Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
guzelnico spune:
LA MULTI ANI, fetita lu' Mayan! Sa cresti mare, frumoasa si desteapta! Sa o iubesti si sa o respecti pe mamica ta dulce care e capabila de orice sacrificiu pentru ca tu sa ai o viata minunata!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy2007 Buna seara dragelor. Lumy, esti tare frumusica . Eu am program de platit banci, asa ca ma pun pe calculat si apoi la drum cu mine :). toate suricatele. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Sa-ti dau si OP-urile mele?! Nu-s multe: telefonia mobila si un leasing.
amy2007 spune:
Pfff, bani sa fie ca mai nou le platesc on-line. Dar mai sunt si facturele care nu merg on-line si tre sa mearga fata saraca sa balaureasca si sa stea la cozi, sa dea banii la fraieri.
Sorinake, nu te descuraja, noi o sa ramanem toate odata gravidute, o sa vezi. Poate luna viitoare, cine stie .
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Salutare cucuiete,
Trec rapid sa va salut ca nu se poate altfel,
Lumy,super frumoasa ai fost la nunta,faina rau rochia
Sorinake,te imbratisez strans,of,of cand apuc eu la bagheta magica sa vezi gravidoase pe forum si nu numai
Mayan sa-ti traiasca fata,sa fie sanatoasa
Nico,esti alergica la chiloti si prezervative,am retinut bine?hihi Pup fata si tin pumnii stransi pt maine la doctor
Amy si io platesc facturi in perioada asta,n-am ce face daca consum
Anca???Ai plecat in delegatie?
salut TOATA trupa,eu prestez natural
Ada
Mona40 spune:
Ada29- Z18 CM
Amy2007- Z5 CM
Ancamac- Z16 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z23 CM, stimulare cu naturiste; se pregateste de HSG
BlueFlower- +19
Cinezee- Z28 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z25 CM; a facut instilatii pe 01.09
Galliciana- Z31 CM...asteptam vesti
Guzelnico- Z2 CM
Libra- Z16 CM, tratam cu Gonal F; IA in septembrie
Lumy_Clt- Z25 CM, stimulare si prestat natural
Lyly_mar- Z12 CM
MayanMistica- Z16 CM
Menics- Z11 CM
Micomic- Z??? CM, stimulare cu naturiste; asteptam vesti!
Mona40- Z21 CM, trat. cu monogon; Z10 de la IA
Sorinake- Z22 CM, stimulare cu naturiste
Soricica- Z29 CM
Simonia- Z1 CM
Uratica- Z??/ CM; asteptam vesti!
Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt IA!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB !
Mona
:)
Pe felie
Mona40 spune:
Neat fete cucuiete,
Ada , merci de cafeluta...
Mayan, te pup si iti doresc multa sanatate, si sa te bucuri de prichindica, care dupa cum observi se apropie cu pasi repezu de prima adolescenta....si atunci sa vezi..
Sper din tot sufletul sa iti realizezi visul si sa o aduci in Olandia...
Apropo, nu stiu daca are relevanta dar stii ca dupa varsta de 10 ani, instanta intreaba si copilul cu cine vrea sa stea?
Fete ce se aude cu Galli?
va pupic si sa aveti o zi minunata
Mona
:)
Pe felie
micomic spune:
buna fetelor,
m-am intors si eu de prin concediu, acum la munca,uf, grea e viata la birou.
am tot asteptat CM-ul si tot degeaba nu a venit, acum sunt in ziua 43 si ma tine in sah. in ultimul an intarzie si mai mult si mai mult si cand te gandesti ca la inceput venea la 24-28 de zile. stiu ce-o sa spuneti ca sunt insarcinata, dar nu sunt, am facut test, nu am simptome, pur si simplu s-a marit perioada.
oricum cand vine incep din nou stimulare pt IA, doamne ajuta, pare ciudat, dar am visa ca in noiembrie raman insarcinata
va pup pe toate
amy2007 spune:
Buna, dragelor !
Bine ai revenit Mico si imi pare rau ca nu ti-a iesit nici tie luna asta testul pozitiv. Te asteptam toate cu sufletul la gura, avand in vedere cate zile trecusera de la ultimul.
Mayan sa-ti traiasca dulcica.
Mona, cat despre intrebarea copiilor in instanta cu cine vor sa stea, e foarte relativ. Ideea e ca sunt obligati sa audieze minorii, dar asta nu inseamna ca vor tine cont de parerile acestora. Cel putin asa s-a intamplat la noi. Au ignorat total parerea piticei care a zis ca vrea sa stea cu tatl.
Pe 29 avem termen (recurs) la Curtea de apel. Vedem ce se intampla. Ne-am intalnit duminica seara cu niste prieteni avocati si chiar faceau misto de noi ca se mai lungeste procesul ca precis se caseaza si se da spre rejudecare. Pai in februarie anul viitor fac 3 ani de cand au inceput divortul. Daca il dau spre rejudecare, ma apuca pandaliile. Oricum, mergem mai departe, hartia aceea nu e foarte importanta.
toate suricatele.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png