LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 10
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI, Alexia Cristina de mami Gema! Sa fii sanatoasa si sa cresti frumoasa si ascultatoare!
La multi ani, Goe ,fericire, sanatate si numai realizari!
Gabi, Erina, Cecilia multi
! Conteaza enorm pentru mine sa va stiu aproape,oricand gata de a sari in ajutor!
M-am gandit mult daca sa va spun sau nu ce am patit si am luat decizia sa va impartasesc nefericita experienta,pentru ca toate suntem mame si vrem ca puii nostrii sa fie in siguranta!
Acum aprox 2 saptamani eram in parc cu copii si credeti-ma nu stiu cum ,(ma invinovatesc si acum pentru asta) am scapat-o pentru cateva clipe pe Alex din priviri. A fost de ajuns pentru un nenorocit de pustan de vreo 10-12 ani, ca s-o ademeneasca si sa incerce lucruri nefiresti cu ea. Am avut marele noroc sa reusesc sa o gasesc la timp, inainte de a se intampla ceva care putea sa lase urmari pe viata. A fost cumplit, Alex plangea,iar eu eram socata. Alex este bine acum,pare sa fi uitat incidentul, am fost am vorbit si cu parintiui pustiului, dar eu am ramas cu trauma. Nu s-a intamplat nimic intre ei doi,dar ma gandesc si acum cu groza in suflet ce s-ar fi putut intampla daca nu ii gaseam. Aveti grija dragelor de puii vostrii, nenorocitii astia nu mai au nici un Dumnezeu, parintii vinovatului nu vred ca au luat nici o masura la cum au reactionat cand m-am dus peste ei.
Acum nu vreau decat sa uit totul si evit locurile in care mergeam inainte, ii tin aproape pe cei mici de mine si nu ii las nici la un metru departare.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
aeperju spune:
Oh Doamne! imi pare rau valentina! Domane fereste de nebuni din astia si intr-adevar nu ducem lipsa de ei, sunt peste tot. De-asta si eu sunt stresata cadn merg cu Andrei in parc si stau numai dupa fundul lui.
Of Doamne bine ca ai ajuns la timp si ca e totul ok. V-a ferit Dumnezeu!
Pupici copilasilor si tie si incearca sa treci peste si multa atentie!
Emma si Andrei (21.09.2007)
aandreea27 spune:
buna ziua si de la noi.
la multi ani alexia cristina de mami gema.
valentina imi pare foarte rau ptr intamplarea asta nefericita.sunt multi nebuni prin parcuri,nu mai exista nii un pic de siguranta ptr copiii nostri.este regretabil incidentul dar bine ca nu s-a intamplat mai mult.cred ca a fost un mare soc ptr tine si mai ales ptr micuta alex.sper sa treceti cat mai repede peste intamplare si sa va fereasca dumnezeu de altele.
celia barvo micutei andreea ptr renuntarea la pampers.noi mai avem de furca.mi-au zis doamnele de la cresa ca sunt in stadiul in care andrei sta pe olita si se uita la altii cum stau si ei.dar sta cu pampers pe el
.e o evolutie la noi,ptr ca pana acum cand vedea olita fugea si plangea de mama focului.
erina suna idilic ce ai povestit si mie imi e dor de liniste,de relaxare dar perioada asta este foarte plina la job,asa ca imi pun pofta in cui.cum decurge sarcina?
papanash in legatura u ziua de nastere,noua ne-au zis ca nu putem duce decat niste coifuri prajiturele fara crema si fara ciocolata,sucuri naturale,filmeaza ei tot fotografiaza si ne dau si noua filmele,mie imi pare cam ciudat,nu stiu cum.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aandreea27 spune:
ca o analiza a celei de a doua saptamani de cresa,situatia este simtitor mai buna.plange,dar foarte putin dimineata,apoi se ia cu joaca cu copiii.mai scanceste in timpul zilei,dar i se spune ca vine tati inapoi,zice tati poi si gata,i-a trecut.are si o preferata la cresa si anume ameia(camelia).mi-au povestit doamnele ca toata ziua o strange in brate,o pupa,o trage de par(asta nu e bine).dupa o tragere de par urmeaza un strans in brate si un pupai.vineri a vrut sa ii dea el sa manance
.cand a vazut ca vine papa,zic inrijitoarele ca a tras-o de mana,ameia papaaa,sa ocupe loc la masa.
ma rog,noroc cu ameia ca dimineata ii zice sotului meu:tati eta ameia(tati cresa camelia).in rest mananca si doarme bine(vreo doua ore).
sunt optimista,dar raman in expectativa.
cat despre mine,am mult lucru la job,am impresia ca raman in urma cu treburile acasa,cu toate ca incerc sa mi le ordonez.dar astea sunt chestii de care cred ca ne lovim noi toate.
aandreea27 spune:
vroiam de mult sa va rog sa imi completati datele in ceea ce priveste nasterea lui andrei.ora 9.05,39 de saptamani si 3 zile,data mea de nastere est 26 decembrie 1980.multumesc anticipat.
andrei doarme tati nu este acasa,asa ca eu ma regalez cu un forum
.si asa in timpul saptamanii nu prea apuc.
aandreea27 spune:
felicitari tuturor celor care sunt din nou gravidute.sunt niste senzatii de milioane.incerc sa imi amintesc de sarcina mea la lunile voastre si am impresia ca s-a intamplat demult,parca este o viata de atunci.am avut o sarcina de vis,niste trairi unice.inca ma uit la anrei si nu imi vine sa cred ca e al meu,cu toate ca mi-a scos destui peri albi anii astia![]()
.mai am devenit melancolica,ma duc sa imi revin cu un calcat.
adimercedes spune:
Valentina, offf, ce e in sufletul tau
. Bine ca nu s-a intamplat vreo grozavenie, sunt multi nebuni pe lumea asta, groaznic
mamica greu incercata 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
cecilia L spune:
Valentina, sper din suflet sa fi trecut cu bine Alex peste trauma aceasta,sper sa nu fi inteles mititica ce s-ar fi putut intampla, ufffff nici nu vreau sa ma gandesc........multi
pentru voi.
Cat despre parintii baiatului, sper totusi sa fi luat o masura sau macar sa-i fi explicat ce urmari ar fi putut sa aiba nenorocirea faptei lui.....asta daca te-au crezut, ma confrunt cu parintii de adolescenti de 14-15 ani care nu cred daca le spui ca, copilul lor a facut ceva gresit....asa ca mai bine ne ferim copii si parerea mea sa le limitam accesul la TV.....
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
aandreea27 spune:
ne-am intors de afara.ne-am jucat am alergat si la cererea expresa a gradinarului am facut o cursa cu daiu(tramvaiul).cred ca s-a saturat ptr azi de tramvai.acum urla papaaaaaaa ma duc sa-l hranesc.
slippers76 spune:
La multi ani pentru maine .Dantjie si Sim! Sa fiti sanatoase, voiaoase si implinite (maine sunt pe drumuri, n-am mail si probabil si semnal la telefon pe sponci)
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts