Mamici si Gravidute ( ITALIA ) *60*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neata.... multam de

va pup pe toate
o zi frumoasa!

Ps:azi sunt telegrama

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna dimineata,

Multumesc si eu de cafea, am urmat sfatul vostru si beau cafea fara cafeina, nu prea imi place, dar mai bine, asa nu o sa mai gafai toata dimineata.

Aseara am vb cu ginecologul meu, i-am spus ca la morfologica masuratorile erau mai mici cu o saptamana si ca se vazuse si o chestie ca un reflex pe abdomen. Dat fiind ca la inceputul sarcinii facsusem mononucleoza, desi mi-a repetat ca e un virus ca gripa si nu ar trebui sa comporte nimic, ginecologul ma trimite la Torino sa fac eco di secondo livello.

Nu va spun ce m-am panicat ieri, incercam eu sa ma calmez ca asta mic tot ma intreba daca am buba, iar pe de alta parte stiu ca fac rau si fatului in burtica.

Apropo, ieri noapte l-am simtit bine, de cate ori puneam pana pe burta imi raspundea si el, se vede ca ziua e linistit pt ca eu ma misc si am treaba, am inteles ca lor le place pentru ca se leagana si adorm.

Promit ca o sa revin, sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna fetelor!

Ioana multumesc tare mult de cafea buna .

In rest la toate fetele cite un si o .Deci sa trecem la povestit.Pe cind credeam ca pot striga "VICTORIE" cu Sara mea cu nido nu stiu ce sa intimplat ca nu mai vrea sa stea,azi a trebuit sa o iau inapoi acasa ca nu a vrut sa se dezlipeasca deloc de mine si mia fost asa de mila ca sa o las ca sa plinga asa ca am preferat sa imbrac copilul si sa mil iau acasa sa speram ca miine poate reusesc sa o las.In plus este si un pic racita de vineri ca tot sta cu nasucul care ii curge si este infundata,dar ma asteptam ca sa raceasca pentru ca atunci cind am duso ptr prima data erau citiva copii raciti deci.... In rest sintem bine chiar si in ciuda faptului ca este racita maninca bine si nu este molesita ii turuie gura de numai numai speram ca miine sa avem mai mult succes cu nido.

analessya13 eu zic sa stai linistita ca asa cum ai zis tu facindu-ti ginduri negre il nelinistesti si bebele,sa sti ca si eu pe Sara nui ca o simteam asa de des si asta pina in luna in care am nascuto tot mereu eram panicata si ea era bine mersi MULTUMESC DOMNULUI,dar sint copii mai activi si uni mai putin activi. si multa sanatate.

Stefania am aparut! ce sa iti zic multa sanatate mamei tale si tie multa rabdare si liniste sufleteasca iti doresc .

La toate fetele va doresc numai bine si cele care sint pe ultima suta de metri de sarcina va doresc nasteri usoare si copilasi sanatosi,necolicosi si pe deasupra mincaciosi.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

andreea(analessya13) stiu ca nu e usor prin ce treci ..mai ales la gandurile care te incoltesc..
fiecare percepe nelinistea in felul sau ..alti sunt mai puternici si lupta cu ea ,altii o prind exact in momentul cand sunt mai sensibili.. cum as putea eu sau altul sa te linistesc prin cuvinte..cand in tine este un zbucium... desi situatiile sunt diferite ...stiu ce inseamna sa te lupti cu tine,parca nu te intelege nimeni.. nimic nu te multumeste..
Scuza-ma pt cuvintele astea nici nustiu cat ajuta...dar as vrea sa-ti mai spun ca tare as vrea sa te calmezi si sa incerci macar sa vezi lucrurile din alta prospectiva..gandeste pozitiv..impacate cu ideea ca nu ajuta cu nimic sa te agiti mai tare..simplu de zis dar greu de aplicat...
stiu ca nu-s eu momentan tocmai persoana potrivita sa dau sfaturi..cuvintele imi lipsesc, nu-mi vin precum as vrea.. ma rog pt voi sa fie bine!

mirela oare ce s-o fi intamplat de nu mai vrea Sara sa ramana? ma uimit cand am citit..ai vre-un dubiu?..nu -i ai intrebat? Sara ce-ti spune? sunt curioasa...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

mirela oare ce s-o fi intamplat de nu mai vrea Sara sa ramana? ma uimit cand am citit..ai vre-un dubiu?..nu -i ai intrebat? Sara ce-ti spune? sunt curioasa...

