Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix Monis, arati bine...tu chiar nu te-ai ingrasat ![]() ![]() ![]() eu am pus vreo 8-9 kg.. dar cele mia multe la burtica ![]() ![]() ![]() lorelix DANIEL31+TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
Lore, sarumana dar sa stii am pus si eu tot 9 kile - de la 54 la 63+... merg spre 10. E drept ca nu stiu unde stau... dar undeva sunt ele ca ma dor calcaiele cand merg...

monis
32acum si cu poze noi
Avalon spune:
Felicitari pentru dolofanel, Moni
! Nota 10 pentru evolutie!
Bravo Simina
pentru ambitie! Este foarte bine pentru tine si fetita ta sa fie alaptata de o mamica nefumatoare ![]()
Katyuscha21 spune:
AVALON multumim mult
se face capitol nou?![]()

Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
monis5 spune:
Mersi dragelor ![]()
![]()
![]()
Tre sa recunosc ca mi-a priit sarcina si am avut noroc, cu toate problemele de la debut... sa dea Dumnezeu sa fie tot asa.
Bag ceva in cuptor si revin sa fac capitol nou... daca nu apare Simina nefumatoarea

monis
32
acum si cu poze noi
simonette spune:
Simonette prinde bine si cate o zi mai relax la servici,nu? _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 27+ ![]() |
Hoho!!! si inca cum!!! Dar seful nu e fericit deloc
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in 26+
cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
raluci_b spune:
fetele, ziceati una din voi nu demult de un film de descarcat de pe torent, cum se numea ma ajuta cineva va rog
multumesc
29+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
simonette spune:
Monis
ce ai tu acolo?! Un bb grasan si grabit sa indeplineasca toate conditiile si sa iasa afara mai repede??? Felicitari ptr avans
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
26+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui simonette Monis ce ai tu acolo?! Un bb grasan si grabit sa indeplineasca toate conditiile si sa iasa afara mai repede??? Felicitari ptr avans![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 26+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Sarumana
dar sper sa stea pana la termen, ca mi-am facut multe planuri... cam cum o sa lenevesc eu inca 7-8 saptamani....monis
32acum si cu poze noi
laurairina13 spune:
asaaa...acu' ca am revenit din preumblari, sa incepem:![]()
Pirelia, notat ziua de 26, venim cu urari si floricele pt viitoarea 'duamna'
Lidia, cum e?te-ai mai lamurit cu diagnosticul si cu ce tratamente ar trebui sa urmezi??
Douradoudou, si eu am avut carcei la gambe, dar am observat ca ii fac daca ma misc brusc, ma intind brusc, asa ca acum misc picioarele in reluare, si pot sa zic ca nu am mai patit nimic!Poate o fi o solutie si la tine, sa te misti in reluare in pat, ca miscarile bruste determina carceii!
Avalon, radeam de partea cu madama iritata![]()
, da era un rasu- plans
, ca si la mine e cam la fel...tot candida am, bine macar ca nu imi da si mancarimi! Dar am vb azi cu doctorul si a zis ca imi da tratament cu ovule mai aproape de nastere, ca la mine e o candida care recidiveaza, nu vrea sa treaca nicicum,degeaba iau acum, macar sa fie pregatit locu inainte de nastere!
Iar la partea cu vergeturi, te declar o fericitaaaa!!! Eu azi cand ma aranjam la duamna pt marea intalnire la doctor, am descoperit vergeturi roz sub burtica , imediat deasupra la pasa'

Ce pot sa fac, sau nu mai e nimic de facut? Cred ca o sa incerc varianta cu ulei de masline, ca bani de creme super scumpe antivergeturi nu am
, si prefer sa investesc in hainutze pt micuta, decat intr-o crema...
Off, si ma declaram pana mai ieri ca eu nu am, ca's tare!!
pe naiba...
Simona, azi am primit si eu confirmarea la ginecolog ca va fi si doza a doua de antitetanos!!!
Macar m-a linistit, a zis ca e bun vaccinul si nu are contraindicatii!
Destul ca vad ca se tot umfla locul si se inroseste acolo si ma mananca..macar sa fie folositor la ceva!
LauraG, ma bucur si eu ca ai rezolvat cu asigurarea
, imi aduc si eu aminte mai pe la inceputurile noastre in ale gravideniei cat erai de ingrijorata cu problema asta!! Vezi ca toate incet, incet isi gasesc rezolvarea??
Parca te si aud, ca datorita dietei pt diabetul gestational, te simti mai bine, si nu ai luat in greutate deloc ca si Lumi, si o sa ai inca un motiv de bucurie!
Stephy, nici eu nu sunt de acord cu vaccinul ala impotriva cancerului de col uterin, nu o sa ii fac fetei!
Sa ma scuteasca statu asta cu magariile care le face, ne baga noua pe gat vaccinuri pe care ei castiga bani, si fac misculatii si averi pt pusculitele dumnealor!!! Cine naiba i-a pus sa cumpere nu stiu cate mii, zeci de doze, nefacand un studiu de piata, sa vada daca lumea chiar vrea sa faca???
Laura,
31+
Mara Teodora
AMR 9 saptamani !!
poze

sa fie SANATOS!
Stefitza (20.11.2006) si