Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Slimatei-promit ca dau cafeaua infiecare dimineata,criza nu m-a facut zgarcita

nu se vede...

unde esti..ca o dau eu..tu vino macar sa o servesti...mi sa... ca totusi suferi si tu ca si noi toate de criza de timp
te

Mergi la inceput

geanina..ma ingrijorez...m-am gandit toate zilele astea la tine...nu ne dai un semn de viata?.. daca aveam numarul tau de tel. sincer te-as fi sunat sa stiu cum esti..
te pup si sper ca sunteti bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

AMBRA PUIUT,LA MULTI ANI!multa sanatate si mult noroc sa iti dea bunul Dumnezeu si sa te apere de toate relele.

Iar voua Andreea va urez sa va traiasca si puiutul din burtica sa creasca mari si sanatosii si sa va bucure viata mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara!

Copii mei dorm asa ca sunt si eu prin zona!!!
Multumesc fetelor pt urari!La toate!

katia si mie tot poza cu cocosii imi place cel mai mult, e asa haioasa la primul ei contact cu natura !

Ely primul dintisor i-a iesit la 5 luni si 2 zile si al doilea la 2 saptamani distanta.Din fericire nu s-a manifestat in nici intr-un fel, la primul dinte l-am vazut dupa ce iesise ca a ras cu gura pana la urechi ca altfel.... !
A mea in schimb are foarte multa saliva de pe la 3 luni si inainte de fiecare dinte sta cu degetul in gura.

A...si azi mi-au venit "musafirii" dupa o pauza de 1 an si 3 luni !

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%205-6%20luni-Romania/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/5%20sept%202009/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumim la toate pt. urari!!!Sunteti f. dragutze!

Azi-dim . am dus-o pa Ambra sa o dam pe masinute,este langa piatza un loc dragutz,care il are pe acoperis pe Mickey Mouae (care se invarte).De fiecare data cand trecem pe-acolo si il vede Ambra,e f. inacantata,si fericita.Asa ca am zis sa ii facem bucuria asta astazi...a fost f. fericita,i-am luat si ciorapei cu Tweety,in masina a si vrut sa si-i ia in picioare,nu conta ca afara era cald (sunt ciorapei antischivolo,grosi).

Apoi dupa-masa am mers in parc cu ea...a fost si tati azi acasa,asa ca a avut sufletztelul nostru tot ce a vrut azi.
Sunt asa de bucuroasa ca putem sa-i oferim ce isi doreste,ca n-am cuvinte ...sper sa ne ajute D-zeu sa fim in continuare sanatosi,ca altceva nu conteaza...ceea ce va doresc si voua si puiutilor vostrii!

Ma gandeam azi cand eram in parc,ca tre' sa ma bucur de momentele astea ,ca nu cred ca vom mai face alt bb...si sunt momente unice in viatza,pt. mine e o minune,sa-mi simt puiutuzl in burtica...

Hai ca deja va plictisesc...

andreea, Ambra si 23+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katia, stefania-!!!Nu stiti pe ce tasta tre' sa apas,ca sa vad scrisul normal pe pagina?Mi-a apasat Ambra pe-aici,si habar nu am pe ce...acum am un scris minuscul,ca tre' sa ma chiorasc ca sa vad ceva...

Scuzati ca nu v-am oferit mai devreme ,sper sa aceeptati si acum ...

katia-las' ca nu mai e mult,si va intoarceti...poate dupa atata timp ca nu va vedeti,vine si bb 2 ...cine stie?!Si mie mi se pare ca nu mai trece timpul,poate din cauza ca n-am avut de facut multe analize luna asta...

ely-doarme Ambra in camera ei,se odihneste mult mai bine decat in patutz,mi-e asa de draga cand o vad ca se poate intinde cat vrea...multi !!!

stefania-ce sa zic...as vrea sa-ti spun niste cuvinte care sa te linitesasca,dar avand in vedere situaita...gandeste-te ca Stefy e cea mai importanta,si daca tu stai rau,ea simte...tre' sa mergi inainte pt. ea,incearca sa nu te lasi!

Ma mir ca m-a lasat Ambra sa scriu,acum vrea sa vina la mine...a fost f. cuminte azi,de fapt asa e,cand i se da multa atentie...

Noapte buna la mamici,-ici si pitici!!!

andreea, Ambra si 23+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ragazze, si acum vestea cea mare!!!!
Inca nu AM NASCUT!!
Cica maine am termenul ecografic (cel dupa UM e depasit de ieri)...Ideea e ca sunt inca in "norma", de ce sa ma stresez, vine baiatu' cand vrea
Dar de maine dimineata incep si monitorizarea, asa ca beti cafeaua fara mine
Slimatei, promit ca trimit sms..nu sta incordata!!

Pup pe toate si noapte buna

Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!!
Uitati ca nu beti cafeaua fara mine, ba mai mult, v-o ofer
Poate vine azi Loris, ca de la 2 am contractii usurele, si se duce dopul.
Plec la spital
O zi buna!!!

Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Oho Kemsy
multumim de cafea
-astea da vesti bune
daca se duce dopul te pregatesti
nastere usoara! si nu uita concentreaza-te pe respiratii restul vine de la sine
Andreea-si mie imi schimba Giulia din taste scrisul
cind e deschisa pagina pe net mergi sus la bara linga favorites in stinga ai view dai clic acolo apoi apare o fereastra cu text size(dimensione carattere) acum nu stiu in ce limba ai pus calcu)apoi dai scris normal sau cum vrei,bafta
ai pe bara file,edit,view,favorites,tools,help in ita nu-mi amintesc exact cum scrie

Mami de Giulia

Mergi la inceput

buna dimineata..
wow..da' ce cafea bunuta ne-ai pregatit geanina

Doamne ajuta!
abia astept sms-ul....

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput