LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alexia Cristina de mami Gema

La multi ani, sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Valentina, ce rau imi pare de micuta Alexuta ca a trebuit sa treaca prin asa ceva . Asigura-te ca ea e bine, ca a depasit momentul .

Andreea ici, Deea nu a renuntat decat pentru scurta vreme la pampers , regresul a fost ca acum sta tot timpul cu pempi, cum spune ea.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Erina, ma bucur ca v-ati relaxat la tara.
Drum bun catre Bucuresti.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

celia ai niste pui superbi,andreea este o papusica in miniatura.sa-ti traiasca,sa fie sanatosi sa iti aduca numai bucurii.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
eliza de ieri escaladeaza patutzul...m-a luat prun surprindere., acum chiar nu stiu cum sa fac, ca nu e pregatita sa doarma in pat normal.adica n-ar dormi...
of, azi il duc pe stef la tuns si maine e deschiderea...am emotii.
pupare.duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

neatza.
eliza de ieri escaladeaza patutzul...m-a luat prun surprindere., acum chiar nu stiu cum sa fac, ca nu e pregatita sa doarma in pat normal.adica n-ar dormi...
of, azi il duc pe stef la tuns si maine e deschiderea...am emotii.
pupare.duminica placuta.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Gabitz, gata, nu mai e bb de-acuma . Oare nu puteti dormi o vreme cu un pat de copii langa patut si sa isi aleaga ea daca doarme in patut sau in patul nou?! Si dupa ce accepta patul nou, scoateti patutul . Eu cred ca e posibil. I-a pune-ti la incercare fata, sa vezi ca te va uimi!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, felicitari ca ai plecat de pe bancuta . Tu cum te mai simti su sarcina?

Multumesc pt sugestiile pt crema. Am in casa mereu Weleda, dar din pacate acum nu a ajutat mai deloc :( Tot cu Sudocream am rezolvat-o, ca mai mereu... Gama cealalta cu crema pe baza de ulei de migdale nu am vazut-o la noi, dar o sa o mai caut.

P.S. Ii dau educatoarele pantaloni lui Tudor, au ba?

Cu sarcina e asa si asa. Mai rau decat la Tudor, dar de...batranetile! Nu prea mananc bine si corect pentru bebe doi si starea de rau e mult mai accentuata, dar e drept ca nici nu ma pot odihni asa cum o faceam la Tudor, cand dormeam de cand veneam de la birou cam pana dimineata. Casa e cu fundu'n sus si nu am putere sa fac mai nimic si e asa deprimant deja...Dar rezistam!

Zilele trecute mi-am dat seama ca urmezi la nascut...conform listei. Nu mai ai mult si vine Samburel...uau!

Da, pantalonii sunt acum pe el, s-au executat din acea zi inca, nu am de ce sa ma plang. bine, s-a racit si vremea, deci nu cred ca l-ar mai fi lasat nici ele fara pantaloni.

In plus, am vazut prima creatie de anul acesta. Ceva cu o picatura de ploaie colorata si lipita pe o plansa pe care scria ceva...E inca expisa la gradi, nu am fotografiat-o.

Pupici Lisei doctorite si lui Samburel! Tie nu-ti trimit , ci o ora de liniste si relaxare, daca se poate!

Yaia, ma bucur de faza cu pantalonii . Si felicitari pt noua creatie. Abia astept sa o vad .

Cat depsre ora de relaxare... Hmm. Cam greu, ca Lisa e parca tot mai solicitanta sau ma cam lasa pe mine bateriile . Insa se trezeste noaptea pe la 2-3, daca nu la 1-2 ca e uda, si ma ia de mana in pat la ea cu "Mami, come Isa's bed". Si musai sa ma execut! Uneori mai adorm cateva ore si ma trezesc chircita, rupta, indoita! Iar dimineata da trezirea la 6 (!!!) de vreo saptamana! Nu stiu ce a patit, ca seara se culca mai tarziu decat inainte si ziua doarme un somn ok, nu ff lung, 1.5-2h.

Sunt cam chianuna, dar trece si asta . Maine vine sotul acasa si uite asa mi-au trecut momentele de "relaxare", ca iar intru in munca.

In alta ordine de idei, noroc cu tine ca numeri zilele pana peste 5 sapt. (eu atunci am programarea aprox pt nascare). Si cand te-am auzit ca zici de 35 de zile am intrat in panica, pt ca am realizat ca nu am facut bagajul de spital, nu am cumparat scutece si chestii de toaletizare bb si moi, hainele pustiului erau in patut de 3 sapt! (intre timp m-am mobilizat si le-am pus azi in dulap ) si tot asa. Plus ca vreau sa ajung la un styling inainte de marea intalneala, ca parca vad ca nu mai pup pana catre Craciun!

Dar noi sa fim sanatosi ca restul le facem pe toate . TIn pumnii sa treaca raul repede, repede - uite Gabi aproape a scapat de tot.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:

Nana, tin pumnii sa se acomodeze Andrei super bine la gradi. Cand ne mai pui poze sa vedem fluturasul???

Tu cum te-ai reacomodat cu serviciul?

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Am trimis pe mailul comun.
Eu sunt ok cu serviciul, este timpul meu pretios in care nu ma gandesc la viata mea de zi cu zi cu alergatura si mereu in criza de timp, este daca vrei sa spun, perioada in care sunt pe loc repaus.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Nana, ma gandeam eu ca asa sta treaba , ca asa imi si inchipui serviciul ;)

Am vazut si pozele cu fluturasul . Ce dulce eeeee!!!! M-am topit la poza in care e in tricoul ala cu dulgi rosii. E asa de expresiv. Poza aia face cat 1000 de cuvinte!!!!

Felicitari pt slabanogeala. O sa tin minte sa te intreb reteta cand va fi sa fie si randul meu .

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:

Ramonaiani, felicitari fratelui!!! Si tie spor la cautat rochie. Mult succes Elizei la gimnastica si tie la sala. Sa imi spui si mie ce face Eliza acolo, cum decurge "antrenamentul", ce "invata" etc. Am si eu de gand sa o duc pe Lisa la gimnastica de la anu' si dupa ce trece sezonul rece viitor sa ii iau role (si ei, si mie!)

Multam . Rochite am gasit pe e-bay, sunt tot felul de firme care le vand noi direct pe e-bay. Trebuie doar sa probez in magazin sa vad ce masura imi trebuie.

Am fost cu Eliza si miercuri si joi la gimnastica. Insa a fost mare greseala, ca azi n-a mai fost interesata de ceea ce se facea acolo (chiar daca profa schimbase tema). S-au jucat cu niste mingi medicinale, apoi ii pune sa alerge dintr-un cap in altul al salii, apoi creem niste obstacole din tot felul de cuburi/forme din bureti, din scari culcate si agatate de niste funii la inaltimea de 10 cm de pamant, punem bancute de-alea joase cum aveam noi in salile de sport in generala si saltele - sa mearga pe bancuta, sa sara pe saltea etc. Chiar, saptamana viitoare o sa iau si ap foto sa fac niste poze. E adaptat varstei lor, la inceput si la sfarsit cantam cate-u ncantecel ( trebuie sa caut pe net ca nu stiu versurile deloc).
Eliza insa e total speriata de cantece. Nici acasa nu ma lasa sa ii pun cantece (.mp3) de copii in lb romana, acolo tipa si plange cand se canta cate-un cantecel cu batai din palme sau in podea. Vroiam si eu sa o duc la un curs de-asta de muzica, doar-doar s-o potoli, dar imi e greu sa merg si cu Daniel dupa mine, sa o tin si pe ea in brate cand incepe sa planga ca nu-i place .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

P.S. Role am si eu, stau in pivnita de vreo 6 ani de zile ca n-am avut curaj / timp sa invat sa merg cu ele. Uite, de invatat impreuna cu copilul e o idee buna (cu toate ca sotul o sa fie impotriva, ca daca imi rup vre-o mana, ceva, cine mai are grija de Daniel?)

Ramonaiani, multumesc de detaliile cu gymul pt copii. Avem si aici asa ceva - www.gymbaroo.net.au/c_class_activities.htm" target="_blank">Gymbaroo - si ma gandeam daca ar fi tentant pot Lisa, mai ales ca la noi vine vara si astea sunt activitati de interior. Poate totusi o las pt iarna viitoare. SOtul zicea insa de clase de gimnastica adevarata, alea cu barne etc .

Eu eram chitita pe role pt vara asta, imi facusem si studiu pe piata si urma sa conving sotul ca merita sa platesc carca de bani pt niste role . Dar am aflat de sarcina si am amanat "proiectul", dar musai vreau sa ma bag. Pana una-alta, o sa incercam patinaj pe gheata la anu' si poate ceva patinaj viteza la arena olimpica . Sa vad cum merge. Dar eu cred ca ar fi super sa faci impreuna cu Eliza si sa invete si ea. Eu am invatat de mica sa patinez pe gheata si m-a ajutat ff mult apoi si la role (in-line skates, ca cele cu roti dispuse cate 2 pe-o parte mi se par de ocazie ), si la ski si am ramas cu "microbul" pana in ziua de azi. Cat despre "accidente", nah, iti iei casca si protectii pt maini, coate, genunchi, ca fara doar la 16-17 ani e ok .

Cu muzica eu zic ca merita sa incerci un curs pt Eliza. Cred ca si Daniel ar beneficia, desi e micut inca. Eu cred ca Eliza ar trece peste disconfortul "muzical" si ar aprecia interactiunea si "joaca" din timpul cursului, iar cantecele ar fi ceva aditional. Dar trebuie profa buna, care stie ce face. Ca am avut si noi la curs copiluti care nu erau happy cu muzica, insa erau atenti la instrumente, scuturau din clopotei , bateau in toba etc si muzica ajungea undeva in fundal. Nici Lisa nu suporta muzica DELOC acasa, de NICI un fel, inainte de curs. Doar in masina ce mai era ok si acolo doar 1 singur CD , de eram si eu si sotul capiati, ca nu vroia nicicum altceva. Dar de cand cu cursul cere ea singura muzica pe CD in masina (are vreo 3 si alege in fucntie de ce cantece vrea sa asculte), acasa iar, uneori vrea sa ii cant eu si sa facem gesturile care merg cu cantecelele si tot asa. Chiar ajuta enorm un curs de acest gen si ii dezvolta pe atat de multe planuri! sa stii ca merita efortul celor 2-3 sedinte "de proteste".

Cat despre rochie, ti-am zis ca e superba! Si mi se pare ff ieftina!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

la multi ani!!! devylla
la multi ani!!! sim
la multi ani!!! dantje

sa aveti parte numai de bucurii si sanatate.sa fiti iubite si fericite!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput