Nou stil de viata (280)
Raspunsuri - Pagina 14
Hopes spune:
salutate dragelor
raport - stagnare
Roxana, la multi ani!!! cu intarziere
Carina- felicitari, prajiturile m-au dat pe spate. Arta curata. In ce a constat premiul daca nu e secret?
Crystina - sa-ti traiasca bebelina. Ruby bun venit pe lume
Mephala - tin pumnii sa fie bine cu Teo. Ca idee ieri la sedinta am aflat ca si la Eduard in grupa sunt 47 de copii. Au mai adus inca 10 fata de anul trecut.
Gabi si mie mi-a fost rau la Edi. Facusem si disgravidie. Eu m-am simtit oribil toata sarcina. De pe la 5 luni am inceput si eu sa imi revin. Dar in general primele luni sunt mai dificile.
Zuzi sananate Bellei
Mihaser si eu am facut azi tiramisu![]()
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Mihaser, vra sa zica din astea-mi esti? Acu vorbesti de concurs si apoi povestesti de tiramisu. Asa vrei tu sa castigi? Facand pofta la concurenta????? Ca am avut o furtuna de saliva in gura numa' cand am citit despre (e prajitura mea preferata).
Zuzilici, ce masca cu gaze? Anestezie? Eu nici nu vreau sa ma gandesc sa ma duc cu Stefan la dentist altfel decat la control. Acum a urlat de numa' cand i-au luat sange. Imi inchipui ca la dentist cand va auzi bormasina aia... o sa o ia la fuga.
Andreea, unde esti colega? Cum merge? Eu tocmai mi-am tiparit un grafic si la-m pus pe frigider. Acolo voi bifa evolutia saptamanala pe durata concursului.
Gata, ma duc la treaba. Paaa!
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Aseara nu am mai intrat, am venit rupta de la sala. pauza de cateva luni si-a spus cuvantul. Am acum o febra de nu va vine sa credeti. Azi zic pas, merg insa maine. Mi-am luat doar 4 sedinte, saptamana asta si cea viitoare, pentru ca apoi trebuie sa am grija sa vad daca s-a intamplat minunea. Doamne ajuta! Chiar am nevoie de o asemenea minune, in situatia actuala de la munca. Suntem pe muchie, iar eu acum numai de stresul asta nu am nevoie! La sfarsitul lunii vine seful si atunci sper sa ne spuna cum sta treaba, ca incertitudinea asta ne omoara. Macar stim cum este: alba sau neagra.
Delia
pentru mamica ta. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea inca multi ani.
Pentru raport: stagnare Acum nici atat nu mai pot sa ma mobilizez. Sper macar sala sa ma ajute.
Pupici la toata gasca
mihaser spune:
Salutare!
Nu am pomenit eu prima de tiramisu...eu am facut ieri reteta dar mai mult ptr famelie...io daca mananc 50 de gr bag o ora de tae bo ![]()
Anyway m-am gandit sa va dau o reteta super...mie imi place in primul rand ca nu are oua crude si in al doilea rand cremele cu vin si alte bauturi sunt bestiale...super aromate! ![]()
Azi am facut cornulete
...dar gata maine nu mai fac nimic...decat ptr vecini...io de shopping si prajitureala greu ma las!![]()
andre_ea spune:
Buna seara!
Aici sunt, n-am avut net astazi. Din pacate mai dau putin pe langa cu cate o gustare mica. Sper sa reusesc sa ma mobilizez. As fi vrut sa ma apuc de dieta cu boabe de orez, dar am citit ca trebuie inceputa a 3 a zi dupa luna plina, si mai aman pana la urmatoarea luna plina.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
carina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Buna seara! Aici sunt, n-am avut net astazi. Din pacate mai dau putin pe langa cu cate o gustare mica. Sper sa reusesc sa ma mobilizez. As fi vrut sa ma apuc de dieta cu boabe de orez, dar am citit ca trebuie inceputa a 3 a zi dupa luna plina, si mai aman pana la urmatoarea luna plina. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat ![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Nu imi spui si mie care e logica din spatele dietei asteia?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
justasmallkiss spune:
Buna seara fetelor.Dau si eu raportul:58,4 kg.
Cristinutza
sa iti traiasca bebelusa Ruby,sa fie sanatoasa,cuminte si päpäcioasa si tie iti doresc refacere rapida.
La multi ani cu sanatate pt Roxa si prichindeii Marc si Sofia.
Anda
sunt bine dar muncesc iar de nu ma mai tin picioarele pt ca ne-au plecat trei oameni si inca 4 sunt in medical.
Felicitari pt premiu(ce bunatati ai facut tu acolo
)!!!
Pup scolaritza frumoasa.
Gabriela
iti doresc o sarcina usoara,fara complicatzii si un bebel sanatos.
Zuzi,
Bella dulce,a trecut burtica?
Carmen
e mai greu acum la inceput,cu timpul o sa se obisnuiasca si Teo .Nu ii place papica la gradi?Nici Delia nu se impaca prea bine cu mancarea de la scoala,la gradinitza imi manca f bine dar acum vad ca imi face mutre.
Fetelor va pupacesc si va doresc o saptamana frumoasa in continuare.Eu am o saptamana plina,in weekend lucrez si am si musafiri din Romania.
Noapte buna.
an-k spune:
Buna,
ma bucur sa va gasesc aici, tot pe baricade iar pe unele dintre voi cu ceva kg in minus. 
Eu nu am fost tocmai ok, nici acum nu s foarte bine dar lucrez la capitolul asta. Am fost foarte deprimata de cand ne-am intors din Ro, nu prea vorbesc cu nimeni in afara de ai mei, si la scoala ma retrag in banca mea, si 'nu deranjez pe nimeni', pe copii ii culc devreme si eu fac sudoku sau ma uit pe pereti, nici de invatat nu mi arde
, sotul e mai mult plecat ca de obicei, iar eu am pitici muuulti si nu stiu cum sa 'deal' cu ei.
Astazi pentru prima oara de cand am inceput acest colegiu am plecat de la ore, ca sa dorm
. Nu imi arde de nimic decat de somn si ... si de cate un biscuite. Am avut noroc ca matusa sotului vazand masina in fata si-a dat seama ca sunt acasa, si a venit sa ma intrebe de sanatate. Bine a facut caci asa am ajuns in seara asta la dr. care a facut pe psihologul cu mine si acum ma simt ceva mai bine. Luni voi merge din nou.
Am discutat si despre surplusul meu de kg. si mi-a luat si sange pentru analize. Mi-a zis ca poate fi starea mea psihica pur legata de acumularea kg sau daca este o problema patologica vom vedea luni la rezultatul analizelor. Sincer nu ma asteptam la atata intalegere din partea doctorului de familie.
In rest va pup si incerc sa mai revin sa scriu aici, ma simt bine cand o fac.![]()

mephala30 spune:
Ioana, ii place mancarea, dar nu-i este suficienta,
. Asa e Teo, mancacios si plin de energie.
Pupici scolaritei si tie multe putere,
.
Anda, da, predau la I-VIII.
Hopes, multumim, sper sa se acomodeze intr-o saptamana, poate doua...ce multi copiii sunt si-n grupa lui Edi,
!
Tzuni, esti specie rara, pe cale de disparitie,
...
Delia,
cu sanatate mamei tale.
va salut pe toate si va spun nb.
mephala30 spune:
An-k, imi pare rau, din ce povestesti pare a fi o depresie urata, dar trecatoare.
Suntem alaturi de tine,
, te putem ajuta cu ceva?