Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*
Raspunsuri - Pagina 11
MIKUTA4 spune:
Neata!!!!!!!si o 

si un ceiut sau o spremuta la fetele
,am intrat sa va salut si sa va las cafeaua de dimineata,aaaaaa acum puteti vedea pozele.Noi azi am hotarit sa stam acasa sa nu mai mergem la gradi mai incercam miine poate sta intru mai tirziu sa stau la un pahar de vorba cu voi
toate fetele fara exeptie si va urez o zi minunata.
analessya13 spune:
Neatza, fetelor, vad ca sunteti tare matinale. Eu am 3 zile cred de cand nu stiu ce e cu mine, ma trezesc numai la 9 si tot degeaba, ma simt tot aiurea, nu inteleg de ce...parca n-as manca.
Pe baietelul meu de 2.8 ani nu mi l-au luat la scoala de prima infazia pt ca nu sunt locuri si asa va tb sa asteptam pana la anul. La camin a fost, dar l-am retras, se imbolnavea ffff des si dupa ce mi-a facut mononucleoza ca am luat-o si eu am zis gata.
O ZI BUNA LA TOATE SI 
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam [black][font=Comic Sans MS]neata Kemsy-abia astept sa am masina mea personala,dar ca sa am masina tre' sa am servici nu stiu daca ti-am spus eu am ajuns la 41+5 am nascut acasa am stat pina la 41+2 apoi m-au internat si am nascut cu inducere dar nu pot sa zic ca a fost horror,fiecare nastere e unica si depinde de fiecare cum suporta durerea,am avut si epidurala iti povestesc rapid cum a fost la mine de dimineata la 6 aproape 2 cm dureri care nu le simti decit ca la ciclu lejere pina dupa masa tot asa am ramas aceleasi contractii neregulate si mici la 4 dupamasa mi-au rupt apa la 5 minute au incept contractiile alea de nastere la 18:45 mi-au pus epidurala si nu am mai simtit nimic si la 22:14 s-a nascut,la mine de la 16-22 a durat si cu perfuzia de oxitocina mereu nu a fost groaznic,nastere cit mai rapida si usoara ![]() |
Vai...la asta nu m-am gandit, ca te poate chema sa stai internata, fara sa fi inceput travaliul inca
. Apropo de nastere, o intrebare: ce nivel aveau durerile (de la 1 la 10 
O zi buna tuturor!

Gianina
39+ cu
Loris StefanViitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 6 zile!!!!

Fotografii
MIKUTA4 spune:
kemsy la epidurala trebuie sa fi dilata 4 altfel nu tio fac,cel putin la mine asa a fost.Am ajuns la spital cu dilatatie unu si jumate si asta era la 7,45 si debia la 17,30 mam dilat pina la 4 si atunci stateau in dubiu sa mio faca sa nu epidurala.Durerile sint dar acum depinde de la femeie la femeie daca ar fi sa iti raspund cum au fost iti zic ca de la 1-10,8 dar am o prietena care imi zicea ca a avut dureri ca la ciclu un pic mai intense si tot la primul copil era asa ca depinde acum.Nastere usoara si rapida iti doresc si sa nu ai deloc dureri
katiapam spune:
hello
dupa o zi incarcata tare va spun si eu spre seara
Kemsy-m-au internat lunea pe la 14 si ceva si am nascut miercuri seara dupa 22
contractiile dupa ce mi-au rupt apa erau la 4 minute una de alta intense,erau dureroase asa simteam de parca mi se rup toate si le simti asa incet ca vine durerea incet mai tare si tot asa urca pina disperi
apoi incep sa coboare si simti ca trec apoi te gindesti ce bine ca a trecut
si dupa 2-3 minute alta
de la 1 la 10 sint zic si eu destul hai sa fie 8,9 -10
asta a tinut de la 16 pina la 18;45 cind am ajuns la dilatatie 4 apoi nu am mai simtit nimic,am si adormit un pic dupa ea
p.s.daca atunci iti trece prin cap cine stie ce (nu esti singura in caz ca iti trec tot felul prin cap)
eu ziceam unde-i al meu sot ca uite prin ce trec
de nu stiu ce-i fac,apoi imi ziceam in gind ca asta e ultimul nici sa nu mai aud
dar uiti cu timpul de parca nu ai fi trecut tu prin alea,parca te detasezi si uiti de dureri si apoi mai vrem sa facem alt 
stai linistita ca depinde de fiecare,o sa vezi ca te descurci,nu te stresa si o sa vezi la momentul restectiv cum suporti
Mikuto-ma intorc sa caut linkul de pozici si ma uit ![]()
mami de Giulia
katiapam spune:
Mikuta-ce mare e Sareta
unde ati fost de sint asa peisaje superbe?
ce dulce e Sara intre trandafiri la fustita mini
ce gagica 
si tu arati bine,ai mai slabit
mami de Giulia
Berarpiri spune:
mirela-ce a crescut Sara!Imi aduc aminte gresit,sau avea parul brunet cand era mai mica?
Poate gresesc...
Si tu arati f. bine!
stefania-ai rezolvat ,,comisioanele"?Stefy ce mai face?
Asa imi place,sa te ,,aud" ca esti cu moralul sus!
katia-Ambra e bine,doar sambata s-a simtit rau.Acum mai are mucusori,dar nu tuseste...sper sa ii elimine,si sa nu urmeze tusea dupa aia...
Asteptam sa vedem Barbie...ce figura e Giulia!Vrea si ea in caruta,nu numai Barbie...
kemsysi mie au vrut sa-mi faca epidurala dupa ce eram dilatata 4,mi-au zis ca mai repede nu se poate.Dar am refuzat,ca trecusem de ce era mai greu...in plus,am si oroare de ace,si pe deasupra si in coloana
.
Incearca sa fii calma,ia durerile asa cum sunt,si o sa fie bine,ai sa vezi.Pe mine m-a ajutat f. mult ca a stat sotiorul cu mine,poate te-ar ajuta si pe tine...nastere usoara si rapida!
andreea
,
Ambra si
22+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
;
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
MIKUTA4 spune:
Ioana si Andreea multumim tare mult ed complimente,asa este aveti dreptate Sara mea a crescut de multe ori ma uit la ea si nu imi vine sa cred in primul rind ca Dumnezeu mia dat asa minune si apoi cit de repede a trecut timpul.De slabit am slabit si acum am greutatea de dinainte de a ramine insarcinata dar a mai ramas un pic de burtica,dar nui bai ca are de unde se intintide la al doilea bebe.
Andreea Sara nu a avut par mai deloc dar ai dreptate il avea mai inchis acum vad ca il face ca a lui taicasu saten imi este ciuda ca nu il face si cret ca al lui dar important sanatoasa sa fie. 

Ioana am fost in Nordul Moldovei,Vatra Dornei,Voronet si la Manastirea Putna sa sti ca sint peisaje de vis chiar ziceam ca avem multe locuri de vis 

tie si Giuliei.
Si acum va urez noapte buna si somnic pufos si ingerii sa le pazeasca somnul si visele la puiutii nostrii
pe miine la cafea.
katiapam spune:
neata
Mikuta-deja i-a crescut mult parul Sarei
ai si tuns-o la zero si deja ce par are
eu m-am indurat sa-i tai un cm de cirlionti ca tare incet creste si nici nu se vede daca e cretulie
Stefy-azi come va?
mami de Giulia
MIKUTA4 spune:
Neata fetele!!!!!! si poftiti la o 

,
Da Ioana ia crescut mult parul deja pot sa ii fac codite numai ca tot rar il are de asta ma batea gindul sa o mai tund odata cheala in iarna asta poate poate i se mai indeseste.
Noi azi si ieri am stat acasa nu am mers la nido,poate gresesc tinind-o acasa si neducind-o dar nici sa o vad ca plinge si cere de mami nu ma lasa inima.Apoi ceea ce ma intrigat foarte mult este faptul ca a suferit niste schimbari in comportament ea care era un copil sociabil si vorbaret acum daca vede persoane straine dar nu numai si prieteni buni de ai nostri care ea ii cunoaste bine si acestia incepe sa vorbeasca cu ea si sa ii zica sa vina in brate la ei se pune pe un plins si cere in brate la mine si greu o mai linistesc si explicindui ca este tanti cutare care venea la noi si tu o cunosti eheeee explicati indelungi tot plinge si nici nu vrea sa auda si daca ii vede ca pleaca este cea mai fericita le face ceao ceao le da pupicuri si debia atunci se da jos din brate si redevine SARA mea .Nu stiu ce sa cred?nu stiu ce sa fac in primul rind sa o mai duc sau nu?Datimi si voi niste sfaturi va rog.

La toate fetele si va urez o zi buna!