Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Floricik ai facut tu ceva de o incasezi asa
Ai sarit portia de paste?

Chiar asa e... Sunt la parintii mei si am cam renuntat la paste. Mananc alte 'bunataturi'.
Vaiii ce bine e .Nu-mi mai vine a pleca. Tata a zis sa plecam acasa de Sf Ion

27+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

iupyyyyyyy...merge forumul iar
Am tot capitolul asta de citit!!!!
revin cand termin

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Floricik vezi ce bine am intuit?
Simina bine ai revenit.Povestest ce ai facut ieri la analize si nu numai.
Ava ai reusit sa te programezi pentru morfo undeva ,ca am inteles ca ieri a fost un consult obisnuit de sarcina?
fetele

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Stephy, intr-adevar candida asta imi da si usturime... dar am suferit in tacere ca deh, de rusine n-as fi spus doctorului, eu am fost obisnuita sa merg al ginecolog ani de zile pentru cu totul alte probleme (de fertilitate0 sinu pentru chestii din astea... e adevarat ca femeile gravide sunt mult mai predispuse la candida pentru ca pe perioada sarcinii scade imunitatea, dar eu stiu ca mi-am facut-o cu mana mea... prima data a fost iritatie de la faptul ca se umezea chilotul de la transpirat si umblat prin caldura si nu puneam protej-slip... apoi am inceput sa stau acasa si m-am apucat sa pun tampon zlnic si sa ma spal des si sa dau cu o pudra, singura din casa fiind baneocin care contine antibiotic... de aici draguta de candida, care se stie ca apare de la antibiotic... si as fi continuat sa ma "tratez" tot cu acea pudra si as fi suferit in continuare ca un caine de usturime daca nu imi zicea doctorul sa pun ovule si crema canesten ca e candida... vai de capul meu ca tare "priceputa" mai sunt
Cu eco mi-am facut 2 programari (voi merge doar la una, dar daca m-am fript cu ciorba, suflu si-n iaurt) dar din pacate am ratat 28 saptamani si voi face la 32... ata ete... dar "minunatului" tot i-o coc eu, o sa ma tina minte... mai am o programare la el pe 9 octombrie la alta clinica si se intoarce el din concediu pana atunci ... nu am de gand sa mai apelez la serviciile lui, dar trebuie sa-i dau o lectie ca altfel ma umplu de bube... deci voi fi la ora programata acolo... si voi intra in cabinet, dar numai pentru a-i spune cateva cuvinte care sa-i insenineze ziua si sa-i tihneasca concediul... dupa care plec, ANULEZ programarea. Am acest drept, nu? Incal vreo lege cumva? Va avea timp 40 de minute sa reflecteze la cuvintele mele, ca nu mai au cum sa reprogrameze pe altcineva in locul meu, deci va avea o pauza de tigare mai lunga (daca fumeaza, daca nu poate gaseste altceva de facut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

heloo fetele, am instalat si eu mozila ca sa mearga DC-ul, am scris doar o parte dun cursul de miercuri, poate am timp maine sa completez

va pup

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna tuturor

Astazi ma simt foarte obosita... si asta fara sa fac nimic.... cred ca sunt o somnoroasa si gata. A fost ultima zi de munca ( 2 sapt medical apoi prenatal). W-E placut sa aveti ( am citit din urma si am uitat tot... asa incat va trebui sa mai citesc o data... cand voi fi capabila sa fac asta) Merg sa dorm

28+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Avalonpentru urari.
candida nu-i o mare belea, si eu ma confrunt cu ea..dar o las in pace
nu ma ustura, ma spal mai des si far niciun fel de sapun..doar apa simpla..insanatosire grabnica

lorelix DANIEL31+TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Ava ma bucur tare ca procedezi asa.O merita si ai tot dreptul desigur.
Saracuta de tine ce te-ai mai chinuit.Uneori e inofensiva,alteori e tare pacatoasa candida asta.Tu ai avut ghinion din pinctul asta de vedere dar bine ca s-a intamplat sa ai programare la medic.

_

Mergi la inceput

Ionelamaria fain ca ai terminat cu serviciul,profita cat mai ai timp si odihneste-te,da?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Seara buna

Io am lipsit azi nemotivat, ca la mine ca la nimeni a mers forumul, dar mi-am gasit administrative pe aici si nu am citit... dar citesc si revin.

Acum am venit de la echo - m-am dus tot la Iosup, apropos de discutiile de acum cateva saptamani de la un subiect de aici de la Odisee despre el - si copilutul este bine, a ajuns la 2.150 gr (plus minus eroarea echografului) si DNP s-a mutat pe 28.10 . Nu stiu ce sa mai zic, pare totul ok, parca abia astept si eu sa-l vad... ca la echo are o mutrita...

Si am facut si poze noi ca tot am intrat azi in luna a8a - sau ma rog in saptamana 32... ca tot nu stim sa numaram lunile astea

Pup toate burticile pana revin

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput