Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
monis5 spune:
Simonette - ce bine ca ai revenit pe la noi
. Tu cand intri in concediu? cum e la voi de fapt? Ce fain ca ai facut cumparaturi.. ce emotionant suna cand povestiti voi ce si cum ati luat 
LauraG - felicitari pentru bebelus. Tu zici ca e mare la 1.800? Pai eu ce sa zic atunci la 2.100?
Oricum echo are eroare (asta de am fost azi la el zice pe hartie ca eroarea de greutate este de +/- 300 grame.... so...)
Laurairina - ma abtin sa comentez felul in care te-au "executat" alea cu vaccinul lor. Dar revin sa-mi exprim si eu parerea cu privire la vaccinuri... Ia zi, ce face pititza? ca ziceai ca pleci s-o vezi...
M ALexa - bine ai revenit pe la noi si felicitari pentru fetita
si nu te stresa cu cumparaturile... nici eu nu sunt stralucita cu ele.. mai e timp ![]()
Pirelia - floricelele sunt puse la pastrare pentru noua data a nuntii 
Si sigur!!!! Lumi - bine ai venit in Ro
Mai citesc si revin iar 
monis
32
acum si cu poze noi
lorelix spune:
Monis, arati bine...tu chiar nu te-ai ingrasat

eu am pus vreo 8-9 kg..
dar cele mia multe la burtica

lorelix
DANIEL31+TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
Katyuscha21 spune:
salutare fetele am venit si eu la forumeala![]()

Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
floricik spune:
Monis vazut pozele sexoase
. Arati superrr 

Cu flacaul nu ai poze? 
27+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
monis5 spune:
Avalon - si eu sunt cu drumurile ca si tine si am aceleasi griji pe cand n-oi mai putea sa-mi iau cheile de la masina si sa plec cand am chef... dar... in stilul care ma caracterizeaza, mi-am spus ca la asta ma voi gandi abia cand o sa am copilul si vad eu ce fac atunci
.
Ma bucur tare ca bebelusii sunt bine si sper sa rezolvi celelalte 'amanunte' cat mai curand. Vergeturi nici eu nu am marcat pana acuma, dar nu zic hop ca cica piatra de incercare e de fapt in ultimele luni
. Plus ca vorba fetelor de ieri, am unele pe solduri desi eu nu m-am ingrasat ever mai mult de 1 kil... deci nu au explicatia fluctuarii greutatii... asa ca cine stie ce suprize mai pot aparea pana la final.
Cu vaccinurile subscriu f tare! Adica contra!![]()
![]()
Orice doctor care a deschis macar putin ochii mai mult de manualul lui de la facultate stie ca un vaccin este un stres enorm pentru organism... plus ca unele au efecte slab cercetate, plus lipsa de siguranta pe care o ofera de care se scria mai devreme... plus... plus... care de fapt sunt toate minusuri... sa si le faca ei!!!
Iar aia cu fiecare maternitate cu moda ei, pot intelege pana la un punct, dar toate ca toate! Cum adica au preferinte pentru Sanosan?!?!?!?! (auzisem si eu in trecut asta despre Giulesti). Pai cum adica sa-mi impuna ce sa-i cumpar copilului?! Poate nu vreau brandul asta ca-s nebuna - cum si sunt ![]()
![]()
- dar poate ca nu pot sa cumpar... ce or sa faca, o sa ma tina la usa la maternitate sa ma caute de cremele lor kkcioase?
Deci asta ma revolta la culme

. Si revoltator mi se pare mai ales faptul ca oamenii, noi toti participam din greu la crearea acestor "mode". Ca tacand si inghitind cream precedente care degenereaza in stupizenii nemaiauzite. Nu au fese curate in spital si pe holuri miroase a pipi de pisica (de ex la Elias pe scara din spate) si cate si mai cate... dar preferinte pentru... branduri stiu sa creeze. Hai ca ma capsez iar... eu am fitilul cam scurt cand vine vorba de societatea civila care tace umila in tara asta de ani de zile... "somnul natiunii..."
monis
32
acum si cu poze noi
Andrecluj spune:
Fetele, as fi vrut sa va felicit si eu pe cele care ati fost la eco si va laudati cu grasuneii, dar la cum a mers forumul era greu. Asa ca trimit 

la cele care ne-ati impartasit vestile bune si scuzati ca v-am ignorat, dar nu a fost cu intentie, a fost cu probleme tehnice.
27 +
Chiara Ada
Katyuscha21 spune:
MONIS arati ft bine cu burtica
esti ca mine slaba si vad ca nu ai pus deloc pe tine ai sa fii la fel cum ai fost si inainte de sarcina
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
LAURA G imi pare bine ca ai rezolvat cu asigurarea
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
Lidia74 spune:
MONIS nu te-ai ingrasat deloc...doar burtica ti se vede...Vorba lui Katy: dupa ce nasti o sa fii ca inainte...

Avalon spune:
Andre
, nu sunt Fecioara, sunt Balanta dar probabil ca de la ascendentul in Capricorn mi se trage
Oricum sunt curioasa flacaii mei ce vor fi, caci daca vor cauta iesirea pana pe 24 octombrie , atunci se vor alatura parintilor si unei bunici (balante toti 3).
Monis
, Miramar
sa va fie de bine, dar nu v-ati plictisit doar voi doua? ...zise o amatoare de barfe femeiesti (io adica
)
Katy
, sa va traiasca nepotica si sa fie sanatoasa!