Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mayan, ai o imaginatie de invidiat dar tine cont de sfaturile acestea:
- Pentru temperatura bazala, batu' de luat temperatura nu se baga in popou, ci in vagin. Nu prea adanc, sa nu-l pierzi.
- Recipientul pt gigei se umple (nu total, bineinteles )cu maxim 20-30 minute inainte sa-l predai la laborator. Pentru colectare se poate folosi DOAR material VIZUAL, nu se foloseste NICIUN FEL de lubrifiant.

SUCCESS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Nico , am intrebat de doua ori : dl dr unde il bag pe nenea termometru? In gura , vagin sau popou?
In popou ...ca in vagin ce sa faci cu el cand esti la ciclu?
Deci in popou a ramas ca il bag ...Sau il bag in popou si il scot prin vagin?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Deci in popou a ramas ca il bag ...Sau il bag in popou si il scot prin vagin?

Cand io ziceam ca ai imaginatie bogata ...

Mergi la inceput

Fetele mele dragi , am si eu o intrebare cu stil : sotii vostri pastreaza pe hard disk poze cu fostele sotii si mai ales poze in care se saruta ?
Intreb si io ca proasta

Mergi la inceput

Raspuns personal: NU! Pentru ca unica sotie sunt io!

P.S. Da' ce, nu-ti functioneaza butonu' "Delete"?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Mona, pitica are 11 ani. Dar asa cum ti-am spus, mi-au zis mai multi avocati: sunt obligati sa ii audieze, nu sunt obligati sa tina cont de ce spun ei.
Termometrul si eu stiu ca se pune tot in vagin pt temperatura, dar daca dr zise asa, asa fa draguta de Mayan.
Lasa Nico, mai stai si cu noi o luna, vrei sa ne lasi singurele?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Mayan,
Soata mea are toate felicitarile si toate pozele cu fostele din frageda pruncie...basca este inca prieten cu fosta...oficial ultima...si a fost la noi la masa...
Dupa cum i-am zis si lui....asta doar pt ca am incredere in ea ca nu se mai baga....ca dupa el si pisicile sunt sexi
Oricum, tanti e inca singura si fff rezervata in ce priveste barbatii....
A ...si sa nu uit... cand berbata a fost in excursia de dupa armata ( asa e modelul aici, dupa 3 ani de armata neica, o taie astia prin lume vreoun an...) deci in aceasta excursie de acum vreo 10 ani a cunoscut o americanca si s-au cuplat pt vreo 6 luni...
El s-a intors, ea s-a maritat cu alul ( am uitat sa va spun ca fata avea atunci vreo 40 de ani, dar arata beton..)
Anul trecut a fost belferul in america...cu serviciu..
S-a intamplat ca a fost trimis la vreo 3 ore de mers cu masina de locul unde locuia ea...
si ce credeti? S-a dus sa o viziteze..
Ea arata naspa ...vreo 50 de ani acummm ( adica mai mare ca el cu vreo 11 ani) si barbata-su le-a gatit si totul a fost fine...
A venit cu poze acasa ...etc...
Deci asta-i viata...eu nu cred ca m-as pune dea latul raului....
Cred ca ei au nevoie sa vada ca au mai fost iubiti si de altele...
stiti voi visul ascuns al oricarui mascul este sa aiba cat mai multe fumeii....
hai ca am vorbit destul...pup

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa zic , dar am sentimentul ca ea este inca aici si doar prin simplul fapt ca pozele ei cu el sunt pe hard disk , ca pozele din anii de tinerete cu ea , i le va aduce ea in saptamanile ce urmeaza , ca ii trimite mailuri cu pretext ca i s-a rupt nu stiu ce ecuson , ca e secretara organizatiei de dans si le trimite nu stiu ce kkt de mailuri .Stau si ma gandesc dece dracu a mai lasat-o , ca el se poarta ca si cum el ar fi cel parasit.
Ce atata invocare ca au stat 19 ani impreuna ? Dece a mai divortat de ea daca ii pare rau sau daca nu se poate dezlipi de fantoma ei.La ce naiba m-a mai incurcat pe mine sa vin aici ? Ca sa imi faca mie nervii prastie de stres?
Off ca n-am cui ma plange , decat la voi si chiar daca suna nebuneste comportamentul meu ...asta sunt eu , nu pot trai in trecutul cuiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Dulcica Mayan, nu mai plange. Suntem aici langa tine, toate-toate. Daca nu te iubea nu pleca de langa ea, nu voia sa faceti un bebe... Las-o, nu te mai gandi la ea, nu ii mai controla laptopul, mai mult rau iti faci. Nu e buna indoiala si neincrederea. de ce nu ii spui sincer ce te deranjeaza si poate le sterge?!

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Gata cu munca pe ziua de azi...URAAAAA!!!

acu trec la

Never say never!!!

Mergi la inceput