Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

seara...
am vazute fete noi pe aici,le zic si eu bun venit si scuzati absenta...
ii urez ambrei la multi ani cu sanatate si o petrecere la gratar frumoasa si cu mult soare in suflete...
vad ca se inmultesc mamicile cu sot in italia si noi prin romania..poate ne intalnim toate undeva la mijloc sa plangem de lipsa lor...
cine trebuia sa nasca ...ca am uitat?doamne ajuta sa fie bine...va pup gete...eu ma gandesc sa il duc pe Cris la gradi la anul cand are 2 ani jumatate,cu program pana la unu....si parca abea astept sa se schimbe si el in om mare...ca aprca tot bebe a ramas...va pup

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Nelia-bine ai aparut la orizont
cum te-ai acomodat in tara? si Cris?
tu nu te mai intorci deloc?

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele....doin cand in cand reusesc sa mai citesc cateva randuri dar oboseala ma omara si nu mai reusesc sa scriu...ce sa va zic despre noi...DENISE e din ce in ce mai activa,da din picioare non-stop,imi da palme,ma pupaceste(am invatat-o la cat de des o pupacesc eu,face si ea k si mine,pare ciudat dar chiar o face)sunt super-mandra de ea...in fiecare zi face ceva nou..zilele acestea am tot asezat-o in picioruse si am obs k incepe sa puna pasi simgurik,isi indreapta spatele si "merge"tinuta de mine..imi vine sa o pap...e atat de dulcee...as vrea sa am tp sa stau mai mult pe net dar nush cum sa ma mai organizez...imi ocupa tot tp-ul..e greu tare...nici nu apuc sa-mi fac treaba prin casa,incep astazi cate ceva si termin peste 2zile,sanatoasa sa fiu k belelele curg...
miercuri i-ma facut vaccinul,mititik a facut febra,ieri seara a plans si in somn asa k am stat cu ea in brate pana aproape de 00:30 dupa care a adormit!astazi a fost mai linistita dar nu a dormit decat 30min in 2reprize!acum doarme...iar eu incerc sa pun ordine prin casa(spal vase,strang rufele,...stiti voi cate sunt de facut)apoi dk ma mai tin puterile sa-mi fac o baitza si sa-mi fac manichiura pe care am inceput-o azi-dimineata si ink nu am terminat-o!
as avea de adaugat si cateva pozici dar nush cand o sa-mi fac tp...credeam k e mai usor cand va creste,dar nu e asa cum speram..sotul sta cu ea ff putin,iar alt ajutor nu am...gata m-am plans suficient!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

v-am citit pe toate...cu greu ce-i drept k sunt in criza de tp...(fuge patul dupa mine)o sa incerc sa va insir cateva randuri pana nu adorm!

andreeasi de la noi,sa-i treaca buba la AMBRA...ma bucur k ati rezolvat pbl cu mobila,sper sa va fie usor sa o culcati in noul ei dormitor!bb mic cum e?e activ?te simti mai bn?distractie placuta duminik,va tin pumnii sa aveti tp frumos...

katia:sa stii k si eu as vrea bb2 dar nu acum...dk ne ajuta dd poate peste 2anisori..baietzel sau fetita...ink nush..prefer fetita pt DENISE dar pt sot mi-as dori baietel sa-l fac si mai fericit!la tine cand vine bb2?te-ai gandit?

kemsy:putin a mai ramas....nici nu-mi vine sa cred...nastere usoara si bb cuminte iti doresc!cat despre dureri,nu-ti face griji k dd te va intari si vei face fata situatiei...la urma-urmei suntem toate mame curajoase..nu???traieste pe deplin ultimele momente din odiseea sarcini k o sa-i duci lipsa crede-ma...

noilor venite...va urez BUN VENIT ...sedere placuta...citisem k NAFI este din braila...SI EU...poate avem ocazia sa ne povestim cate ceva...

restul fetelor miii dema duc sa mai fac cate ceva,pana nu adorm...poate reusesc sa mai intru in week-end sa recuperez...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara!
Nu puneti majoretele ca vad ca nu are de gand sa iasa bebe. Azi am fost iar la dr, are 3,4 kg (ce grasan), inca are suficient lichid, si e bine merci, inca nu a coborat capul cat ar trebui. Burta mea plesneste, saracu' nu mai are loc deloc...il simt cum il strange.
Oricum, trimit sms lui slimatei.
In rest, am o stare mai blue...iar. Nu stiu de ce, eu de obicei sunt optimista si pozitiva...acum insa imi fac tot felul de griji: o sa fie sanatos?o sa ma descurc sa-l ingrijesc?o sa stiu cand ii e bine si cand nu?o sa am bani sa-i cumpar ce trebuie?o sa fiu capabila sa il educ frumos??
Deci, chestii de astea.
Nu mai spun ca aseara am visat ca am nascut de vreo 5 ori pe parcursul noptii. Si m-am saturat sa merg la baieeeeeeeeeee!!!!
Ely, ia-le usor...o sa reusesti, stabileste prioritatile. Sotul nu te ajuta deloc?Daca nu sta cu fata, macar sa preia o parte din treburile casnice
Noapte buna si !!

Gianina 39+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 6 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Off probleme cu socrela, cu musafirii , dar cel mai rau ca am ramas fara net
Deci, sant in urma rauuuuuuuu...

Toate bune si frumoase...mult rasfat pe cea mica, de bunicile sant bune , dar prea bune...juniorul e scoler , a incurcato(da si eu) s-a dus chiulul

La munca nu mai e situatia neagra, e mai gri(nu se stie cat vom avea de lucru), dar si mult frecus neproductiv

Nenica mi-a venit si Cm(parca am mai spuso), saraca mama se albise

Gianina a mai ramas putin...nastere usoaraaaaaaaaa

sper s-a apuc se recuperez, macar pe diagonala maine...are si meci baietoiul...

dulce mamici, burtici, noi venite si copilasi

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ramona bine ai venit!

