Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui micomic

buna fetelor,

oricum cand vine incep din nou stimulare pt IA, doamne ajuta, pare ciudat, dar am visa ca in noiembrie raman insarcinata

va pup pe toate

DD ajuta sa devina REAL visul tau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nico,esti alergica la chiloti si prezervative,am retinut bine?hihi Pup fata si tin pumnii stransi pt maine la doctor

salut TOATA trupa,eu prestez natural

Ada

La chiloti normali- da (desi sotu' meu zice ca arat ca o adolescenta in ei- auziti la el, pedofilul )
La prezervative- da (s-or fi inventat si de bumbac si nu stiu io? )

SPOR LA PRESTAT, ADA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Fete ce se aude cu Galli?

Mona
:)
Pe felie

Galli e INVIZIBILA. Sunt sigura ca ne urmareste din umbra.
Sau te pomenesti c-o fi participat la jafu' de la Baia Mare si acum isi numara banii... Vrem si noooooooiii!

Mergi la inceput

Mona, multumim de listuta! Doamne, ce trece timpul!

Amy, rabdare si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Dragele mele va pup si va multumesc din suflet ptr frumoasele ganduri pentru mine si prichinduta.
Am inteles ca au audiat-o , intr-un birou separat..numai ea si o judecatoare.
Acum ramane de vazut ce se va stabili , cert e ...daca se iau dupa parerea ei atunci e jale , pentru ca ea nu stiu cat vrea sa vina aici.I-au bagat o gramada de grozavii in cap , grozavii care s-au spus si in proces .Grozavii pentru care pot sa-l dau in judecata ptr calomnie si atunci va fi pasibil de ceva destul de nasol.
Oricum nu-mi place ca se muta de la o scoala la alta , in 4 ani a schimbat 4 scoli.

Mergi la inceput

Oooooffff, m-am luat cu vorba si am uitat sa va povestesc cum a fost la dr desi nu e nimic nou si nimic interesant.
Ca de obicei, dr mi-a facut ecografie, a fost incantata de rezerva mea ovariana, de colul meu, de felul in care decurge CM. Luna asta ovulez pe dreapta. Ei si, luna viitoare o sa ovulez pe stanga. Dar ce folos?!
Ca de obicei, mi-a dat sa fac iar setul de analize de sange (au colectat in 4 eprubete). Ma va suna cand are rezultatele. Chiar sunt curioasa daca e vreo schimbare.
Sunt nervoasa ca sotului i-a facut programare pt spermograma abia in 7 octombrie. Ca e musai sa faca la ei la clinica, ca vor sa vada ei nush ce detalii. De ce o fi asa aglomerat? De ce dureaza atat? Io pot sa intrepretez altfel decat: O ALTA LUNA PIERDUTA ?!

Mergi la inceput

Am sunat la scoala din Bucuresti la care a fost ultima oara si nu au vrut sub nici o forma sa-mi spuna la ce scoala au transferat copilul.Ca fiind in custodia tatalui , numai el poate sa-mi spuna unde invata acum.Sau vad daca avocatul meu poate face ceva , sa afle unde invata acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Nico, nu privi asa lucrurile. Ai grikja de el o luna..
Sa nu poarte lenjerie intima stramta...eventual fara...sa fie in bonton cu tine, da-i multe fructe si legume...si pune-l la treaba macar o zi da si una nu....ca sa aiba "antrenament"
O sa fie bine...ai sa vezi....pup
Micomic, bine ne-ai venit....si evident sedere scurta....
Amy, din cate tin eu minte, piticii vostri sunt sub 10 ani...poate de asta
Pupe pe barbii...................
Fete , v-am spus ca in cateva zile incep sarbatorile evreiesti?
Pe 18 seara , vineri, este anul nou evreiesc si iar papam mult si bun....
Plecam la Marea Moarta cu tot familionu....
Saptamana viitoare in wikend mergem cu serviciul lui soata la hotel si la tot felul de alintaturi in regiunea carmiel...un fel de valea prahovei la noi...totul in contul serviciului....iar masaje , iar vrajeli...si distractie...iuhuuuuu...
Apoi ne intoarcem la belelele noastre cu doftori si analize....
Oricum, la marea moarta e misto de intrat in apa ca e fff sanatoasa....
Hai noroc si la mai mare..............Shana Tova si Hag Sameah....tuturor .

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Stati ca am fost si eu la nenea doctorul si mi-a facut testul Papanicolau, nu stiu ce alta analiza de facut + sange in 4 eprubete .
Mi-a dat un formular cu zilele calendaristice si dela 1 oct va trebui sa-mi iau zilnic temperatura .Sa vedeti atunci bucurie pe M sa ma vada cu batul in popou
Ptr el mi-au dat o sticluta in care va trebui sa puna gigeii , naspa ca trebuie sa fie 2-3 zile statut ..dupa ce ca sta atata timp sa ii mai puna si in sticloanta ? Nu e cinstit
Bine ca macar operatia asta o face acasa si are material natural de studiu.

Mergi la inceput

Mona, si la noi vor fi 3 zile de sarbatoare (20-21-22 sept), Ramazan Bayram. Sotul meu vrea sa mergem in Sarkoy, la socrii. Se intoarce soacra de la Mecca, se strang veri, veriosare, matusi si unchi pe-acolo. Sper sa fie frumos afara, poate facem plaja si ne balacim in mare.

Shana Tova si Hag Sameah si tie, Mona!

Mergi la inceput