Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
babyblue spune:
buna fetelor cucuietelor!
la mine nimic nou.
am auzit ca exista un produs powerpotent, care luat de iubitel, creste mult gigeii. voi ce stiti?
astept sa mi vina ciclul sa ma programez pt HSG.
va pup si va tin pumnii.....vreau si eu sa vad cat mai repede o gravidutza printre noi.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
guzelnico spune:
Amy, macar sa raman io insarcinata si sa pot duce sarcina cu bine, ca nici bortoasa in 9 luni nu va parasesc. Tot aici raman, cu voi.
Mayan, iar ai dat iama in laptopu' omului . Nu te mai stresa degeaba.
Pct. 1 Nu poti sa stergi dintr-o tasta 19 ani din viata unui om.
Pct. 2 Alegerea a fost facuta: TU esti aleasa. Cu TINE decoreaza casa noua. TIE iti amenajeaza birou.
Pct. 3 Ca sa fiu un pic rautacioasa (dar numai din dorinta de a te ajuta sa treci peste "fantoma trecutului lui"): Ia pune-te in locul lui: tu esti acum la a 4-a casatorie, el cum s-o simti stiind asta?! Eeeeee, a inceput sa-ti infloreasca un zambet larg pe buzele tale dulci?
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue buna fetelor cucuietelor! la mine nimic nou. am auzit ca exista un produs powerpotent, care luat de iubitel, creste mult gigeii. voi ce stiti? astept sa mi vina ciclul sa ma programez pt HSG. va pup si va tin pumnii.....vreau si eu sa vad cat mai repede o gravidutza printre noi. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Are efect si asupra vitezei si morfologiei?
O sa studiez.
...
Am dat cautare si nu gasesc nimic. Imi da doar Powerpoint. Iar noi vrem alt fel de Power.
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Lumy_Clt Gata cu munca pe ziua de azi...URAAAAA!!! acu trec la Never say never!!! |
Da' de relaxat, ai uitat, graviduto?
guzelnico spune:
Adaaa, unde esti? Iar sunt pe post de televizor ...
Daca nu era Ancuta in delegatie, aparea ea la schimbu' de noapte.
Iar Lumy ... gateste. Ce gatesti, Lumy?
guzelnico spune:
citat din mesajul lui simonia fara nici un dubiu, ziua 1. |
Oooooofffff, Simo, te inteleg perfect. Hai, sterge-ti lacrimioarele si vino aici, cu noi. Ai auzit ce zic fetele, cica luna octombrie e luna noastra.
MayanMistica spune:
Nico tu esti o scumpa ca de obicei si nu pot decat sa-ti trimit mii de
Dar hai sa raspund si eu , ca sa vezi dece ma stresez atata :
Pct. 1 Nu poti sa stergi dintr-o tasta 19 ani din viata unui om.
E adevarat ca nu pot sterge 19 ani din viata lui , dar daca tine asa mult la aia 19 ani , trebuia sa se gandeasca inainte .La ce se gandeste in momentul in care zice : 19 ani...la faptul ca ea era acasa si el o insela pe toate drumurile? Asta ii lipseste ?
Pct. 2 Alegerea a fost facuta: TU esti aleasa. Cu TINE decoreaza casa noua. TIE iti amenajeaza birou.
Si cu EA a decorat casa trecuta , si cu EA a facut multe din ceea ce face cu mine.Dar asta nu l-a impiedicat la multe
Pct. 3 Ca sa fiu un pic rautacioasa (dar numai din dorinta de a te ajuta sa treci peste "fantoma trecutului lui"): Ia pune-te in locul lui: tu esti acum la a 4-a casatorie, el cum s-o simti stiind asta?! Eeeeee, a inceput sa-ti infloreasca un zambet larg pe buzele tale dulci?
Niciunul din fostii mei , nu m-au deranjat cu mailuri si cu niciunul din ei nu se vede din 2 in 2 saptamani .Nici cu tatal Anei nu s-ar fi vazut daca nu era copilul la mijloc.
Si daaaa , numa gandul ca fete frumoase si dragi ca voi imi sunt alaturi ma face sa ma simt iubita si o gramada de zambete imi infloresc pe fatza.
ada29 spune:
Neata fete minunate,
Poftiti la cafeluta
Bine ai revenit Babyblue,nu stiu de ce natura e infertilitatea voastra,poate n-ar fi rau sa-l vada un urolog pe sotul tau,eu nu prea is de acord cu luatul pastilelor oricum,ma rog,eu is aia patita.Te pup si mult succes la Hsg
Nico,ieri dupa masa am avut musafiri,nu prea intru seara ca mai lucreaza sotul la calculator si n-am rand,asta e.Dar sunt langa voi,simti nu?
Va doresc o zi faina la toate,revin mai tarziu
Ada
Mona40 spune:
Neata fete frumoase si destepte....
Hai la "cafuluta"..
Mayan,am o idee,
Baga si tu niste poze cu fostii prin calculoatoare...
Ba stii ce ? ia niste poze cu niste "pretini" si bag-o ca aia te-au iubit pe tine profund...si deci sunt niste amintiri frumoase, parte integranta din viata ta , deci tre' sa le pastrezi....
Vorba aia, cui pe cui se scoate...
Nu stiu daca v-am povestit eu cum, pe la inceputurile carierei noastre de prieteni, eu aveam o gasca de romani pe aici , fete si baieti cu care mai ieseam...
El era stodent in alt oras deci venea in weekend.
El ii cunostea pe toti si stia ca nu poate fi vorba de altfel de relatii decat de amicitie...stiti voi cum este prin tari straine...
Erau oameni simpli dar erau fff respectosi si erau prietenii lu' frate-meu, care pe vremea aia era si el in isr...
deci... am iesit noi intr-o seara toata gasca...era ziua cuiva....si unul din grup, Mitica....sa traiasca si sa fie sanatos pe unde o fi, cu vreo 2 capete mai mic decat mine si un pic pilit...mi-a cumparat un trandafir fff frumos de la tantele alea care iti ies in cale pe la restaurante...
Gestul m-a impresionat f. mult cu atat mai mult cu cat nu avea nici o tenta intima sau mai stiu eu. Pur si simplu omul a simtit nevoia sa ofere o floare unei prietene...
Deci, vin eu acasa frumusel cu trandafiru...
Cand vine omul meu in weekend , ce e cu floarea asta?...Pai de la Mitica....
Arunc-o ca nu pot sa prestez cu floarea in camera...
Atunci iesi afara, dl...( eram la mine acasa) ca eu nu pot sa arunc o floare de la un prieten .....
A tacu...
Weekendul urmator, pe la 12 noapte a ajuns cu un buchet de vreo 30 de trandafiri....
E...acum, aruncam trandafirul vechi si punem trandafirii domnului....
Gata povestea....
Pup
Mona
:)
Pe felie