Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

IOANAam vazut pozele voastre am ziso si am sa o repet la infinit ca GIULIA o adevarata minunatie si este superba,si a crescut foarte mult parca sa si lungit,sa va traiasca si sa va bucuratie de ea,iar ei sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si mult noroc in viata.De mamica zic ca este o frumoasa si arata super bine la amindoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ma asteapta cateva zile incarcate...am inceput de azi,am fost sa scot poze cu Ambra (156 de poze),ca le aveam pe calc,in album ultima poza e de cand avea 6 luni.Apoi i-am cumparat lenjerie de pat cu Winnie ,un trening,si s-a facut 13 ceasul.Maine merg la control la pediatra cu ea(controlul la 2 ani),apoi tre' sa scot pozele,si parca vad ca se face amiaza,si tre' sa venim acasa...Apoi sambata gatesc,fac aperitive pt. duminica.Am decis sa iesim la iarba verde la un gratar,speram sa tina vremea cu noi.Sa-i tinem ziua la Ambra in casa nu avem cum,mai ales acum ca am facut modificari...si vom fi 10-13 persoane,si 5 copii...asa ca speram sa fie frumos afara,ca altfel nu-i putem tine ziua...

Poate ca nu mai reusesc sa intru zilele astea...

katia-cand e gata si patul,fac poza cu camera.
Si mie mi se pare ca s-a inaltat Giulia...multi la scumpica!si tie!

mikuta-eu sfatul pe care ti-l dau e sa incerci s-o mai duci.La anul va fi si mai greu,daca a vazut ca-i merge anul asta cu plansul,o sa continue tot asa.Asta e sfatul pe care ti-l dau ,,din afara"...dar,ca si mama,te inteleg f. bine,si eu as face la fel.Gandeste-te ca imi venea sa plang doar cand am fost sa vad cresele,inchipuie-ti cand o s-o duc pe Ambra la gradinita cum voi face.Fa ce simti tu ca e mai bine...sunt sigura ca instinctul matern nu greseste...

andreea, Ambra si 22+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea-cred ca o sa-i placa tare mult cind aranjezi patutul
deja au inceput cadourile pt Ambra,ce bucuroasa o sa mai fie cind va primi atitea cadouri
sa tina vremea cu voi si sa iasa asa cum va doriti
asteptam si pozici
Mikuta-si eu tot asa zic sa mai incerci,inca nu te da batuta
a mea a inceput la 1 an si 2 luni jumate si era tare incintata
stiu ca acum as lua-o de la 0 iar cu acomodarea dar vezi ca noi sintem aici inca servici nici vorba si apoi vine si gradi
din pacate si daca gasim ceva nu ne asteapta nimeni cu inserimento la nido
sper sa vina si la mine perioade mai bune dupa ce ne intoarcem

mami de Giulia

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastra chiar aveam nevoie de niste sfaturi.

Andreea instictul matern imi zice sa o tin acasa si sa nu o mai vad cum plinge dupa mine,dar ratiunea imi zice ca este mai bine pentru ea ptr viitor si intradevar la anul o sa fie si mai greu ooooffffffff greu tare.Voua va doresc duminica sa aveti un timp minunat si o zi insorita ca sa poata Ambra sa fie sarbatorita asa cum vreti voi .Vati gindit la numele puiutului din burtica?

Ioana iti doresc din inima ca sa vina si ptr voi timpuri mai bune si sa fie asa cum vreti voi.Asa este mie parca mi se pare ca Sara este si micuta ca sa o duc dar totodata ma gindesc ca daca nu o fac acum cind va mai creste va fi mai mai rau.Mai vedem miine ce va fi oricum sint decisa chiar daca va plinge sa o las. tie si Giuliei.

Mergi la inceput

Nafi-bine ai revenit
ma bucur ca ai iesit toate bune
bafta la eco si cu numele la baieti cind eram noi in cauza nu gaseam nimic sa ne placa si ne oprisem la Cristian dar n-a mai fost nevoie
asa si noi cu nume de fetita parca se gasesc mai usor si sint mai frumoase
Mikuta-eu daca gasesc de lucru o duc la gradi ca ii prinde f bine sa stea intre copilasi si invata multe acolo au tot felul de activitati si scarica l'energia
sper sa fie bine,multumesc pt gindurile bune
acum fac o ciorba de burta si bisteche marinate
abia astept sa imi vad sotul sa stam impreuna ca mi-e tare dor de el

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Mikuta-eu daca gasesc de lucru o duc la gradi ca ii prinde f bine sa stea intre copilasi si invata multe acolo au tot felul de activitati si scarica l'energia
sper sa fie bine,multumesc pt gindurile bune
acum fac o ciorba de burta si bisteche marinate
abia astept sa imi vad sotul sa stam impreuna ca mi-e tare dor de el

Mami de Giulia[/font=Georgia][/i]

La cit se cineaza ca sa nu intirziem ca venim si noi .Te cred ca iti este dor de el si noi cite zile am stat fara el simteam ca nu mai pot si mai ales Sarei mereu intreba de el si daca ii ziceam ca este in Italia ofta asa de tare se vedea ca ii este dor de el,dar lasa ca mai este un pic si veti fi iar impreuna toti trei.

Mergi la inceput

Mikuta-haide ca e gata cina
nu stiu cit ati stat voi dar deja e mult si la noi
abia in 14 oct ne intoarcem,am luat biletele de avion si mai am de terminat la dentist si abia maine incep
acum mai trece cit a mai ramas

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Neata
vad ca nu mai dati pe aici nici una
o zi se scrie 3 nu
azi incep la dentist si cam in 10 zile mi termina
Kemsy-unde esti ca punem
da un semn sa stim cum esti

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

cate un ochi mai arunc si eu dar noutati nu am. Sunt inca in Romania si plec miercuri inapoi in Italia.

Kemsy ce putin mai ai, nastere usoara si BB sanatos iti doresc.

Doris 31+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Doris-ce te apropii si tu de sfirsit
ati gasit pina la urma inca un nume?
unde stai in Ro?
si noi sintem inca in ro mai avem de stat inca
cu avionul te intorci?
pe unde umblati fetelor? de nu mai dati nici un semn....

Mami de Giulia

Mergi la inceput