papa buuun

Stefania nici eu nu stiu daca are sau nu vreun motiv cert este ca azi nu sa dezlipit deloc de mine si cind in sfirsit credeam ca am pacalito si am vrut sa plec sa pus pe un plins cu suspine si criza atunci am zis decit sa o vad asa nu am luato si am plecat acasa cum am iesit de pe usa nidului a inceput sa fie ea Sara mea voioasa si chiacherona,de zis nu prea imi zice multe doar ca se joaca cu pipii(copii)si ca a papat tot sigul sigul(sigur sigur) in rest cred ca este prea mica ca sa imi zica daca i sa intimplat cine stie ce episod urit.Vedem miine mai incercam si miine daca nu gata cu nido la anul mai mergem la ala de stat de la noi din marcellina. tie si lui Stefi.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna seara!!
Andreea, eu zic ca nu ai motive de stress (desi te inteleg, e normal sa fii ingrijorata cand e vb de bebe ). In legatura cu diferenta de crestere, chiar nu cred sa fie nici o problema. Ei cresc nu intotdeauna ca in grafic, apoi isi iau avant, si tot asa. Diferenta de o saptamana e mica, trebuie sa te linistesti!
In legatura cu miscarile...eu abia pe la 19 saptamani l-am simtit pentru prima oara, si cred ca dupa o saptamana- doua a inceput sa se miste bine.
Slimatei: imi cer scuze, poate nu am fost pe faza....dar ce ti se intampla? Zi-ne si noua, nu mai fi asa trista, poate te ajutam, macar cu o idee.

Eu ieri am ratat intalnirea la cursul preparto, pentru ca nu a venit afurisitul de autobuz . Asta m-a ambitionat si mai tare, urasc sa fiu dependenta de ceva/cineva, trebuie sa iau o decizie cu privire la masina.
Si azi, evident, am ratat ora de parte practica, unde s-a vizitat si sala de nasteri. Dar macar asta s-a intamplat din cauza ca am mers sa-mi faca o monitorizare, ca mi se parea ca bebe nu misca f bine (totul ok). Din pacate nu a durat jumatate de ora, cum credeam eu, ci o ora jumatate .
Sa vedem ce se mai iveste joi...Oricum, bebe nu da semne, incep sa ma ingrijorez ca nu vrea sa iasa singur, si o sa trebuiasca sa-mi induca nasterea (care e mai dureroasa asa ).
Cam atat! Seara placuta si pup bebeii care merg la nido si urez multa forta mamelor!!

Gianina 38+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 2 saptamani!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Totusi, era nevoie sa schimb semnatura!!

Gianina 38+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 6 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

buna dimineata..

azi m-am trezit bine dispusa si increzatoare..Doamne ajuta sa o tin tot asa

acum ma grabesc ca am cateva comisioane ...cum se zice pe aici
sper sa revin mai tarziu mai detaliat pana atunci in putinul timp ca-l aveam abia asteptam sa-mi clatesc okii cu niste foto..dar mirela imi cere parola..poate reusesti sa mi-o trimiti..si sper sa aveti succes azi

papa buuun

Mergi la inceput

imi cer scuze fetelor..deh..graba..
sigur ca va pe toate si va urez o zi senina!

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

neata
Stefy-am venit la cafea,grazie
bafta la comisioane,sa iasa totul struna
fii increzatoare
Kemsy-abia astept sa am masina mea personala,dar ca sa am masina tre' sa am servici si Giulia la gradi ca deja mergem in gupa mijlocie nu mai la nido ci semidivizzi(materna)
nu stiu daca ti-am spus eu am ajuns la 41+5 am nascut
acasa am stat pina la 41+2 apoi m-au internat si am nascut cu inducere dar nu pot sa zic ca a fost horror,fiecare nastere e unica si depinde de fiecare cum suporta durerea,am avut si epidurala
iti povestesc rapid cum a fost la mine
de dimineata la 6 aproape 2 cm dureri care nu le simti decit ca la ciclu lejere pina dupa masa tot asa am ramas aceleasi contractii neregulate si mici la 4 dupamasa mi-au rupt apa la 5 minute au incept contractiile alea de nastere la 18:45 mi-au pus epidurala si nu am mai simtit nimic si la 22:14 s-a nascut,la mine de la 16-22 a durat si cu perfuzia de oxitocina mereu
nu a fost groaznic,nastere cit mai rapida si usoara
Mikuto-ai pe privat albumul si nu stim parola
scoate-ne din ceata sa le putem vedea
Analessya-doamne ajuta sa fi bine,sa ne mai spui cum esti
Roxali-e inca cu musafirii
Andreea-cum se simte Ambra? mai bine?
sper sa incarc pozici am citeva nu multe si sa va arat barbie cu caruta ca aseara statea bine mersi asezata pe caruta cu barbie s-o duca si pe ea,pina la urma o s-o imprastie

mami de Giulia

Mergi la inceput