Andreea ce burtica frumoasa ai...cred ca esti inaltuta ca nu se vad kg-gramele alea de care tot povestesti
Sant persoane care au un metabolism, eu am asimilat tottttttttt...la a2 a sarcina mi-a fost rau pana la sf si mancat temiri ce, adik 2 paninni pe zi, rar carne si peste (cu forta) , pizza as fi mancat nonstop(dar luam mai rar), verdeturi putine si ciorbe de legume , dar am pus mai mult decat cu prima si mi-au cam ramas...deci varsta isi spune cuvantul, la tine va fi mai usor de dat mai ales ca nu ai bunici pe la tine
Pe musafiri i-am rezolvat in saptamana cu cheile masini , seara ne vedeam la cina ...samb si dum ma ocupam eu de plimbarile lor

se vb de dentist si eu cand ma duc acasa mai imi fac cate ceva...300 eurici un implant si un dinte port 100, ma duc la el de vreo 14 ani...se merita(?) , dar sa ma duc doar ptr dentist ma costa in romanika mai mult(papa, drum ,neamuri,etc)

mai revin...vise placute

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Katiapam la al doilea nume inca nu ne-am hotarat, eu sunt din Galati si mai stau pana miercuri cand ma intorc inapoi cu masina ca asa am si venit numai ca la intoarcere vin sa ma ia, asa ca nu mai conduc eu.

la toate mamicile si gravidutele de Italia.

Doris 31+ Matteo ......

poze

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata si dau
wow Doris ai condus asa mult singurica?
esti soferita nu gluma
eu nu stiu daca as indrazni
sedere placuta cit a mai ramas
Roxali-bine ai revenit
de acum fii mai activa :)
cu dentistul asa costa si aici un dinte portelan aproape 100 adica 3,5 milioane si semiportelan 2,5 mil dar sint cabinete cre au si mai scumpe
Kemsy-scumpo o sa vezi dupa ce nasti ca te descurci cu toate si simti cum sa procedezi
devii mamica si instinctul matern e f mare,o sa simti de parca Loris a fost mereu linga voi si de fapt ala e locul lui linga voi si e dintodeuna cu voi
nu te mai stresa,ginduri e normal sa iti faci dar o sa vezi ca te descurci de minune
asta-e o sa le simti si o sa vezi dupa ce nasti,mai repede e normal sa ai tot felul de ginduri cum avem toate dar toate se schimba dupa ce nasti si daca vei avea nelamuriri noi sintem aici,deja trecuta prin asta si daca ai nevoie te sfatuim cu placere
Ely-cind poti mai intra si mai da cite un semn
cu cit creste stamai mult treaza si vrea sa se joace mai mult
imediat incepi cu diversificarea

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Buna dimineata!
...am observat ca aseara ati stat pana tarziu pe aici asa ca cred ca e binevenita o cafelutza cred
Doris bine ai revenit nu cred ca am avut onoarea sa te intampin la primire..nu cred ca eram prin zona...

nelia iti scuzam absenta ...intelegem ca Cris iti ocupa tot timpul ma bucur ca reusesti sa-ti faci timp sa ne scrii cateva randuri...

Citat:
...vad ca se inmultesc mamicile cu sot in italia si noi prin romania..poate ne intalnim toate undeva la mijloc sa plangem de lipsa lor...

sincer sa-ti spun eu sper sa nu se mai inmulteasca ..tare e rau .. doar ideea cu intalnitul imi surade ...
din cate am inteles din mesajul tau..voi chiar nu va mai intoarceti?

ely va si pe mandria ta de fetitz..imi imaginez cat tb sa fie de dragasa..
de'acu sa te tii caci daca pana acum nu ai avut timp pt tine..de acum iti cere si mai mult atentia ta...asta ai observat-o si tu... dar cand simti rasplata eforturilor tale..nu mai conteaza nici oboseala ... nimic..

geanina..e normal sa-ti faci astefel de griji..toate mamicile trec prin astefel de intrebari..cand eram la cursurile preparto..am avut o intalnire cu psihologul special pt astfel de intrebari... la care el incerca sa ne linisteasca spunandu-ne ca e mai usor ca noi venind acolo sa fi avut un procent de 90% sa fi dat o masina peste noi ...decat 2-3% ca copilasul nostru sa aiba cu probleme..nustiu ce ai inteles..eu am cules din tot ce a zis esenta asta...
stai linistita si cum ti-am mai zis pleaca de la ideea ca o sa fie bine...ti-ai aruncat un oki laNasterea unei stele...numita Stefania!? in rest...abia astept sa-mi dai de stire...

ali deci au plecat musafirii?
ce fel de pb ai cu socrelul tau sper ca nu de sanatate...
ma bucur ca sunteti bine cu totii bine si ati rezolvat pb de net..sper dai mai des pe la noi
asa e ..nustiu daca se merita sa mergi in ro doar pt dinti...
ai flacau mare ..la scoala...de Sonia ce ne mai zici?

eu sunt inca la capitolul confuzie..nu prea am chef de nimic..uneori nici de net..chiar daca asta imi da uneori o stare de relax...cum bate vantul eu ma inclin... ma lupt cu morile de vant..nimic concret... asa ca ma scuzati daca nu intelegeti nimic din mesajul meu... sper sa am ocazia sa va povestesc ca toate astea s-au terminat cu bine..sa revin iar eu cea solara si plina de viata.

va pup pe toate o zi buna !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput