Nou stil de viata (280)
Raspunsuri - Pagina 17
carina spune:
Neata frumoaselor,
Carmen: of ce rau imi pare ca Teo e bolnavior. Sper sa fie repede mai bine
. Te intrebasem daca predai si la clasa 1 pentru ca eram curioasa ce anume se face - adica se preda la nivel de cultura generala sau are legatura cu religia (ortodoxa, catolica). La noi in scoala nu e sigur ca se va face clasa de religie catolica si vroiam sa stiu daca e ok sa merga la orele de religie ortodoxa sau sa insist poate se face clasa de catolica.
An-k: ma gandesc la tine si iti trimit o imbratisare virtuala. Sa ne spui cum a fost la medic
Marilena: spor la sport. O sa vezi ce bine te simti dupa. Cum e Mara la scoala?
Daniela: unde esti in delegatie?
Anca: e bine asa 
ClaudiaH: tare mult imi place de tine ca esti asa hotarata si ambitioasa.
Lou: punching la sac de box ai incercat? E absolut mortal si f solicitant.
Dordia: cum e Stefan? S-a mai obisnuit?
Sabina: am luat premiul intai la ceva concurs de gatit
.
Delia: pot sa te rog sa te uiti dupa ceva in Thailanda?
Ioana: pe tine te pup si iti trimit un pic de energie sa faci fata la cat ai de munca.
Vik: ce mai faci? ce mai face burtica?
Zuzi: sa ai o zi minunata!
Claudia: ce faci? esti bine?
Doina: nu mai vii pe la noi?
Gabi: un pupic pe burtica.
Ruxi: esti bine? hai mai vino pe aici si da un semn de viata.
Va las si eu cafele si ceiuri (de iasomie pentru Lou) si porridge de hrisca cu fructe,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
ancadragoman spune:
Neata
Anda mersi
Meniu
md:-para+cafea+covrigei dietetici
pranz-2 snitzele de pui cu legume
cina-habar nu am![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
louisea spune:
Neatza
Anda multam de ceai
nu, n-am incercat. Chiar asa solicitant nu vreau sa fie :))
Abia astept sa incep luni Pilates. N-m incercat pana acum. A trebuit sa astept. La cateva saptamani se face o ora pt incepatori in care tehnicile se prezinta etc., apoi trec la nivelul urmator - de baza.
Miha multam.. O sa-l intreb si pe instructor sa vad daca-mi recomanda. Cel putin sa mai alternez
Daniela.. Da pt data asta. Unu din martori e din pacate in spital operat asa ca procesul a fost amanat cateva saptamani. Se reia in noiembrie
In schimb am ajuns la fac. saptamana asta.
Carmen sanatate lui Teo
V-am pupat si o zi frumoasa.. E weekend imediat 
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
andre_ea spune:
'Neata!
ClaudiaH, imi pare rau de problemele cu copiii tai. Sanatate multa! Mie mi-e putin rusine ca nu pot face sport, dar pur si simplu n-am cum cu copiii astia, cum ma vad tolanita pe jos (Pilates) cum sar pe mine si nu mai pot face nimic. Oricum Movul castiga!
Azi habar nu am ce mananc. Colega am voie cartofi gratinati?![]()
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
CRISCOSTY spune:
Salutare! Ieri am fost prinsa rau cu treaba, am avut multe drumuri de facut. Am un proiect in cap cu o prietena...sa-mi tineti pumnii sa iasa, pe urma va spun despre ce este vb.
An-k, imi pare rau sa citesc ca nu te simti bine...noi suntem aici, te pupam si sunt convinsa ca in curand iti vei reveni
Carmen, of..stiu cum este. Cum este azi? Pupici
Dordia, Zuzi, s-au obisnuit puiutii la gradi?
Cuscra, te apuci de sport?
Gabi, cum esti? Pupici pe burtica
Meniul de ieri:
- iaurt cu cereale
- peste la gratar cu salata
- struguri
- seara am mancat un bol de cereale cu lapte, am ajuns tarziu si altceva nu mergea sa pap la ora aia.
Meniul de azi:
- o felie de graham cu branza de vaci, ceai
- salata de ton..mi-ati facut pofta![]()
- para
- seara nu stiu ce voi manca..cred, mamaliga cu branza
O zi buna...sunt in zona.
mihaser spune:
Neata!
Andreea am o veste proasta...albastru castiga...dar si locul 2 e bun
Si eu patesc asa cand fac tae bo acasa...vine Eli si se baga in picioarele mele!
Tre sa mergi la o sala...lasa-i cu sotu`...macar in we!
Claudia iti tin pumnii sa vina piesa de la aparat...noi suntem o concurenta loiala...Ca sa te motivez te anunt ca s-a schimbat indexul la cantarul meu de la 58, la 57,...
...Am si o veste buna...o sa merg la Barcelona 5 zile sapt viiotare si sigur o sa mai scap intr-o tortilla sau o sangria...Or avea si diet? ![]()
Azi pap asa
MD cereale cu lapte si ceai verde (dupa cum se vede pap fibre, fructe dar in zadar!...decat ulei de in isi face efectul dar e scarbos )
P mancare de curcan cu castraveti murati
g 10 masline
seara...ce sa pap seara? La 21 ma duc la stadion sa alerg cu cei de la sala...E o pista faina cu cauciuc...Numai sa nu ploua!
Carmen ce super...eu am fost la ora de religie dupa revolutie desi era facultativa...Era asa frumos iarna aveam spectacole de colinde...Am niste amintiri...faceam cu parintele Ceausu...ca eu sunt din TGV...poate ai auzit de el...a scris mai multe carti.
Si acum merg la biserica duminica la biserica studenteasca...e foarte frumoasa slujaba acolo!
Carina la noi la ora veneau si cei de alte confesiuni crestine...ne povestea mult din viata si pildele lui Iisus.
Va pup! 
ancadragoman spune:
Asa te vreau...albastru castiga!!!!![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Delidana spune:
Buna,
Crys, tinem pumnii sa iasa cum vrei tu. 
Anda, trimite-mi un pm cit de repede. Eu luni plec si teoretic miine (simbata) e ultima zi cind mai ajung in oras.
Azi am fost la dentist pentru ca de citeva zile ma doare gingia de linga niste dinti imbracati (am o "punte" de 3 dinti). Se pare ca e o inflamatie datorata faptului ca nu am folosit ata dentara speciala ca sa curat dintii imbracati.
M-am dus sa-mi iau ata si acum ma duc sa incerc sa curat zona cu probleme. Daca auziti un urlet, nu va speriati, eu sint. ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia tu erai cu tipatul
.
Ma duc azi sa imi iau flori si sa imi aranjez balconul si dupa mai vad eu.
Mie cel mai mult imi place sportul asta fetelor
.
Marilena si Mara Augusta