Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
elenic spune:
Avalon ai grija de "dansa" ca mai ai nevoie de ea Oricum se repara, important e ca cei mici sunt ok si colul se prezinta bine, uite un motiv de bucurie!
25+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Ramonika spune:
fetelor, eu ma indrept spre casa de-acum, probabil n-o sa intru in w-e, sper sa mearga DC-ul mai bine si sa scrieti mai mult, sa am ce citi luni dimineata.
week-end placut tuturor!
simona9999 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Simona, care a doua doza?????? Mai e si a doua doza pt antitetanos???zii ca glumesti.. Laura, 31+ Mara Teodora AMR 9 saptamani !! poze |
ba nu glumesc deloc
peste o luna treb a 2a doza
in luna a 7a si a 8a
cea mai fericita cu 31+
sa fim sanatosi
simonette spune:
Avalon felicitari ptr bebeleiigrasani si cumintei! Nasol cu iritatia........
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
shtephy spune:
Buna fetelor.
Multumim de informatii Lavinia ,din pacate iarasi nu pot deschide o parte din linkuri.
Ramonika am bagat un ochi la linkul postat si diseara ma apuc de studiat.Imi pare rau sa aud ca mami e bolnavioara,nu am stiut.
E bine ca ne-ai anuntat de absenta ca sa nu ne facem griji.Weekend placut.
Laurairina bafta la eco!
LauraG ce bine ca ai rezolvat ceva ,ca prea nu va dadea statul ala nimic,nici concediu,nici indemnizatie,banuiesc ca nici vreo prima de nastere,nu?
Danan nu stiu ce sa zic cu durerea de coloana,pe de o parte as zice ca e normala,e destul de avansata sarcina ta,pe de alta daca nu rezisti poate intrebi medicul.
Revin.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+
Avalon spune:
Laura G. ma bucur ca ai rezolvat cu asigurarea, stiu ca ai trecut prin multe peripetii la inceputul sarcinii cu asigurarea si e super ca ai rezolvat acum, cand te apropii de nastere!
Ramonika, spor la amenajari! Sa iasa frumoasa camera lui bebe
Pirelia, Lorelix casa de piatra si sarcina usoara in continuare!
LumiR, bine ai venit si acomodare usoara!
Simona, haios bancul!
Simonette, elenic
simona9999 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria RamonaCopot, citind replica sotului tau despre vergeturi m-am gandit sa va povestesc si eu ceva legat de aceste minunatii. Ma plangeam si eu sotului ca e posibil sa fac vergeturi ( inca nu am dar nu e timpul pierdut) si el "amabil" imi spune ca se va invata si cu astea cum s-a invatat cu cele pe care deja le am pe solduri ( pe acestea le datorez unei perioade in care am oscilat mult in greutate) Binenteles ca m-am revoltat ca in loc sa ma incurajeze mi-a amintit de alea pe care eu nu le vad. Asa incat i-am spus ca nu-i problema... si eu stiu ca se poate sa se invete cu ele .... ca si eu m-am invatat cu ale lui de pe solduri si spate( probabil ca le-a capatat de la cresterea brusca in inaltime). S-a uitat contrariat la mine si mi-a spus ca nu e asa... ca el nu are.... Asa incat am avut bucuria sa-l asez in fata oglinzii... a ramas profund socat Ce-mi placeeeeee!!! 27+ Mihnea aniversarea nuntii noastre “Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera |
super tare.......... m-am stricat de ras cu faza de sfarsit
Alinutza sadica???? anu, scuze Ionela.... [:)))))]
cea mai fericita cu 31+
sa fim sanatosi
Avalon spune:
Monis, apropo de solicitarile de la Filantropia, ei bine am constatat ca fiecare maternitate cu "moda' ei, am aflat ca la Giulesti se poarta brandul Sanosan, cand te duci sa nasti trebuie sa ai pregatite pt spital (in afara hainutelor pentru iesirea din spital a copiilor, pampersi, si servetele umede) ulei si sapun sanosan si pudra baneocin... hmmm...
shtephy spune:
Simona fain bancul,nu il stiam .Nu as vrea sa fiu in pielea sotului
Simonette prinde bine si cate o zi mai relax la servici,nu?
Avalon in primul rand important e ca sunt bine bebelusii,colul si firul de la cerclaj .
Cu iritatia aia ,imi pare rau.Nu stiam ca poate da efectele astea candida...banuiesc ca si ustura...of,of,tin pumnii sa treaca repede
Cu vaccinurile le detest.Mi-a fost foarte teama de cate ori i-am facut Stefaniei unul obligatoriu.Acum as vrea sa studiez variantele alternative ale schemei de stat,respectiv Infanrix si Pentaxim,se pare ca dau totusi mai putine reactii adverse ceea ce nu m-ar mira avand in vedere ca aproape totul gratis de la stat e mai prost.Uneori mi-as dori sa am puterea sa nu accept nici un vaccin pentru ca oricum majoritatea nu dau imunitate pe viata,in unele tari nu se fac toate ,au multe multe reactii adverse despre care nici macar nu esti informat .Un exemplu ar fi cel anti bcg desi se face la noi inca de la nastere ,am auzit de multe cazuri de copii vaccinati si suspecti de tuberculoza.Nu inteleg atunci de ca atatea cazuri de tbc la noi in tara...este un vaccin obligatoriu ce se face in maternitate.
La optionale nu vreau sa apelez,nu voi face antigripal sau la fetita cel contra cancerului de col uterin.
Sunt multe de zis pe tema asta.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+