Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*
Raspunsuri - Pagina 19
monica2008 spune:
FETELE
scuze ca nu am mai intrat dar DENIS imi ocupa tot timpul si cel care mai ramane mai fac si eu ce pot prin casa.noi suntem bine pe 8 facem 3 lunite suntem cumintel si vesel radem si gangurim tot timpul.pe 17 cand am fost la vizita aveam 65 de cm si 6.500 grasuni nu?
KEMSY nastere usoara
la multiani cu intarziere pt AMBRA
de bebe 2 noi deja discutam creca pe la anul deja ne punem pe lucru ca sa nu fie diferenta mare intre ei![]()
fetele va las ca sunt obosita si promit ca incerc sa intru mai des

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
ely2304 spune:
la multi ani AMBRA cu scuzele de rigoare,tin sa precizez k nu am uitat de tine micuta printesik doar k nu am putut intra pe net(msj special pt sarbatorita)

multi pupiceii mamei ANDREEA...SA AIBA PARTE DE TOT MAI MULTE BUCURII SI PE VIITORUL APROPIAT!

MONICA:grasunel bb...atata are DENISE la 5luni(6,500kg...cm nu stiu...)cat papa micutul?non-stop?il alaptezi exclusiv?aveti grija de voi!
kemsy:hmmm dk deja ai pierdut din dop cred k este bn sa stai cu bagajelul la usa..eu am inceput sa-l pierd dimineata 05:30..2mai iar dupa 24h DENISE era deja pe
lume...nu aveam contractii asa dureroase cum le descrii tu insa....ai grija de tine!incearca sa le cronometrezi...tine cont dk devin ritmice si regulare!tin pumnii sa ai o nastere usoara!

katia:chiar k suntem o "turma"una vine alta pleaca...tot asa...ne "descompunem"oare ce mai fac celelalte fete?ai stat ceva tp acasa...revino aici k "plang nourii"dupa tine..dupa voi...

stimatei:ma bucur k ai trecut de acel"hop"...te inteleg...am avut si eu o perioada de genul...noroc cu sotiorul k a avut rabdare cu mine...si m-a "asezat"din nou unde imi era locul...
sa treaca toate!
georgy:ma bucur k nu ai simtit cand i-au iesit dintisorii...nush sigur dar tind sa cred k la DENISE e ii vor iesi curand...face balute de la 3luni..isi baga mainile in gurita pana la coate...
roade totul..uneori plange cand baga ceva in gurita...scaunul s-a schimbat...mititik pana si noaptea in somn o aud scancind...cred eu de durere k asa se agita cateodata!cat cantareste micuta?ce rpd trece tp-ul...
la amandoua!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
fetele ma scuzati k m-am latit asa de mult...nu a fost cu intentie!![]()
![]()
ma duc sa-mi termin treaba...(baita)k numai nazbatii am facut azi!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
slimatei spune:
azi dau cafeaua
cu o veste buna
Azi noapte 2 oct 2009 s-a nascut
Loris Stefan,
prin cezariana de urgenta.
Are 3350g si 51 cm,
blond ca spicul de grau,
Apgar 9/10.
Suntem bine amandoi.
Geanina!
Doamne ce emotii...

Felicitari din tot sufletul geanina..
multa sanatate si refacere rapida! abia astept sa ne poti da mai multe detalii..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun