza la nivelul despre care intrebi; este o programa ce trebuie parcursa (crearea lumii vazute, crearea lumii nevazute, semnul Sfintei Cruci, rugaciunea la intrarea si iesirea din clasa, etc). In scoala noastra, elevii ce apartin altor culte fac orele de religie separat, cu profesor apartinand cultului respectiv. Trebuie intrebat si actionat in consecinta.
Pupici Carinei si un an scolar bun, cu rezultate frumoase.

Lou, astept impresii despre pilates.
Week. frumos si tie.

Cris, tinem pumnii sa reusiti ce v-ati propus. Succes!

Mihaser, din pacate nu mai este aceeasi libertate in organizarea orei, lectiile sunt destul de complexe, e multa informatie...insa ne straduim sa ajungem la sufletele elevilor.

Delia, curaj, .

Gabi, iti doresc multa putere si rabdare, .

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Gabi, tin pumnii sa treaca starea asta cit mai repede.

Crys, mersi, esti o dulce.

Claudia, n-am auzit despre un astfel de aparat. Ai o poza, ceva, sa-l vad si eu?

Carina, tare poanta.

Gusta, ai aranjat balconul?

Carmen, bd.

Weekend placut!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Delia eu asteptam cafeaua de la tine da nica.Da balconul l-am aranjat si imi place asa mult .Si azi pentru ca suntem singurele mai lucram ceva in gradina la pranz.

Carmen sa ii treca repede raceala.Lasa ca ai sa reusesti cu portiile.

Tumpi unde esti colega ,hai ca echipa roz trebuie sa faca ceva bun.

Azi am program de cumparaturi,mancare si ceva curat prin gradina si casa.Sa vedem ce o sa reusesc sa fac.maine copilul mi se duce la o zi onomastica si mai trebuie sa iau si cadou la fetita(grea problema).

Un weekend frumos in continuare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

POFTITI LA CAFELUTA

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor dragi!

N-am murit. Inca Dar am avut multa treaba si niste framantari care m-au tinut departe de lumea dezlantuita.

La multi ani fetelor si puiutilor care v-ati aniversat de cand nu ne-am mai vazut!

Gabrielama, inca o data felicitari din tot sufletul si sa stii ca faptul c-am fost printre primii care au aflat vestea a contat si conteaza mult pt mine . In ziua aceea am plans de parca eu eram insarcinata. Sa dea DD sa fie totul bine pana la capat.

Delidana, am primit mesajul pt marti, e ok. Multumesc ca mi-ai spus.

Va pup cu drag si sper sa revin curand cu o veste buna.

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salut gagici

Am fost si eu la o tura de BodyStep.. Mai sa-mi dau duhul. Acum am papat si ar trebui sa citesc niste cursuri pt facultate dar am un chef

Anca niste ceai nu servesti? Cafea eu nu beau decat mai rar

Tzuni iti doresc sa ai spor in tot ce faci si sa vi curand cu vestea buna

Gusta ai facut ceva bun? sau nu ai avut inca musafirii?
Eu pe culinar ma inspir. Mi se pare mult mai usor sa vad retele cu poze pas cu pas

Anda tu ma innebunesti cu retetele de le blog. SI mai ales cu pozele. Sunt arat de faine si autentice, si culorile superbe, de-mi vine sa inting mana sa iau o bucata

Boxa tu ce mai invarti? Cum te tine absenta de la cioco? Nu stiu ce ma apucase si pe mine in ultimul timp sa balotez la cioco. De azi am zis pas. Tipic mine... nu ma pot multumi cu 2 bucatele

Crys seara ar fi mers ceva proteine (pui, peste) cu legume.. dar cand intri in casa tarziu si n-ai nimic in indemana...
Iti tin pumnii cu proiectul

Zuzika ?????!!!! Ce mai zici? Cum mai esti?

O zi superba tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor Buna dimineatza!
Am trecut cu bien de prima saptamana de gradinitza. La inceput a fost mai ok! decat la sfarsit...Adica vineri mi-a plans/vaitat aproape tot drumul ca ea nu vrea sa mearga la gradintza.
In orice caz 40 min de vaicareala imi cam strica toata ziua dar la munca incerc sa scap de strarea asta scufundandu-ma in "cifre".
Am primit de la gradi, dosarul ei cu tot ce-a facut in timpul saptamanii, desene, craft, poezi, cifre, culori invatate, si cam toata activitatea ei.
In fiecare seara cand o iau intreb educatoarea cum mai progreseaza si ce face in ziua respectiva. Apoi acasa cand ma joc cu Bella imi spune ea ce-si aduce aminte c-a facut sau s-a intamplat. Asa am aflat ca nu stiu ce copil nu vrea sa se joace cu ea sau ca i-a luat nu stiu ce jucarie. Ca d-na o pune in patutz sa doarma chiar daca ea ii spune ca vrea sa doarma acasa...etc.

In rest sunt obosita... as vrea sa pot dormi atunci cand mi-e somn, dar nu prea se mai poate. Azi noapte la 3 m-a trezit Bella ca vrea la WC. Si dupa, cred c-a durat vreo ora ca sa adorm la loc. Si la 7 ne-a dat desteptarea definitiva ... Asa ca acum sunt "vai de mine" dar macar e mancata si-am terminat si-o masina de rufe.

Nu stiu inca ce program o sa avem in afara de cel administrative ( ) dar va doresc tuturor un weekend placut.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput