Nou stil de viata (280)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara...

Raport cu scuzele pentru intarziere...94 kg adica stagnare.

Scuze de raportul intarziat dar ieri nu am avut net...si nu am putut intra. Ce sa va mai spun...ca sunt un pic suparata ca ieri si azi Stefan s-a dus plangand la Gradi, si ca azi nu avreu sa doarma decat..."cu ochii deschisi" si i-a atras atetia Educatoarei sa vb mai incet ca dorm copii si ii deranjeaza.... Deci am cam imbulinat-o. Sa speram ca isi revine si o sa indrageasca gradinita...Deja azi a zis ca maine nu mai plange....dar sa vedem maine dimineata...

Cristina Felicitari si sa fiti sanatoase, cea mica sa pape bine iar tu sa te refaci repejor!
EftimieC felicitari pentru maselutza...
An-k imi pare nespus de rau ca te simti asa dar daca discutiile de pe forum iti fac bine...cred ca ar trebui sa postezi si sa iti versi naduful aici iar noi sper sa te putem asculta si ajuta.

In rest... tutror sarbatoritelor pe care nu le-am urat si azi... mamei Delidanei.

Va si va doresc noapte buna!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am intrat special sa urez bun veit printesei Ruby!!
Crystina, sa fie sanatoasa, norocoasa si ericita!
iar tie refacere usoara, laptic mult, nervi de otel si cat mai multe ore de somn

la multi ani Marc dulce si Roxy sexy mamma:))

eu cam in cofa, la fel ca Ank, dar stiu cauza: f f f multa oboseala.

Sofia se descurca minunat deocamdata.I-a placut f mult la scoala!

Anda, pt ce te-au felicitat fetele? te felicit si eu in avans:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Gabi, Crys, Anda, Gusta, Vio, Carmen, va multumesc pentru urarile adresate mamei mele.

An_k, te inteleg perfect, si pe mine ma mai apuca "episoade" din astea triste insa incerc sa nu ma gindesc prea mult la ele si sa fiu mereu ocupata. Daca ai in permanenta ceva de facut e mai putin probabil sa te lasi prada gindurilor negre. Treci tu si peste asta.

Tzuni, cind ajung in Bucuresti ma astept sa vad statuia ta in fata Protv-ului, da? Ca daca inca nu au ridicat-o astia la cit muncesti, ma duc si le zic vreo doua.

Ioana, spor la treaba!

Gabi, cum te mai simti?

Va pup.

P.S. Am terminat de citit Shogun, mi-a placut foarte mult cartea, e foarte captivanta, o recomand cu caldura.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Delia asteptam si eu cafeluta de la tine da nimic,pofta-n cui.Poate imi dai micul dejun.

Ank multa sanatate si sa treci bine peste perioada asta.

Colega tot in delegatie esti?

ClaudiaH ca sa iti zic cine ajunge la numarul de kg dorite sa slabeasca impreuna cu colega de echipa castiga concursul.

Carmen hai trebuie sa se impace puiul la gradi.Cum stai cu kg?

Ioana dai fetei timp si o sa pape.

Violeta tin pumni sa se intample minunea.

Dordia lasa ca si puiul tau o sa se invete asta e doar inceputul.

Hopes nu sunt cam multi copii.Intreb si eu.

Miha buna prajitura dar ma mai gandesc.

Cuscra cum mai este?

Zuzi cum mai e cu gradi.

Poate observati ce mesaj .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vreau si eu la concurs.
acum nu m-am mai cantarit, ca n-am pe ce, dar imi cumpar zilele astea un Tefal, ala cel mai simplu.

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Anca imi pare rau ca treci prin asta si daca te putem ajuta cu ceva noi suntem aici
Poftiti la cafeluta,covrigei dietetici si struguri

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Buna seara!
Aici sunt, n-am avut net astazi. Din pacate mai dau putin pe langa cu cate o gustare mica. Sper sa reusesc sa ma mobilizez. As fi vrut sa ma apuc de dieta cu boabe de orez, dar am citit ca trebuie inceputa a 3 a zi dupa luna plina, si mai aman pana la urmatoarea luna plina.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Nu imi spui si mie care e logica din spatele dietei asteia?

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Nu se stie. E posibil sa fie autosugestia de vina. Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=879" target="_blank">aici. Eu vreau s-o incerc doar pentru ca e simpla de tot.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ank, sper sa reusesti sa treci peste starea asta. Daca te ajuta povestitul, noi suntem aici.
ClaudiaH, din pacate eu nu sunt cea mai buna coechipiera acum. Fie-mii ii ies dintii de sus si adoarme greu noaptea, se trezeste des si eu sunt epuizata. Tudor n-a inceput inca gradinita, ca n-au mobilier, desi cred ca si daca incepea tot obosita eram ca e pentru prima oara cand merge la gradi. Well, si cu toate astea scap mult mai des pe langa meniu.

Si la final o anecdota:
Eu ma cantaresc in fiecare dimineata (cred ca ma ajuta sa tin cat de cat cantitatile ingurgitate sub control), si azi l-am invitat si pe Tudor sa se cantareasca. 16.5. Zice: "e bine?" eu: "da, mami esti gras", el:"ti-am zis eu, CA TINE"

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Andreea super tare replica...si la mine se cantareste tot familionu` marti dimineata

Gusta sa ne spui ce alegi in final!

Anca nu mai te supara...o sa slabesti!

Carmen ce predai?

Sabina si eu tot Tefal simplu am si e foarte ok...am dat 110 ron pe el parca
Cum merge cu doctoratul?

Azi dimineata am probat rochia de la cununia civila si eveniment intru in ea! Asa ca masura mea e 42 de la Agnes Toma...sunt foarte happy...ieri eram cu depresie ca nu intru in 38 de la zara...dar mai astept! Pana atunci sunt cuminte si nu pap mult, merg la sport si ma chinui sa beau apa!

Trebuie sa merg sa primesc si ceva homeopat anticonstipatie ca e jale!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pranz-salata de legume cu ton.
Fetelor daca e ceva aiurea in meniul meu va rog sa imi spuneti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput