Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Georgy-si la Giulia tot asa i-au iesit primii 2 dintisori cam la 5 luni jumate
f bine ca nici nu simti ca-i iasa,a mea nu a plins decit la primul dintisor in rest n-am stiut ce-s aia dinti si caninii si masele
da de merge asa usor si la voi
Andreea- zici de 2? poate cine stie ne aruncam in vre-o aventura noua
ma bucur ca ieri ati petrecut o zi frumoasa
bucura-te de orice clipa ca astea sint importante si inapoi nu mai vin
si eu cind ii vad fericirea in ochi si pe fata cind se bucura de ceva nu-mi mai trebuie nimic
azi merg la proba la dentist si pe luni-marti sint gata
ce bine ca ma mai scap de-o grija
deja am inceput sa colectez la bagaj tot ce vreau sa-mi duc
aseara i-a luat buniul la Giulia un set de jucarii de facut curat cu matura si faras cu coada lunga de nu se apleaca,unul clasic,tot felul de perii si galeata si bureti(mici de jucarii)are fata mea ce face la curatenie e harnica si dupa ce ca am de dus o gramada mai am si multe jucariiiii

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai ce chestie..de data asta ti-am luat-o eu inainte ioana..
cum de scriem amandoua odata..

Mergi la inceput

Stefy-sa fii pe faza sa ne anunti
Mikuto-apoi unde tot fugi draga mea?
te-am mai intrbat de nido come va? sper ca bine

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza si de la noi!

Multumim de cafelutza gianina!Tin pumnii,sa fie totul bine,sa ai nastere usoara!Inseamna ca zilele astea o sa-ti vezi printisorul.

katia-am rezolvat scrisul pe pagina,dar cand scriu mesajul e tot asa...cine stie ce-a facut sufletzelul meu ...important e ca se vede ca lumea pe pagina,ca ma chinuiam sa citesc.
Nu te costa mult cu avionul,daca ai bagaj mare?Eu i-am lasat la Ambra din jucarii in tara,cand am fost in mai...o sa le-aduca sora mea cand vine,in ianuarie.
Te cred ca e f. incantata Giulia de jucarii...si la Ambra i-ar trebui un set de genul,ca mi le ia mie din mana,cand fac curat.

Ma duc sa fac ceva mancarica,profit ca se uita Ambra la desene,si sta linitita.

andreea, Ambra si 23+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Andreea-am luat bilet cu un singur bagaj la cala si mai am voie inca 2 bagaje de mina pina in 10 kg/bagaj
daca vreau mai pot lua inca un bagaj la cala si mai platesc 10 euro taxa de bagaj ca acum Giulia are peste 2 ani si biletul e platit pret intreg,nu vreau sa ma incumet la 2 bagaje ca pina ies cu ele din aeroport nu ma descurc si cu caruciorul si cu bagaj de mina si cu 2 valize....
incerc sa vad cum ma incadrez asa,daca chiar nu am loc nicicum mai adaug un bagaj
noi gata cu prizul,a mincat f bine piti
daca nu maninca tot felul pina la ora mesei maninca de te uimesti

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello, am revenit!!Tot in formula 2 in 1 , relaxati bratele!
Mi-au facut monitorajul, batai bune, lichid mai putin decat vineri, dar bine, mi-a luat sange, mi-a controlat colul...care e conservat , dar evident se intampla niste chestii, pentru ca, asa cum ziceam, dopul se "descompune"
Ideea e ca eu am contractii, si dese (sau cel putin asa le simt eu ), insa la ei cica nu se vad . Dar doare (nu ceva de speriat...deocamdata).

A,in timp ce eu mergeam la monitorizare, m-am "intalnit" cu o fata de la cursul preparto, care fluiera ca o locomotiva...si cand am iesit, deja nascuse o fetita .
M-au chemat iar duminica...dar nu ajung eu pana atunci..............

Gianina 40 + cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna ziua la toate fetele!

Ioana scz ca nu tiam raspuns,dar ieri am intrat pe fuga doar am citit si am facut si eu urarile printesei noastre sarbatorite Ambra.Cu nido nu mai merge ca nu o mai ducem,o sa va intrebati de ce?ptr ca puiul meu nu mai vroia sub nici o forma si apoi am descoperit si niste chesti care nu miau placut la nido ala (indiferenta cu care sint tratati copii) si am preferat ori sa cautam altul ori daca nu incercam la anul la stat.Dar de data asta o luam cu calm ca si asa de lucru vad ca nu iese nimic asa ca macar sa ma bucur de fata.Deci sa inteleg ca te arunci si tu din nou in frumoasa aventura cu bebe2?
tie si Giuliei

Mergi la inceput

azi dimineata m-am trezit cu stefy odata...wow..ce performanta..am reusit sa dorm pan' la 8...ca deobicei la max 6 dim sunt in picioare nu ca am neaparat ceva de facut..dar sa-mi beau cafeaua in liniste si tabieturile necesare diminetei..sa-mi merga ziua bine.....altfel daca nu reusesc ma simt un pic nervoasa pe parcursul zilei
as fi continuat sa trimit un alt mesaj..ca deh..prima chestie care o fac deschid pc-ul si la mamici sa vad ce fac

asa si incepusem sa va spun...cat m-am dus eu sa-mi pun cafeaua pe foc..lasand-o pe stefy sa-si bea lapticiul in camera ei (asa prefera ea..la desene) cand m-am intors ea deja batea la taste..mi-a inchis toate ferestrele ..si daca nu interveneam in timp cred ca manda in tilt computerul cu totul...
asa ca... acum tocca rescrie..deja mi-am uitat ideile..dar intre timp cred ca se si trezeste..pana cand ma gandesc eu..

asa ca sa va urez macar o seara placuta pana una alta ca ziua a cam trecut
ps:se vede ca-mi revin?..incep povestirile mele lungi de nu se mai termina...

va pup

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

"asa ca.."..
am vazut ca l-am folosit prea mult in mesajul trecut... l-am reciti dupa ce l-am trimis...
..revin cu mesajul promis...

vroiam sa spun per prima cat de mult imi place semnatura geaninei... deci nu nasti inca secondo loro...oricum ar fi ..am niste emotii pt tine..
andreea imi place ce povestesti ma bucur pt voi se vede cat sunteti de fericiti ..sa dea Domnul sa aveti parte numai de momente frumoase..cum de spui ca ne plictisesti...persoanelor le place sa auda de bine...cred ca mai mult plictiseam eu cand trimiteam mesajele mele..dar din pacate mai exista in viata oamenilor si momente din astea ...iti multumesc mult de cuvinte adresate..uneori fac mult
stiu ca nu v-am pus la curent cu toata povestea mea(erau si altele pe langa,dar nu-mi pot permite sa le etalez)....
va pot spune in schimb ca ...situatia precipitase si era mult mai dura decat putea sa para ..cel putin cred ca ati observat din mesajele care le trimiteam... iar eu ajusesem la un moment dat la essaurimento nervoso.. noroc ,mereu, de sotul meu..Dumnezeu sa-i dea sanatate...
stiu ca stefy e prioritatea mea acum..si tb mai intai sa ma linistesc pentru ea..mai ales ca devenea din ce in ce mai serioasa..aproape ca nu se mai cunostea ca era copilas..numai radea pt banalitatile pt care sunt dispusi copii ..nu-i mai ardea de joaca...se schibase..
prinsese o expresie foarte serioasa ..cred ca simtea ce se intampla si ea ...si incerca sa se adapteze mediului..dar e cel mai urat sa expui un copilas unei asemenea atmosfere..
de cand am observat asta ..am luat masuri.. am schimbat si decizia.. asta e.. dar suntem mai bine cu totii..mult mai linistiti si mult mai calmi..stefy a redevenit voioasa ..a inceput din nou sa faca prostioare..de care acum ma bucur enorm...le pretuiesc mai mult

iar m-am dus pe margini..cu mesajul meu..si eu care vroiam sa raspund in parte la fiecare...

nustiu cat timp m-ai am ..dar incerc...

mirela parerea mea e ca ai prins o decizie sagia

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

a tb sa trimit mesajul de forta majora... o mama ce m-am speriat..cautam ceva pe internet..m-a mancat in q..si am obs..ca imi intra in comp nustiu ce era..de vroia sa-mi anuleze tot din harduri..sper ca nu s-a intamplat nimic..desi acum cam caraie incontinuu computerul...sper sa reusesc sa fac un backup de file ..
sper sa nu se intample nimic si sa nu mai stric si comp asta ca am pus-o cu al meu sotz

scz...numai bine va doresc la toate !

papa buuun

Mergi la inceput